ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΡΑ
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! LAST NET PROFIT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΛΕΣ ARXONDASBET.COM

 • 19 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!

 • 15/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 14/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 10/06 +140 UNITS ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 08/06 +137 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 07/06 +197 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 06/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 04/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΕΡΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 02/06 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! !

 • 15/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 14/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 10/06 +140 UNITS ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 08/06 +137 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 07/06 +197 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 06/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 04/06 ΤΑΜΕΙΟ ΣΕΡΙ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 02/06 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 31/05 BIG ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 29/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 27/05 ΤΑΜΕΙΟ ΠΑΛΙ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 26/05 +249 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 25/05 +33 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 24/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 18/05 BIG WIN +312 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 17/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 15/05 +165 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 12/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 11/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 10/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 09/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 05/05 BIG WIN +401 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 04/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 03/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 01/05 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • ΜΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !

 • HELP US TO HAVE THE SITE FREE - CLICK ON BANNERS & REGISTER ALL OF OUR SPONSORS !

 • THANK YOU FOR VISITING ARXONDAS ! THE No1 FREE WINNING PICKS SITE IN THE NET !

background vistabet_2
background vistabet_1

Η ενωμένη Εθνική Ελλάδος μπάσκετ δεν έχει ταβάνι!

Η ενωμένη Εθνική Ελλάδος μπάσκετ δεν έχει ταβάνι!

Η εθνική Ελλάδος μπάσκετ συνεχίζει το ταξίδι της στο φετινό Eurobasket 2017 και ελπίζει ότι θα μπορέσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση.

Φαβορί για το χρυσό δεν είναι, αλλά σίγουρα όταν αυτή η ομάδα είναι ενωμένη, τότε δεν έχει ταβάνι και μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ζωντανά live score μπάσκετ στον Άρχοντα!

Το φετινό Eurobasket φτάνει σιγά-σιγά προς το φινάλε του, καθώς έχουμε μπει στην τελευταία του εβδομάδα. Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του θεσμού με οκτώ ομάδες να παλεύουν να φτάσουν στο βάθρο και στην κορυφή. Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ στον Άρχοντα!

Μέσα σ’ αυτές βρίσκεται και η εθνική μας ομάδα, η οποία έφτασε εκεί που είναι τώρα, ξεπερνώντας πολλές φουρτούνες και πολλά εμπόδια. Το κλίμα πριν ξεκινήσει η διοργάνωση δεν ήταν καθόλου καλό και μάλιστα είχαν σημειωθεί περιστατικά (επεισόδιο Μπουρούση-Παππά) που χαλούσαν περισσότερο την ηρεμία της ομάδας.

Γενικότερα αυτή η κατάσταση, το θέμα της διαχείρισης με τη συμμετοχή ή μη του Γιάννη Αντετοκούνμπο αλλά και το γεγονός ότι αργήσαμε να προσλάβουμε προπονητή έπαιξαν σημαντικό ρόλο, ώστε να πάει η ομάδα στο τουρνουά χωρίς να αποδώσει καλό μπάσκετ.

Αρχικά ο όμιλος μας ήταν στα μέτρα μας, καθώς με τις Γαλλία, Φινλανδία, Πολωνία, Σλοβενία και Ισλανδία μπορούσαμε να προκριθούμε και να διεκδικήσουμε ακόμα και την πρώτη θέση. Ωστόσο τα πράγματα δεν κύλησαν όπως τα αναμέναμε κι όπως τα είχε σχεδιάσει ο Κώστας Μίσσας με το τεχνικό του τιμ.

Η εθνική έχοντας αρνητικό ρεκόρ (2-3) κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση ως τέταρτη. Γεγονός εντελώς λογικό, καθώς ακόμα και στη διάρκεια της διοργάνωσης υπήρξαν αναταράξεις στο εσωτερικό της ομάδας.

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Αντετοκούνμπο είχε προχωρήσει σε δηλώσεις-βόμβα μετά την ήττα με την Φινλανδία για τους ομίλους. Τελικά, παρά το κακό κλίμα και την προβληματική εμφάνιση η Ελλάδα βρέθηκε στους «16» και με βάση τα χιαστί θα αντιμετώπιζε την Λιθουανία.

Μια ομάδα κομμένη και ραμμένη στα μέτρα της εθνικής. Μια ομάδα που η εθνική μπορούσε να ρίξει στο καναβάτσο αρκεί να ήταν σοβαρή. Οι Έλληνες διεθνείς παρουσιάστηκαν όπως πρέπει και με μια μυθική εμφάνιση κατάφεραν να δείξουν σε όλους με τον καλύτερο τρόπο ότι αυτή η ομάδα είναι υπολογίσιμη.

Με ηγέτες τους Κώστα Σλούκα (21 πόντους) και Νικ Καλάθη (14 πόντους) η εθνική έχτισε γερά τα θεμέλια για την πρόκριση κόντρα στη Λιθουανία. Μια πρόκριση που ήρθε και χάρις των κομβικών Γιώργο Πρίντεζη, Γιάννη Μπουρούση, Κώστα Παπανικολάου και Γιώργο Παπαγιάννη μέχρι να φορτωθεί με φάουλ. Σίγουρα όλα τα παιδιά έβγαλαν αντίδραση και προκρίθηκαν στην επόμενη φάση.

Πλέον το κλίμα έδειξε να φτιάχνει και η εθνική μας μπάσκετ άρχισε και πάλι να θυμίζει ομάδα. Γεγονός μόνο θετικό, καθώς όταν εμείς οι Έλληνες είμαστε ενωμένοι, τότε δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα και κανέναν. Είναι γεγονός ότι αυτή η ομάδα (γιατί ταλέντο υπάρχει) με ενωμένους τους παίκτες και τον προπονητή της, τότε δεν έχει ταβάνι.

Πλέον η Ελλάδα βρίσκεται στις 8 καλύτερες ομάδες του τουρνουά και θα τεθεί αντιμέτωπη με την Ρωσία για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Μια ομάδα που σίγουρα είναι υπολογίσιμη και αρκετά δεμένη αλλά σε καμία περίπτωση δεν είναι η ομάδα-φόβητρο που δεν μπορεί να κοντράρει η εθνική μας ομάδα.

Γενικότερα προσωπικά θα προτιμούσα την Κροατία αλλά δικαίως αποκλείστηκαν στους «16» του Eurobasket. Ωστόσο πάμε να δούμε το αγωνιστικό κομμάτι της αναμέτρησης.

Το προφίλ της Ρωσίας

Όλοι οι αγώνες Εθνικής παίζουν Live στον Stoiximan με κλικ εδώ!

Επίσκεψη

Η Ρωσία όπως αναφέραμε και παραπάνω είναι μια ομάδα με όλη τη σημασία της λέξης. Δεμένο σύνολο, το οποίο διαθέτει εξαιρετικούς παίκτες. Ορισμένοι είναι αστέρια και άλλοι πάλι τρομεροί ρολίστες. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είναι άτρωτη και αυτό είναι το θετικό για την εθνική μας ομάδα.

Η «αρκούδα» φέτος στο τουρνουά κατέβηκε χωρίς έναν πάρα πολύ σημαντικό παίκτη της. Ο λόγος γίνεται για τον Σεργκέι Καράσεφ. Ο διεθνής small forward αντιμετώπισε ένα πρόβλημα στον ώμο του και δεν μπόρεσε να δώσει το παρόν στο Eurobasket.

Από εκεί και πέρα ο λόγος γίνεται για μια ομάδα που είχε 4-1 ρεκόρ στον όμιλό της και που έπαιζε γενικότερα σταθερό μπάσκετ. Μπορεί στα φιλικά να μην έδειξε σταθερό πρόσωπο και να είχε σκαμπανεβάσματα στην απόδοσή της, ωστόσο η ομάδα του Σεργκέι Μπαζάρεβιτς άλλαξε πρόσωπο.

Από εκεί και πέρα οι Ρώσοι στο παιχνίδι τους στηρίζουν πάρα πολλά σε δύο σημαντικούς παίκτες. Στον ηγέτη τους Αλεξέι Σβεντ και στον Τιμοφέι Μοζγκόφ που αποτελεί βαρόμετρο στην frontline της ομάδας.

Αρχικά ο Σβεντ είναι ένας τρομερός παίκτης, ο οποίος στη μέρα του μπορεί να διαλύσει οποιονδήποτε αντίπαλο. Έχει κάνει ένα εξαιρετικό τουρνουά και οδηγεί την Ρωσία σ’ αυτό το μακρύ ταξίδι. Παίκτης-κλειδί που παίρνει επιθέσεις αλλά και σημαντικές αποφάσεις την ώρα του αγώνα.

Όσο για τον Μοζγκόφ, νομίζω τα πράγματα είναι απλά. Μιλάμε για έναν πρωταθλητή του NBA. Ένας αρκετά συμπαθή παίκτη στη συγκεκριμένη λίγκα. Πολύ καλός κάτω από την ρακέτα, ανθεκτικός στο σκληρό παιχνίδι (ξύλο) και ικανός να σκεπάσει τα καλάθια, ώστε να πάρει ριμπάουντ.

Αν ο Μοζγκόφ είναι σε κακή μέρα σίγουρα το πρόβλημα στο ζωγραφιστό της Ρωσίας θα είναι τεράστιο. Βέβαια ο Μπαζάρεβιτς δεν διαθέτει μονάχα αυτούς τους δύο παίκτες αλλά έχει στο ρόστερ του πολλούς και καλούς ρολίστες. Μάλιστα το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της Ρωσίας προέρχονται από την ΤΣΣΚΑ Μόσχας και από την Λοκομοτίβ Κουμπάν, προσθέτει χημεία στην ομάδα.

Ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες στο γρανάζι της ομάδας του Μπαζάρεβιτς είναι φυσικά ο Αντρέι Βορονσέβιτς. Ο forward της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είναι ο λεγόμενος «αφανής ήρωας» αυτής της ομάδας.

Εξαιρετική δουλειά στο παρκέ σε άμυνα και επίθεση και πάντα επικίνδυνος παίκτης από τα 6,75. Με οδηγό πλέον την εμπειρία αλλά και την ικανότητά του, μιλάει στα κρίσιμα σημεία του ματς και συνηθίζει να παίρνει μεγάλα σουτ. Φυσικά δύο ακόμα σπουδαίοι ρολίστες που δίνουν λύσεις είναι και οι Νικίτα Κουρμπάνοφ και Βιτάλι Φριτζόν.

Αρχικά ο Κουρμπάνοφ είναι ένας παίκτης που διαθέτει εμπειρία και προσφέρει συγκεκριμένα πράγματα στο παρκέ. Δεν είναι ο απόλυτος star μιας ομάδας αλλά είναι ένας δυνατός παίκτης που γεμίζει τη θέση «3». Μαζεύει ριμπάουντ, παίζει άμυνες και επιθετικά μπορεί να αποτελέσει απειλή είτε από το high post είτε από το low post.

Έπειτα ο Φριτζόν είναι κι αυτός ένας παίκτης που γεμίζει την backcourt του Μπαζάρεβιτς. Στα 32 του πλέον ο Φριτζόν και με τόσες παραστάσεις από την Euroleague είναι ικανός να προσθέσει ηρεμία και ασφάλεια στην ομάδα. Φυσικά σαν ρολίστας αυτού του συνόλου σε συγκεκριμένα αγωνιστικά λεπτά έχει την ικανότητα να βάλει το όνομά του στον πίνακα των σκόρερ.

Γενικότερα η Ρωσία είναι μια ομάδα με καλές λύσεις στις περισσότερες θέσεις. Έμπειρη ομάδα και πάνω απ’ όλα ομάδα. Επιπλέον ακόμα ένα καλό που διαθέτει είναι και το γεγονός ότι οι περισσότεροι παίκτες της είναι συνηθισμένοι στο σκληρό παιχνίδι και το ακολουθούν πιστά σαν πλάνο για την άμυνα.

Σίγουρα θέλει προσοχή από πλευράς εθνικής για να μπορέσουμε να τους περιορίσουμε.

Στόχος εθνικής Ελλάδος

Οι αγώνες μπάσκετ της Εθνικής παίζουν Live στην Betshop με κλικ εδώ!

Επίσκεψη

Είναι δεδομένο ότι το έργο του Κώστα Μίσσα και του τεχνικού τιμ δεν αναμένεται να είναι καθόλου εύκολο. Συγκεκριμένα η εθνική ομάδα οφείλει να διαβάσει σωστά το παιχνίδι και να μπορέσει να αποφύγει τις δύσκολες για εκείνη καταστάσεις.

Βασικός στόχος της ομάδας θα πρέπει να είναι η αντιμετώπιση του Αλεξέι Σβεντ. Μόνος του σίγουρα δεν μπορεί να κερδίσει την εθνική μας ομάδα, όμως αν ο Ρώσος guard βρει γρήγορα ρυθμό, τότε μπορεί να φτάσει στους 20-25 πόντους και παράλληλα να βάλει και τους συμπαίκτες του μέσα στην εξίσωση. Το έκανε και με την Κροατία, σ’ ένα ματς που είχε 27 πόντους και 12 ασίστ.

Έπειτα το δεύτερο ζητούμενο για τον Μίσσα θα είναι και η αντιμετώπιση του Μοζγκόφ. Ένα βαρύ κορμί κάτω από την ρακέτα που σίγουρα μπορεί να αποτελέσει απειλή. Η λογική αναφέρει ότι ο Παπαγιάννης θα αναλάβει την εξολόθρευσή του, καθώς είναι επίσης δυνατό και ψηλό παιδί.

Από εκεί και πέρα αμυντικά η εθνική θα πρέπει να είναι προσεκτική στα ελεύθερα σουτ (να μην αφήνει δηλαδή τέτοιες καταστάσεις στους Ρώσους) κι έπειτα βασικό στοιχείο είναι να ελέγξει τα ριμπάουντ. Οφείλουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ, καθώς σαν ομάδα είμαστε πιο γρήγορη από τους Ρώσους και έτσι μπορούμε εύκολα να φύγουμε στο transition game και να πετύχουμε κάποιους εύκολους πόντους.

Έπειτα απαιτείται να σουτάρουμε καλά από μακρινή απόσταση, ενώ πρέπει να εκμεταλλευτούμε τα δικά μας δυνατά στοιχεία. Ο Πρίντεζης υπερέχει των αντιπάλων του και επιθετικά με τις κινήσεις του μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα, ενώ από την άλλη αν οι Καλάθης-Σλούκας είναι… on fire, τότε θα βάλουμε σε μεγάλους μπελάδες τους Ρώσους.

Τέλος, κλειδί στην αναμέτρηση θα είναι και ο ρόλος του Θανάση Αντετοκούνμπο. Κανένας παίκτης της Ρωσίας δεν διαθέτει την αλτικότητά του και σίγουρα αν τον εκμεταλλευτεί σωστά η εθνική, τότε μπορεί να τις δώσει πράγματα.

Με λίγα λόγια η εθνική μας ομάδα μπορεί με προσοχή και σωστό πλάνο, το οποίο θα τηρήσει επί 40 λεπτά να πάρει την πρόκριση στην επόμενη φάση του Eurobasket. Η Ρωσία είναι δυνατή αλλά όχι αχτύπητη. Έτσι, παίζοντας καλή άμυνα, τρέχοντας το γήπεδο όποτε πρέπει και έχοντας καλά ποσοστά στο σουτ… όλα γίνονται!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δημόπουλος

Στοίχημα μπάσκετ Άρχοντας

Η εθνική Ελλάδος μπάσκετ συνεχίζει το ταξίδι της στο φετινό Eurobasket 2017 και ελπίζει ότι θα μπορέσει να φτάσει όσο το δυνατόν ψηλότερα γίνεται στη διοργάνωση. Φαβορί για το χρυσό δεν είναι, αλλά σίγουρα όταν αυτή η ομάδα είναι ενωμένη, τότε δεν έχει ταβάνι και μπορεί να καταφέρει τα πάντα. Ζωντανά live score μπάσκετ στον Άρχοντα! Το φετινό Eurobasket φτάνει σιγά-σιγά προς το φινάλε του, καθώς έχουμε μπει στην τελευταία του εβδομάδα. Συγκεκριμένα βρισκόμαστε στην προημιτελική φάση του θεσμού με οκτώ ομάδες να παλεύουν να φτάσουν στο βάθρο και στην κορυφή. Καθημερινά προγνωστικά μπάσκετ στον Άρχοντα! Μέσα σ’ αυτές βρίσκεται…
Εθνική Ελλάδος μπάσκετ
User Rating: 4.93 ( 8 votes)
* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Related posts

MENU LIVE

Προγνωστικά Στοιχήματος με τον Άρχοντα