background_opap_2
background_opap_1
Σύγκριση Αποδόσεων και Παιχνίδια Ημέρας

Σύγκριση αποδόσεων

Παιχνίδια Ημέρας για Στοίχημα σήμερα

Σύγκριση Αποδόσεων με τα παιχνίδια ημέρας από το στοίχημαν σήμερα.

Παρακολουθήστε Live bet τα σημεία των σημερινών αγώνων και με Η2Η, προϊστορία, φόρμα, απουσίες, αποδόσεις, over, under, γκολ, κάρτες, κόρνερ, βαθμολογία όλα στο Stoiximangr!

Σύγκριση αποδόσεων

Το online στοίχημα έφερε πολλά πλεονεκτήματα στο στοίχημα στη χώρα μας. Το πιο βασικό είναι οι καλύτερες αποδόσεις. Ο ανταγωνισμό ανάμεσα στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες είναι μεγάλος. Οι στοιχηματικές που εξασφάλισαν μόνιμη άδεια με τη νέα νομοθεσία τον Αύγουστο του 2021 προσφέρουν αθλητικό στοίχημα. Ως εκ τούτου, όλες προσπαθούν να προσελκύσουν παίκτες και να κρατήσουν ικανοποιημένους τους ήδη εγγεγραμμένους. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα καλύτερες αποδόσεις για τους παίκτες (και όχι μόνο, αφού κι οι προσφορές* ακμάζουν).

Σε αυτόν τον οδηγό θα σταθούμε στη σύγκριση αποδόσεων με παιχνίδια ημέρας, στις καλύτερες στοιχηματικές με προσφορές* στην Ελλάδα παρακάτω, που θα βρείτε στο arxondasbet.com.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Τι είναι η σύγκριση αποδόσεων;

Πριν προχωρήσουμε θα πρέπει να πούμε τι είναι η σύγκριση αποδόσεων, ώστε να μας καταλάβουν και ενδεχομένως οι πιο αρχάριοι στοίχημα. Η σύγκριση αποδόσεων μας δίνει τη δυνατότητα να δούμε σε ποια εταιρία θα βρούμε την καλύτερη απόδοση στο σημείο που έχουμε επιλέξει. Δεν έχουν τα σημεία την ίδια απόδοση σε κάθε στοιχηματική. Κι αυτό συμβαίνει για πολλούς λόγους. Κάποιοι μπουκ έχουν καλύτερη πληροφόρηση, ή έχουν πάρει μεγάλα πονταρίσματα σε συγκεκριμένα σημεία. Αυτό θα διαφοροποιήσει την απόδοση για παράδειγμα στο over 2.5 στο ντέρμπι Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ σε σχέση με κάποιον άλλον μπουκ που δεν έχει πάρει ακόμη πάνω του ιδιαίτερο παιχνίδι.

Η σύγκριση αποδόσεων λοιπόν είναι αυτή που μας επιτρέπει να βρούμε την καλύτερη απόδοση στο συγκεκριμένο σημείο που θέλουμε, από εταιρία σε εταιρία.

?AffiliateCode=365 01059944&CID=194&DID=83&TID=1&PID=149&LNG=20

Γιατί να κάνω σύγκριση αποδόσεων;

Η απάντηση είναι απλή και προφανής αλλά δεν γίνεται να μην τη δώσουμε μέσα από αυτόν τον οδηγό. Στο στοίχημα η απόδοση καθορίζει την επιστροφή που θα έχουμε. Είναι αυτή που δίνει αξία ή όχι στο ρίσκο που παίρνουμε. Και φυσικά η απόδοση είναι αυτή που σε μακροχρόνιο ορίζοντα θα μας βγάλει κερδισμένους ή χαμένους. Οπότε πρέπει πάντα να βρίσκουμε τη μεγαλύτερη δυνατή απόδοση, διότι αυτό σημαίνει ότι παίζουμε στη χαμηλότερη γκανιότα και ως εκ τούτου αυξάνουμε τις πιθανότητές μας για νίκη.

..η συνέχεια μετά τις super αποδόσεις Stoiximan σήμερα στα παιχνίδια ημέρας..

Πώς προκύπτουν οι αλλαγές στις αποδόσεις στοιχήματος;

Αν και το αγγίξαμε λίγο πιο πάνω αυτό το θέμα, εδώ θα το αναλύσουμε κάπως πιο διεξοδικά. Πολλοί παίκτες λοιπόν έχουν κατά καιρούς εκφράσει την απορία τους: Γιατί δεν έχει το τάδε σημείο την ίδια απόδοση σε όλους τους μπουκ αφού πρόκειται για το ίδιο σημείο, για το ίδιο ενδεχόμενο; Τι προκαλεί αυτή τη διαφορά; Ας δούμε λοιπόν τους σημαντικότερους λόγους:

  • Τζίρος. Ανάλογα με τον τζίρο που παίρνει σε ένα σημείο πάνω του ο κάθε μπουκ διαμορφώνει και τις αποδόσεις. Αν δηλαδή έχει σηκώσει πολλά χρήματα στον άσσο σε μία αναμέτρηση και δεν θέλει να πάρει πάνω του άλλο ποντάρισμα, ρίχνει την απόδοση σε αυτό το σημείο. Αυτό σημαίνει αυτόματα ότι ανεβαίνουν το Χ και το διπλό. Έτσι λοιπόν στη σύγκριση αποδόσεων μπορεί να βρούμε μεγάλες διαφορές σε σχέση με κάποιον άλλον μπουκ, για τον οποίο το συγκεκριμένο σημείο δεν ήταν τελικά και τόσο εμπορικό, άρα δεν είχε και ιδιαίτερες διαφορές από το σημείο εκκίνησης.
  • Πληροφόρηση. Κάθε μπουκ έχει τις δικές του πήγες. Αν μάθει πιο γρήγορα μία σημαντική απουσία, ή το κλίμα στα αποδυτήρια μίας ομάδας θα σπεύσει ταχύτερα από κάποιους άλλους να διαμορφώσει τις τιμές με βάση τα νέα δεδομένα. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε ότι κάποιοι μπουκ περιμένουν κάποιους άλλους να δούνε κατά πόσον θα αυξομειώσουν τις αποδόσεις, ώστε να πράξουν και αυτοί αναλόγως.
  • Προσφορά*/Διαφήμιση. Θα έχετε δει πολλές φορές το μπάνερ 0% γκανιότα. Σε αυτήν την περίπτωση ο μπουκ εξαφανίζει την γκανιότα του και αυτόματα οι αποδόσεις και στα τρία σημεία εκτοξεύονται. Αν κάνετε σύγκριση αποδόσεων ενός μπουκ σε ένα ματς που το προσφέρει με 0% γκανιότα με κάποιον άλλον, τότε θα δείτε μονομιάς τις εξόφθαλμες διαφορές.
  • Ανθρώπινο λάθος. Εδώ μιλάμε κυρίως στο Live betting. Εδώ και αν έχει αξία να κάνετε σύγκριση αποδόσεων. Από μπουκ σε μπουκ υπάρχει διαφορά. Και ο trader που διαμορφώνει τις αποδόσεις άνθρωπος είναι και μπορεί να κάνει λάθος. Αν είστε παρών και έμπειρος, κάνοντας σύγκριση αποδόσεων μπορείτε να εκμεταλλευτείτε σημαντικές διαφορές στις αποδόσεις.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 120

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

≡ EURO MENU LIVE