background stoiximan_2

2019 NBA All-Star Game

2019 NBA All-Star Game

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

NBA All-Star Weekend

Η μεγάλη γιορτή του Αμερικάνικου μπάσκετ που παίρνει μέρος κάθε χρόνο τα μέσα Φλεβάρη, έφτασε.

Ενα σαββατοκύριακο αφιερωμένο στους φανς του ΝΒΑ ανά την υφήλιο, προσφέρει αξέχαστο και ασταμάτητο θέαμα.

Η αρχή γίνεται με το Skills Challenge και το Rising Stars Challenge, που έχει μετατραπεί σε Team USA vs Team World, συνεχίζουμε με τους διαγωνισμούς τριπόντων και καρφωμάτων και κλείνουμε με το επικό All-Star game.

Δείτε την προηγούμενη ανάλυση με προγνωστικά ΝΒΑ

Skills Challenge

Στην τωρινή του μορφή, έχουμε 8 διαγωνιζόμενους, 4 ψηλούς και 4 κοντούς. Mike Conley, Luka Doncic, Trae Young και Deaaron Fox αντιπροσωπεύουν τους Guard ενώ οι Nikola Jokic, Nikola Vucevic, Jayson Tatum και Kyle Kuzma τους Center.

Oι παίκτες θα αναμετρηθούν σε ζευγάρια και με παρόμοιο τρόπο όπως στα πλει-οφ θα αναμετρηθούν στον τελικό ένας ψηλός και ένας κοντός. Η πρόκληση είναι να τριπλάρουν ανάμεσα από κώνους, να πετύχουν πάσες με συγκεκριμένο τρόπο και να σκοράρουν ένα δίποντο και ένα τρίποντο.

Ο πιο ικανός ίσως είναι ο Deaaron Fox, αφού είναι τρομακτικά γρήγορος και η ταχύτητα παίζει σημαντικό ρόλο σε αυτή την δοκιμασία.

Team World – Team USA

Πρωτοετής και δευτεροετής παίκτες συνθέτουν δύο ομάδες, οι οποίες όπως καταλαβαίνουμε και απο τα ονόματα, απαρτίζονται απο διεθνής και Αμερικανούς μπασκετμπολίστες αντίστοιχα.

Τις ομάδες θα προπονήσουν ο Dirk Nowitzki για την Team World και ο Kyrie Irving για την Team USA. Οι νεαροί που θα παρευρεθούν σχεδιάζουν τουλάχιστον μια πεντάδα για κάθε ομάδα η οποία φαίνεται τρομακτική.

Ben Simmons, Luka Doncic, Bogdan Bogdanovic, Lauri Markannen, Deandre Ayton θα είναι εκτός απροόπτου η πεντάδα του Nowitzki με 2/5 να είναι οι κύριοι υποψήφιοι για το βραβείο του Rookie of the Year και τον Simmons που το κατέκτησε πέρυσι.

Στην αντίπερα όχθη Fox, Mitchell, Tatum, Kuzma και Collins θα συνθέσουν τον βασικό κορμό αλλά σίγουρα όλοι οι παίκτες θα δουν χρόνο στο παρκέ. Η Team World έχει πάρει τα 3/4 παιχνίδια του διαγωνισμού και δεν έχει σκοπό να σταματήσει φέτος.

Διαγωνισμός Τριπόντων

Οι 10 καλύτεροι εκτελεστές του ΝΒΑ οπλίζουν και σε 1 λεπτό πρέπει να βρουν στόχο με όσες περισσότερες απο τις 25 μπάλες που έχουν διαθέσιμες.

Πέρα απο την moneyball που μετρά για 2 πόντους αντί για έναν στο τέλος κάθε rack οι παίχτες έχουν και το δικαίωμα να διαλέξουν μία απο τις 5 θέσεις στην οποία όλες οι μπάλες θα είναι moneyball.

Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι: Stephen Curry, Seth Curry, Danny Green, Dirk Nowitzki, Buddy Hield, Joe Harris, Damian Lillard, Kris Middleton και ο περσινός νικητής με επίδοση ρεκόρ Devin Booker.

Είναι επίσης η πρώτη φορά που θα έρθουν αντιμέτωπα δύο αδέρφια στον διαγωνισμό.

Διαγωνισμός Καρφωμάτων

Μετά απο μερικά χρόνια ξηρασίας και δοκιμών από τους υπεύθυνους να αλλάξουν τον τρόπο διεξαγωγής του διαγωνισμού, κάτι που μας έδωσε μερικούς απο τους πιο βαρετούς στην ιστορία, η λίγκα αποφάσισε να επιστρέψει στην παλιά της συνταγή.

Αυτή που αγαπήσαμε μέσα απο τον Jordan με το εικονικό κάρφωμα απο την γραμμή των βολών, τους ανεμόμυλους του Domique Wilkins, τον ιστορικό διαγωνισμό του 2000 ανάμεσα σε Tracy McGrady και Vince Carter, με τον Vincanity να πετυχαίνει το 360 reverse windmill και την καρδιά του Spud Webb που κέρδισε τον διαγωνισμό, μετρώντας μόλις 1.75 στο ύψος.

Ο διαγωνισμός αναζωπηρώθηκε χάρη στους Zach Lavine και Aaron Gordon, με τον πρώτο να κερδίζει 2 σερί βραβεία, αλλά τον δεύτερο να κάνει ένα απο τα πιο όμορφα και δύσκολα καρφώματα που έχουμε δε περνώντας την μπάλα κάτω και απο τα δύο πόδια του ενώ είχε πηδήξει πάνω απο την μασκότ των Magic.

Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι: Dennis Smith Jr, Hamidou Diallo, Miles Bridges και John Collins.

Team Giannis – Team LeBron

Mετά το ντραφτ και την επιλογή παικτών απο τους αρχηγούς οι ομάδες είναι έτοιμες. Για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο στην βασική πεντάδα βρίσκονται οι Embiid, George, Curry, Walker και ο πάγκος γεμίζει με τους Vucevic, Middleton, Jokic, Lowry, Griffin, Westbrook και Russell με τον Nowitzki ως επίτιμο μέλος.

Ο LeBron απο την άλλη θα λέγαμε ότι έρχεται καλύτερα εξοπλισμένος με Durant, Harden, Leonard, Irving βασικούς και Davis, Thompson, Lillard, Simmons, Aldridge, Towns, Beal και τον Wade.

Αξιοσημείωτο είναι πως απο τους παίκτες που διάλεξε ο LeBron James το καλοκαίρι μένουν ελεύθεροι οι Durant, Leonard, Irving, Thompson ενώ ο Davis όπως γνωρίζουμε θέλει να φύγει με ανταλλαγή.

Σύμπτωση η μήπως ο LeBron χτίζει φιλίες προκειμένου να κυνηγήσει άλλο ένα πρωτάθλημα?

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Alex Loubardis “The Notorious”

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE