Betsson Hub: Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη!

Betsson Hub: Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη!

Betsson Hub: Εγκαίνια στη Θεσσαλονίκη

Την Παρασκευή 14 Οκτωβρίου, πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Betsson Hub στη Θεσσαλονίκη.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε στην λαμπερή εκδήλωση της Betsson, η οποία υποδέχθηκε διακεκριμένες προσωπικότητες του αθλητικού χώρου, πολιτικούς φορείς αλλά και φορείς της πόλης.

Το Betsson Hub διαμορφώθηκε ειδικά για τα εγκαίνιά του, φωτίστηκε με τα χρώματα της Betsson ενώ οι Les Au Revoir έδωσαν ένα εξαιρετικό live jazz performance για τους παρευρισκόμενους, που άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις.

Ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, αφού καλωσόρισε όλο τον κόσμο που παραβρέθηκε στα εγκαίνια, τόνισε από την πλευρά του: «Το Betsson Hub είναι ένα μέρος δημιουργικής ενασχόλησης για τον χώρο της Θεσσαλονίκης. Φτιάχτηκε από την Betsson αλλά ουσιαστικά ανήκει στον κόσμο της Θεσσαλονίκης. Εμείς θα κάνουμε κάποιες ημερίδες τις οποίες τις και ξεκινήσαμε ήδη, είναι όμως ο χώρος τον οποίο θα δώσουμε σε όποιο Θεσσαλονικιό ή σε όποιον βρίσκεται στην ευρύτερη περιφέρεια, για να κάνει όποια εκδήλωση θέλει ώστε να δυναμώσει το κοινωνικό έργο που γίνεται στην πόλη.

Ως εταιρεία η Betsson βρίσκεται στην αγορά εδώ και δύο χρόνια κοντά. Έχουμε αδειοδοτηθεί από το ελληνικό κράτος και έχουμε κάνει πολύ μεγάλες χορηγίες στην Ελλάδα, και στο κομμάτι του αθλητισμού, όπως στην Betsson Super League 2 και θα ήθελα να ευχαριστήσω και τον πρόεδρο της λίγκας, τον κύριο Λεουτσάκο, που βρίσκεται μαζί μας, αλλά και σε αθλητικά γεγονότα μεγάλου βεληνεκούς όπως το WRC Rally Acropolis, τον ποδηλατικό γύρο που με επιτυχία διοργανώθηκε από το υφυπουργείο αθλητισμού και βεβαίως τη συνεργασία που έχουμε για δεύτερο χρόνο με την ΑΕΚ μέσω της Betsson.

Η Betsson ήρθε στην Ελλάδα και παίζει στον Άρχοντα 100%

Στο Betsson Hub έχουμε πραγματοποιήσει ήδη την πρώτη ημερίδα που έχει συμβεί για το υπεύθυνο παιχνίδι. Ήταν τιμή μας που ήταν εδώ και ο πρόεδρος της ΕΕΕΠ αλλά και ο γενικός γραμματέας αθλητισμού, ο κύριος Μαυρωτάς, για να συνομιλήσουν μαζί μας και να αναλύσουν ουσιαστικά το πρόβλημα το οποίο οι περισσότεροι προτιμούν να μένει κάτω από το χαλί, το πρόβλημα του εθισμού στον τζόγο, το πρόβλημα του Υπεύθυνου Παιχνιδιού αλλά και της χειραγώγησης των αθλητικών γεγονότων.

Εμείς αυτά τα πράγματα θέλουμε να τα αναδεικνύουμε γιατί θέλουμε υγιείς πελάτες. Όταν ο πελάτης διαχειρίζεται με αυτόν τον τρόπο από την εταιρεία, τότε αποκτά και την εμπιστοσύνη και το σεβασμό που του αναλογεί από εμάς. όπως έχετε δει έχουμε μία υπέροχη μπάντα μαζί μας και τους ευχαριστούμε πάρα πολύ. Ευχαριστώ όλους εσάς που ήρθατε εδώ και όπως έχουμε ενημερώσει κάθε έναν σας ξεχωριστά, για οτιδήποτε χρειάζεστε τον χώρο, είναι πραγματικά δικό σας για να τον αξιοποιήσετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

 Μετά από την ομιλία του, ο Managing Director της Betsson, Θάνος Μαρίνος, έκοψε την πορτοκαλί κορδέλα των εγκαινίων για να συνεχιστεί η εκδήλωση υπό τους ήχους του συγκροτήματος.

Η Θεσσαλονίκη αγκάλιασε το Betsson Hub, όπως φάνηκε και στην τελετή των εγκαινίων και η ατζέντα των συνεργασιών συνεχίζει να μεγαλώνει.

ΝΕΟ! Ζεστή αξιολόγηση στο ΝΕΟ live Betsson Casino !

Betsson Στοίχημα με 100% Διασκέδαση!

21+. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777. Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή Betsson

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 198

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ EURO MENU LIVE