Δύο βραβεία για την Betsson στα EGR Operator Awards 2022!

Δύο βραβεία για την Betsson στα EGR Operator Awards 2022!

Δύο βραβεία για την Betsson στα EGR Operator Awards 2022

Ο όμιλος της Betsson κέρδισε τα βραβεία ‘Inplay Sports Operator of the Year‘ και ‘Diversity & Inclusion Model of the Year‘ στα EGR Operator Awards 2022, τα οποία πραγματοποιήθηκαν στις 27 Οκτωβρίου στο Λονδίνο.

Στην 20η τους χρονιά, τα EGR Operator Awards γιόρτασαν και επιβράβευσαν τις εταιρείες που προωθούν καινοτόμες λύσεις και παρέχουν κορυφαία προϊόντα και υπηρεσίες στον κλάδο των τυχερών παιχνιδιών.

Για την κατηγορία Inplay Sports Operator of the Yearη κριτική επιτροπή επιβράβευσε την εταιρεία Betsson που έχει αναπτύξει ένα προϊόν, το οποίο ξεχωρίζει από το πλήθος και παρείχε σημαντική ώθηση στα έσοδα από το στοίχημα, σε έναν τομέα που είναι ζωτικής σημασίας για κάθε εταιρεία.

Ένα βασικό κριτήριο στην αξιολόγηση ήταν η καινοτομία και η δύναμη στα κινητά και τα tablet, ενώ η κριτική επιτροπή εξέτασε επίσης το εύρος των προσφερόμενων αγορών και τη δυνατότητα προσφοράς σε πολλές πλατφόρμες.

Μερικά από τα βασικά κριτήρια περιλάμβαναν την ανάπτυξη και την εμπορική επιτυχία του προϊόντος, την καινοτομία και τη διαφοροποίησή του, τη στρατηγική μάρκετινγκ που χρησιμοποιήθηκε, καθώς και το εύρος των αγορών και των πλατφορμών που προσφέρονται.

Αναφορικά με το βραβείο Diversity & Inclusion Model of the Yearη κριτική επιτροπή ξεχώρισε την εταιρεία που αποδεικνύει τη δέσμευσή της στην διαφορετικότητα.

Το βραβείο αυτό είναι για την εταιρεία που θέτει τη συμμετοχή του εργατικού δυναμικού στο επίκεντρο της επιχειρηματικής του στρατηγικής, δημιουργώντας ένα πλάνο που παρέχει σαφή υποστήριξη για όλους και την ένταξή τους στο κοινωνικό σύνολο.

ΝΕΟ! Ζεστή αξιολόγηση στο ΝΕΟ live Betsson Casino !

Betsson Στοίχημα με 100% Διασκέδαση!

21+. Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ. Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας. Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777. Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή Betsson

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 203

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE