Ντιναμό Κιέβου - ΠΑΟΚ Προγνωστικά
Οι «ασπρόμαυροι» ήθελαν να γιορτάσουν τα 100 χρόνια ιστορίας τους με ένα τρόπαιο, όμως απέτυχαν παταγωδώς. Η ομάδα «άδειασε» πνευματικά από τα μέσα Φεβρουαρίου και έπειτα, ελέω και των πολλών τραυματισμών, δεν μπόρεσε να μείνει στη μάχη του τίτλου μέχρι το φινάλε, έχασε και τη 2η θέση από δική της ποδοσφαιρική «αυτοχειρία», ενώ το κερασάκι στην τούρτα ήταν η απώλεια του Κυπέλλου από τον ΟΦΗ.
Στο σήμερα, ο ΠΑΟΚ τρέχει για να κλείσει τις «τρύπες» στο ρόστερ του. Δεν είναι στο 100%, ούτε καν πλησιάζει για την ακρίβεια, του λείπουν παίκτες σε κομβικές θέσεις, με πρώτη και καλύτερη αυτή του σέντερ φορ. Γιακουμάκης δεν υπάρχει στο κάδρο και ο νεαρός Μύθου αναμένεται να… τραβήξει κουπί.
Σημαντικό για τον «δικέφαλο του Bορρά» το γεγονός πως πρόλαβε να δηλώσει στη λίστα τους νεοφερμένους Χατζηδιάκο (στόπερ), Άλι (εξτρέμ), Σανταμαρία (χαφ), οι οποίοι αναμένεται να μπουν άμεσα στην εξίσωση και να πάρουν σοβαρά λεπτά συμμετοχής.
Εκεί που υστερούν οι «ασπρόμαυροι» -και όχι μόνο αυτοί, η πλειονότητα των ελληνικών ομάδων- είναι στο κομμάτι της επικοινωνίας (και) προς τον κόσμο. Τι χρονιά έρχεται, ποιοι είναι η στόχοι, η φιλοσοφία του κλαμπ που δείχνει να στρέφεται σε ένα διαφορετικό μοντέλο λειτουργίας.
Ντιναμό Κιέβου - ΠΑΟΚ Προγνωστικά
Ο Λίσι έδειξε από τα φιλικά κιόλας πως έχει κάποιες ενδιαφέρουσες ιδέες, όμως χρειάζεται έμπρακτη στήριξη με τα κατάλληλα υλικά για να δώσει αυτό που μπορεί. Διαφορετικά, θα χρειαστεί να βγάζει… λαγούς από το καπέλο και με τη σημείωση πως θα κληθεί να… μπει στα παπούτσια του Λουτσέσκου. Όχι κι εύκολο, για τον οποιονδήποτε, όχι μόνο για τον Ιταλό.
Πάντως, στο ζευγάρι με την Ντιναμό, ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί. Η περσινή σεζόν ήταν καταστροφική για την ουκρανική ομάδα. Τερμάτισε 4η, πήγε σε αλλαγή προπονητή κατά τη διάρκειά της και παίζει στο Γιουρόπα Λιγκ επειδή κατάφερε να κατακτήσει το Κύπελλο.
Είδαμε πόσο δυσκολεύτηκε και στον προηγούμενο γύρο, στον οποίο και δεν σκόραρε σε 180’ απέναντι στην Ουνιβερσιτατέα Κλουζ, περνώντας στα πέναλτι. Γενικότερα, βρίσκεται σε πτωτική πορεία τα τελευταία χρόνια, επηρεασμένη (και) από τον πόλεμο στη χώρα.
Ο ΠΑΟΚ, που θα βρει απέναντί του έναν -όχι και τόσο- παλιό γνώριμο, τον Τόμας Κεντζιόρα, έχει έρθει 9 φορές αντιμέτωπος με ουκρανικές ομάδες στην Ευρώπη, μετρώντας δύο νίκες, πέντε ισοπαλίες και δύο ήττες. Πιο πρόσφατη συνάντησή το ζευγάρι αγώνων με την Ολιμπίκ Ντόνετσκ το καλοκαίρι του 2017 (1-1, 2-0).
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ