background_opap_2
background_opap_1

Παίζοντας τα δυνατά σημεία της ημέρας

Παίζοντας τα δυνατά σημεία της ημέρας

Παίζοντας τα δυνατά σημεία της ημέρας

Το στοίχημα online (αλλά και επίγεια) έχει εξελιχτεί τα τελευταία 20 χρόνια στη χώρα μας σε τεράστιο βαθμό. Πάνε οι εποχές που υπήρχε διαθέσιμο για ποντάρισμα μόνο το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα. Μετά μπήκε και το under/over 2.5 και δειλά-δειλά, 2-3 αγορές ακόμη. Αυτές μοιάζουν πια να είναι, όχι απλά μακρινές, αλλά παλαιολιθικές εποχές. Το στοίχημα είναι πλέον σε άλλο επίπεδο και μπορούμε να πούμε ότι είναι μία βαριά βιομηχανία διασκέδασης και ψυχαγωγίας.Ας δούμε σχετικά με Το δυνατό σημείο της ημέρας!

Μέχρι και 700 αγορές ανά παιχνίδι

Αν ανατρέξετε στις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες στη χώρα μας, θα βρείτε σε κάποιες από αυτές, μέχρι και 700 αγορές σε μία και μόνο αναμέτρηση. Ο μέσος όρος στις καλύτερες στοιχηματικές αγγίζει περίπου τις 500 αγορές σε ένα και μόνο ματς, μιλώντας τουλάχιστον για τα κορυφαία πρωταθλήματα και διοργανώσεις του πλανήτη. Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν η ποικιλία είναι τεράστια και αυτό είναι πάντα υπέρ του παίκτη. Υπάρχει όμως μία παγίδα. Και δεν είναι μικρή. Να μπερδευτείτε ή ακόμη χειρότερα να χαθείτε μέσα σε αυτές τις επιλογές και να δημιουργηθεί στο μυαλό σας ένα στοιχηματικό χάος. Αυτό μπορεί να προκαλέσει δύο δυσάρεστες καταστάσεις. Η πρώτη είναι να κολλήσετε και να μην ξέρετε που να παίξετε και τι. Κι η δεύτερη, η χειρότερη, είναι να αρχίσετε να παίζετε τα πάντα. Και στις δύο περιπτώσεις, αυτό δεν είναι καλό για εσάς, για τον παίκτη δηλαδή.

Πώς επιλέγω τι θα παίξω στο δυνατό σημείο της ημέρας;

Φτάνουμε λοιπόν στο κρίσιμο ερώτημα. Πώς θα επιλέξω τι να παίξω; Πώς θα βρω τα καλύτερα σημεία ανάμεσα από τόσες επιλογές; Και αφού τα βρω, πώς θα επιλέξω από τα καλά τα καλύτερα; Εδώ έρχεται λοιπόν η ρήση, παίζοντας τα δυνατά σημεία της ημέρας. Διότι πολύ απλά αγαπητοί παίκτες, στο στοίχημα… ουκ εν τω πολλώ το εύ. Δηλαδή, με απλά ελληνικά… λίγα και καλά.

Εύρος αποδόσεων

Το πρώτο που πρέπει να δούμε είναι η απόδοση. Καλό είναι να μην ποντάρετε σε σημεία κάτω του 1.70. Παίζοντας σε φαβορί με μικρές αποδόσεις, μακροχρόνια θα βγείτε χαμένοι. Μην ξεχνάτε. Δεν υπάρχει άχαστο σημείο στο στοίχημα. Αν παίζετε ένα σημείο του 1.10, μετά θα πρέπει να κερδίσετε 10 τέτοια σημεία στη σειρά για να πάρετε πίσω τα χρήματά σας. Οπότε το πρώτο που κάνουμε για να αρχίσουμε το ξεσκαρτάρισμα είναι να επιλέξουμε το εύρος απόδοσης. Από 1.70 ως 2.20 είναι ένα αρκετά καλό διάστημα για να επιλέξετε σημείο.

Αξία απόδοσης

Δεν είναι εύκολο να τη διακρίνετε στο αθλητικό στοίχημα. Θέλει γνώση. Παίζει όμως μεγάλο ρόλο και δεν μπορούμε να μην την αναφέρουμε. Θα δώσουμε απλό παράδειγμα. Αν πιστεύετε ότι μία ομάδα έχει 50% πιθανότητες να κερδίσει το ματς, τότε η σωστή απόδοση είναι το 2.00. Αν όμως κάποιος μπουκ τη δίνει στο 2.20 εκεί υπάρχει αξία. Κι η αξία κάνει ένα σημείο να είναι δυνατό, διότι μακροχρόνια μας δίνει περισσότερες πιθανότητες κέρδους.

Χαμηλή γκανιότα

Η γκανιότα είναι η νόμιμη προμήθεια της εταιρίας. Όσο πιο χαμηλή, τόσο καλύτερες οι αποδόσεις και το αντίστροφο. Καλό θα είναι να παίζετε με τη χαμηλότερη δυνατή γκανιότα. Αν μάλιστα βρείτε μπουκ που έχει ματς με 0% γκανιότα και σε αυτό το ματς βλέπετε δυνατά κάποιο σημείο, τότε το ρίσκο σας έχει πραγματικά τεράστια αξία.

Προσφορές*

Πολλές φορές οι εταιρίες βγάζουν προσφορές* σε συγκεκριμένα ματς ή είναι κάποια που συμπεριλαμβάνονται στο τζιράρισμα μίας προσφοράς*. Θα πρέπει να το λάβετε κι αυτό σοβαρά υπόψη σας.

Ποιο είναι το δυνατό σημείο της ημέρας;

Είναι αυτό που συνδυάζει όλα τα παραπάνω ή τουλάχιστον τα περισσότερα από αυτά. Επιλέξτε τα καλύτερα σας σημεία, μετά βάλτε κάτω τα κριτήρια και τέλος καταλήξτε ποιο από αυτά είναι το πλέον δυνατό. Παίζοντας τα δυνατά σημεία της ημέρας αποφεύγετε πολλές παγίδες και μακροχρόνια αυξάνετε τις πιθανότητες να συνδυάσετε την ψυχαγωγία του στοιχήματος με κέρδος.

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Άρχοντας του στοιχήματος

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 87

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ EURO MENU LIVE