ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ↪ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ↪ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Διεθνή Φιλικά (09/06): Τα τελευταία τεστ των φαβορί και το combo bet!

Φιλικά εθνικών ομάδων έχει και το σημερινό μενού και εμείς θα σταθούμε σε δύο από αυτά…

Φιλικά εθνικών ομάδων έχει και το σημερινό μενού και εμείς θα σταθούμε σε δύο από αυτά…

Posted by arxontas
arxontas
| Date: 09 Ιουνίου, 2026
Date: 09 Ιουνίου, 2026
arxodas-bet-1000x500.jpg

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ - ΙΣΛΑΝΔΙΑ

ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ: Τελευταίο τεστ πριν το Μουντιάλ (ντεμπούτο 16/6, Αλγερία) για την κάτοχο του τίτλου. Το Σάββατο χωρίς Μέσι νίκησε διεκπεραιωτικά την Ονδούρα (2-0/37’ Μαρτίνες πέν., 54’ Σιμεόνε). Ούτε απειλήθηκε ούτε «έλαμψε», το σημαντικότερο είναι ότι δεν είχε νέους τραυματισμούς. Εκτός Παγκοσμίου τέθηκε ο στόπερ Μπαλέρδι, ετοιμάζει αλλαγές ο Σκαλόνι. Γυρίζουν Μέσι και Παζ, πάλι όχι ο βασικός κίπερ Μαρτίνες, ο Χουλιάν Αλβαρες, ο χαφ Παρέδες και οι δεξιοί μπακ Μοντιέλ, Μολίνα.

ΙΣΛΑΝΔΙΑ: Με την απουσία σχεδόν όλων των βασικών της παικτών από την 11άδα, ηττήθηκε από την Ιαπωνία με 1-0. Θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα η συγκεκριμένη αναμέτρηση, η Ισλανδία δεν απείλησε την αντίπαλη εστία, αμυντικά πάντως έκανε καλή δουλειά, κρατώντας καθαρή την εστία της μέχρι το 83’. Έπαιξε ο Μάγκνουσον του Λεβαδειακού. Ο Γκούνλαγκσον είχε ανακοινώσει δύο διαφορετικές αποστολές για τα παιχνίδια με Ιαπωνία και Αργεντινή, κόντρα στην τελευταία θα παίξουν οι καλοί της, όπως ο Γκούντμουντσον και ο Όσκαρσον.

H Αργεντινή θα το πάει «σβηστά» μεν, θα κερδίσει εύκολα δε…

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε
Αργεντινή - Ισλανδία: 1/11,70
☆☆☆☆☆
★★★★★
Το Παγκόσμιο στη Stoiximan χωρίς κατάθεση* με 1026 Δώρα*
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΙΡΑΚ - ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

ΙΡΑΚ: Έδειξε τα… δόντια του στην Κορούνια, αποσπώντας ισοπαλία από την πανίσχυρη Ισπανία (1-1). Δεν πτοήθηκε από το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ στο 16’ και κατάφερε να ισοφαρίσει με σέντρα-σουτ του μπακ Ντόσκι (27’). Το 4-4-2 του κόουτς Αρνολντ περιόρισε του Ισπανούς, κρατώντας τους στις 13 τελικές. Οι Ιρακινοί επιστρέφουν σε τελική φάση Παγκοσμίου Κυπέλλου για πρώτη φορά έπειτα από 40 χρόνια, θέλοντας να τα πάνε καλύτερα συγκριτικά με την προηγούμενη παρουσία τους. Πάντως, έχουν την… ατυχία να βρίσκονται σε έναν όμιλο-φωτιά, καθώς θα αντιμετωπίσουν Γαλλία, Νορβηγία και Σενεγάλη.

ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ: Αξιοπρεπέστατη η εικόνα τους απέναντι στην Τουρκία, παρά το γεγονός πως γνώρισαν την ήττα με 1-2. Οι Βενεζουελάνοι προηγήθηκαν στο 13ο λεπτό με ωραίο τελείωμα του εξτρέμ Μεντόσα, όμως δέχτηκαν ένα γκολ στο τέλος του α’ μέρους και ένα στο ξεκίνημα του δευτέρου (44’, 54’). Η Βενεζουέλα δεν κατάφερε ούτε αυτή τη φορά να βρεθεί στα τελικά του Μουντιάλ, έχοντας προδοθεί από την κάκιστη άμυνά της στα προκριματικά. Ο υπηρεσιακός τεχνικός Βισκαρόντο συνεχίζει στον πάγκο. Από την αποστολή απουσιάζουν οι κομβικοί Σαβαρίνο (μεσοεπιθετικός) και Ροντόν (φορ).

Τελευταίο φιλικό πριν από την έναρξη του Μουντιάλ για τους Ιρακινούς, δεν θα βάλουν τα πόδια τους στη… φωτιά. Κατανοητός ο φαβοριτισμός της Βενεζουέλας, δεν εμπνέει η άμυνά της και θα πάμε στην κόντρα.

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι παίζουμε
Ιράκ - Βενεζουέλα: 1X1,93
Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
Βρέθηκε στοιχηματική με:
gift-hpw-blue-250x250.png
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
  • check-pamestoixima.svg
    Εύκολη εγγραφή
  • check-pamestoixima.svg
    Άμεση ταυτοποίηση
  • check-pamestoixima.svg
    Γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift-hpw-blue-60x60.png moving-circle-text-svg-xoris-katathesi-edo.svg