background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά που υπόσχονται Στημένα Αποτελέσματα!

Προγνωστικά που υπόσχονται Στημένα Αποτελέσματα!

Προγνωστικά που υπόσχονται Στημένα Αποτελέσματα!

Είμαι σίγουρος πως έχουν πέσει στα υπόψη σου διάφορα άτομα, ιστοσελίδες και σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες υπόσχονται προγνωστικά με στημένα αποτελέσματα αγώνων. Είμαι σίγουρος ότι..

Είμαι σίγουρος πως έχουν πέσει στα υπόψη σου διάφορα άτομα, ιστοσελίδες και σελίδες σε κοινωνικά δίκτυα, οι οποίες υπόσχονται προγνωστικά με στημένα αποτελέσματα αγώνων. Είμαι σίγουρος ότι διερωτάσαι κατά πόσο είναι αληθινά τα αποτελέσματα που δείχνουν.

Άλλωστε οι φωτογραφίες κουπονιών από εταιρείες πρακτορείων του εξωτερικού, αλλά και από κουπόνια οπάπ, είναι αμέτρητες και πολύ αληθοφανείς. Γιατί να μην το πιστέψεις; Γιατί να μην είναι αληθινά;

Ως ιδιοκτήτης ενός από τις πιο έγκυρες και δημοφιλείς ιστοσελίδες με προγνωστικά, κυρίως για Ελλάδα – Κύπρο, αλλά και σε όλη την Ευρώπη που μας διαβάζουν – την arxondasbet.com – σου παραθέτω 5 σημεία που πρέπει να σκεφτείς σοβαρά πριν τολμήσεις να δώσεις τα λεφτά σου σε τέτοιες υπηρεσίες.

  1. Οι εικόνες που βλέπεις το ποιο πιθανών να είναι με photoshop!

Με τα σημερινά δεδομένα στο χώρο της ψηφιακής επεξεργασίας, μου είναι δύσκολο να πιστέψω ότι αυτά τα κουπόνια που παρουσιάζονται ως κερδισμένα είναι αληθινά. Εδώ μπορούν να ξεγυμνώσουν φωτογραφία μια κοπέλας ή να ζώσουν με εκρηκτικά κάποιον που βγάζει selfie στο καθρέφτη. Ποιος μου λέει ότι η φωτογραφία που παρουσιάζεται μπροστά μου για να με πείσει δεν είναι ψεύτικη;

  1. Πως και δεν τους κυνηγάει η FIFA ή οποιαδήποτε άλλη οργάνωση ηλεκτρονικού εγκλήματος;

Δεν σου φαίνετε παράξενο που δεν τους κυνηγάει η FIFA ή κάποια άλλη παγκόσμια υπηρεσία για να τους κλείσει ή να μάθει από πού λαμβάνουν τις πληροφορίες για τα στημένα παιχνίδια; Τα άτομα που το κάνουν αυτό, υπόσχονται προγνωστικά κάθε μήνα, η κάθε εβδομάδα και όχι μια φορά και τέλειωσε. Πληρώνεις ένα – όχι μικρό – πόσο για να λαμβάνεις τα προγνωστικά αυτά.

Άρα τα άτομα πίσω από αυτές του είδους τις υπηρεσίες θεωρητικά έχουν μια σταθερή ροή προγνωστικών προς τους συνδρομητές τους. Δεν είναι ότι από κάπου άκουσε κάτι και το έβγαλε στη φόρα. Άρα, γιατί δεν τους μαζεύουν; Εδώ μαζεύουν στελέχη της FIFA και τους μαζεύουν αυτούς; Ύποπτο.. αν και που & που διαβάζουμε ότι συλλαμβάνουν κάποιον, σε facebook κυρίως.

  1. Εχεις ακούσει από κάποιο φίλο ή γνωστό ότι κέρδισε;

Αν έχεις ακούσει από κάποιον φίλο, γνωστό η συγγενή ότι κέρδισε και σου έχει δείξει και το κουπόνι που κέρδισε, τότε ΝΑΙ είναι αληθινό, και σε παρακαλώ πες το μου και εμένα και θα σε ..χρυσοπληρώσω! Αν Όχι, τότε μην πιστεύεις τίποτα.

  1. Αν αυτά τα προγνωστικά είχαν επιτυχία αντιλαμβάνεσαι πόσο viral θα γινόταν;

Αν αυτά τα προγνωστικά ήταν αληθινά, πίστεψε με, θα γινόταν VIRAL σε χρόνο ντε τε. Με τη κρίση που μαστίζει την Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, είμαι σίγουρος ότι και η κουτσή Μαρία θα πλήρωνε για να μαθαίνει τα προγνωστικά. Αλλά, δεν το κάνει.. Γιατί άραγε;

  1. Αν αυτό δουλεύει πραγματικά, εγώ τι κάνω εδώ;

Το τελευταίο σημείο που θέλω να σκεφτείς σοβαρά είναι, αν αυτά ήταν πραγματικά προγνωστικά στημένων αγώνων, τότε εγώ τι κάθομαι και αναλύω τους αγώνες και προσπαθώ να παραδώσω έγκυρα προγνωστικά που θα σε πάνε ταμείο; Δεν πάω και γώ να παίζω τα σίγουρα και μετά να τα αναδημοσιεύω εδώ; Τότε όλοι θα είμαστε ευτυχισμένοι και με ..πολλά χρήματα!

Το πρώτο ..κόλπο με το 50ντάρικο:

Προ ημερών απάντησα σε 2 τέτοιους ..αγνώστους, που μου έστελναν μήνυμα φιλίας στο facebook. Τους ζήτησα να μου δώσουν σημείο, δωρεάν φυσικά. Στην αρχή για να σε δελεάσουν σου λένε ΟΚ, στο πρώτο με πληρώνεις 50€ εφόσον κερδίσεις και σου δίνουν σημείο από αγώνα με αποδόσεις ντέρμπι (πχ 2.50-3.20-2.70).

Μοιράζουν δηλαδή τα ..λαμόγια όλα τα σημεία ανάλογα στα άτομα. Αυτοί είναι 100% κερδισμένοι στο 1/3 αυτών, άρα αν είχαν 90 άτομα κέρδισαν οι 30, οπότε πήραν 30χ50=1500 ευρουλάκια ..τσαμπαρέλα. Μακριά λοιπόν γιατί μετά σε ψήνουν και πάει το κλέψιμο ..στεφάνι!

Συμπέρασμα:

Μην πιστεύετε τίποτα από αυτά, γιατί είναι όλα ..απάτες. Και όπως έχει πει ο μόνιμος φίλος και συνεργάτης μου Mythos, από το 2000 που βγήκαμε στον ..αέρα..

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι ένας παράδρομος της αχανούς λεωφόρου του τζόγου. Μην ψάχνετε για αγγελικούς κόσμους σ αυτούς τους χώρους. Τα ποσά και τα κέρδη που απορρέουν είναι μεγέθη τεράστια. Σε έναν τέτοιο κόσμο αρχές και αξίες είναι ένοιες άγνωστες και καταπατώνται εύκολα και χωρίς ενδοιασμούς.

Προσωπικά μετά από ….χρόνια μέσα σ αυτούς τους “δρόμους” έμαθα να ξεχωρίζω τι μου κάνει και τι όχι και θα σας τα μεταφέρω με τον τρόπο μου. Ο καθένας ας αποφασίσει μόνος του, για το ρόλο του που θα παίξει.

Άρχοντας

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE