ΒΑΣΙΛΕΙΑ - ΣΕΝ ΓΚΑΛΕΝ
Η Βασιλεία με κακή εμφάνιση και με τρία γκολ στο δεύτερο μέρος έχασε με 3-0 στη Γ. Μπόις. Εχοντας συνολικά μια νίκη στα πέντε τελευταία έχασε έδαφος και κινδυνεύει να μείνει εκτός Ευρώπης. Σημαντική η απουσία του ηγέτη Σακίρι, που είναι τραυματίας. Η Γκάλεν απέδειξε πως το βαρύ 3-0 από τη Σιόν, μοναδική ήττα στις 16 τελευταίες αγωνιστικές, ήταν ατύχημα. Με το 2-1 στο φορμαρισμένο Λουγκάνο αγκάλιασε τη δεύτερη θέση. Πίσω στο σκορ (53’), το γύρισε στο 69’, 74’. Εκτός έδρας μετρά δέκα σερί G/G.
Βασιλεία - Σεν Γκάλεν: Χ2 & Goal2,07
ΣΙΟΝ - ΛΟΥΓΚΑΝΟ
Εντυπωσιακή η Σιόν, με πέντε νίκες κάνει το καλύτερο φετινό σερί της και για πρώτη φορά είναι προ των πυλών του βάθρου. Εκμεταλλευόμενη και το ότι η Τουν ήταν χαλαρή μετά την κατάκτηση του τίτλου την κέρδισε με 2-0 με γκολ στο 22’ και 23’. Το Λουγκάνο έχασε την ευκαιρία να ανέβει δεύτερο και τώρα κινδυνεύει να βρεθεί τέταρτο. Προηγήθηκε με την Γκάλεν (53’) αλλά γύρισε σε 1-2 και σταμάτησε το σερί του 2-4-0. Στα οκτώ τελευταία έβαλε από ακριβώς ένα γκολ. Εκτός έδρας Under 2,5 τα 12/13 τελευταία.
Σιόν - Λουγκάνο: 1Χ2,12
ΤΟΥΝ - ΓΙΟΥΝΓΚ ΜΠΟΪΣ
Τοπικό ντέρμπι. Μια εβδομάδα πανηγύρισε την κατάκτηση του τίτλου η Τουν και παίζοντας με αρκετές αλλαγές στη Σιόν έχασε δίκαια με 2-0 με γκολ στο 22’ και 23’. Αναμένεται τώρα να το πανηγυρίσει και μπροστά στο κοινό της. Στα έξι τελευταία έχει 1-0-5 ενώ δέχεται γκολ δέκα σερί αγωνιστικές. Η Γ. Μπόις με μια πολύ γεμάτη εμφάνιση κέρδισε με 3-0 τη Βασιλεία με γκολ στο β’ μέρος και μπορεί να διεκδικήσει την 5η θέση που ίσως δώσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ήταν η πρώτη νίκη της μετά από έξι αγωνιστικές.
Τουν - Γιουνγκ Μπόις: 12,02