background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα με σύστημα στον ΟΠΑΠ

Στοίχημα με σύστημα στον ΟΠΑΠ

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα με σύστημα στον ΟΠΑΠ

Το στοίχημα με σύστημα είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία. Την αγαπά μία συγκεκριμένη ομάδα παικτών στοιχήματος. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου, από τα πρώτα βήματα του στοιχήματος στη χώρα μας, με τα επίγεια πρακτορεία, τα συστήματα ΟΠΑΠ κέρδισαν μία περίοπτη θέση. Αρκετά τέτοια κουπόνια παίχτηκαν στις μηχανές του οργανισμού, αργότερα φυσικά ήρθαν και στο διαδίκτυο.

Με τον ΟΠΑΠ πλέον να έχει μπει επιτέλους επιτυχημένα στο online betting, τα συστήματα ΟΠΑΠ για στοίχημα είναι στο διαδίκτυο.

Η χρησιμότητα των συστημάτων

Είναι μία τακτική που επιδιώκει μεγάλο κέρδος, με μικρό κεφάλαιο και συγχωρεί και το ενδεχόμενο λάθους. Ακούγεται άκρως δελεαστικό, δεν είναι τόσο, αλλά είναι μία λύση γι αυτούς που παίζουν με πολύ διάβασμα και κυνηγούν μεγάλες αποδόσεις, ή γι’ αυτούς που βλέπουν το στοίχημα μόνο ως διασκέδαση και χόμπι.

Λειτουργεί με άλλα λόγια ως μία εναλλακτική του παρολί, μόνο που εδώ δίνονται διάφορες εναλλακτικές με τις απαιτούμενες αναπροσαρμογές, τόσο ως προς το κεφάλαιο που θα δαπανήσετε, όσο και ως προς τα ενδεχόμενα κέρδη.

Κόστος στα συστήματα ΟΠΑΠ

Πριν περάσουμε στα συστήματα ΟΠΑΠ, για να δούμε τα πλέον δημοφιλή από αυτά όπως το διάσημο σύστημα 10 του Άρχοντα, κάτι άλλωστε που είναι και σκοπός του συγκεκριμένου οδηγού, καλό θα είναι να μάθουμε το κόστος που υπάρχει. Τι θα χρειαστεί να ρισκάρει ο παίκτης για να παίξει ένα από τα αγαπημένα και δημοφιλή συστήματα ΟΠΑΠ. Το κόστος ανά στήλη λοιπόν βγαίνει στα 0.25€ ανά στήλη. Ως εκ τούτου πλέον είναι εύκολο να υπολογίσουμε πόσο κοστίζει κάθε σύστημα, αν πολλαπλασιάσουμε τις στήλες που προκύπτον με το 0,25€.

Στοίχημα μακροχρόνιο με ορίζοντα Άρχοντας

Αγαπημένα συστήματα ΟΠΑΠ

Τα συστήματα τα οποία μπορείτε να επιλέξετε είναι πάρα πολλά. Κάποια από αυτά όμως έχουν ξεχωρίσει στις προτιμήσεις των παικτών και έχουν συμπληρωθεί χιλιάδες δελτία με αυτά, αλλά παίζονται πλέον και online στο Pamestoixima.gr.

Σύστημα 6-5-4

Ή αλλιώς το σύστημα των «Χ». Είναι ένα σύστημα 22 στηλών. Δίνει μία εξάδα, 6 πεντάδες και 15 τετράδες. Το παίζουν οι παίκτες που αγαπούν τις ισοπαλίες και βάζουν σε αυτά έξι ισοπαλίες. Ακόμη κι έτσι να μην είναι όμως, για να έχει νόημα να το παίξετε πρέπει η τετράδα να δίνει τουλάχιστον 22.00 απόδοση. Μιλάμε δηλαδή για σημεία από 2.40 και πάνω.

Σύστημα 5-4-3

Κοντά σε λογική με το προηγούμενο. Σύστημα με 16 στήλες. Μία πεντάδα, πέντε τετράδες και 10 τριάδες. Για να έχει ουσία να την επιλέξετε, πρέπει η τριάδα να δίνει τουλάχιστον 16.00. Με την τετράδα βγάζετε αρκετό κέρδος.

Σύστημα 4-3

Μία τετράδα και τέσσερις τριάδες για τις πέντε στήλες του συστήματος. Εδώ μας αρκεί και απόδοση της τάξης του 1.80, ώστε η τριάδα να μας δίνει πίσω τα χρήματά μας. Αν επιλέξουμε να παίξουμε με τιμές στο 2.00, τότε αρκεί και η τριάδα για να επιφέρει σεβαστό κέρδος.

Σύστημα 10-9-8

Για φουλ δράση. Στοίχημα για Σαββατοκύριακο

Το λέμε αυτό διότι υπάρχει μία πληθώρα αγώνων. Οι στήλες σε πλήρη ανάπτυξη είναι 56. Ζητάτε μία 10άδα, 10 εννιάδες, 45 οκτάδες. Εδώ μπορείτε να ρίξετε αισθητά την απόδοση και να παίξετε σε φαβορί από 1.50 και πάνω.

Σύστημα 4-3-2-1

Εδώ η πλήρης ανάπτυξη ανεβαίνει στις 15 στήλες. Είναι μία τετράδα, τέσσερις τριάδες, έξι δυάδες και τέσσερα μονά. Απευθύνεται σε παίκτες που κυνηγάνε μεγάλες αποδόσεις για να μας φτάνει και μία επαλήθευση, ώστε να πάρουμε πίσω το αρχικό μας κεφάλαιο.

Σύστημα 3-2-1

Εδώ μπαίνει στη μέση και η μονάδα. Υπάρχουν τρία μονάδα, τρεις δυάδες και μία τριάδα, δηλαδή σύνολο επτά στήλες. Χρειάζονται μεγάλες αποδόσεις, αν θέλουμε να υπάρχει επιστροφή και με μία μόνο επαλήθευση.

Σύστημα 3-2

Από τα περισσότερα στα λιγότερα. Πάμε λοιπόν από 10 ματς στα τρία και σε ένα από τα πλέον δημοφιλή συστήματα που θα βρείτε στον ΟΠΑΠ. Με το 3-2 ζητάτε μία τριάδα και τρεις δυάδες. Για να παίρνετε πίσω τα χρήματά σας με τη δυάδα πρέπει να υπάρχει απόδοση από 2.00 και πάνω σε κάθε ματς.

Συστήματα ΟΠΑΠ με στάνταρ

Σε περίπτωση που θέλετε να παίξετε κάποιο από αυτά τα συστήματα, αλλά θέλετε να μειώσετε το κόστος, τότε πρέπει να ρίξετε τις στήλες. Με ποιον τρόπο θα γίνει όμως αυτό, αφού τα μαθηματικά είναι μαθηματικά και οι στήλες είναι συγκεκριμένες ανά περίπτωση; Κι όμως αυτό είναι εφικτό να βάλετε κάποιο στάνταρ. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Οι στήλες λιγοστεύουν, όμως αν χάσετε το σημείο που έχετε ορίσει ως στάνταρ, τότε χάνετε όλο το στοίχημα. Είναι ένας συνδυασμός συστήματος με παρολί λοιπόν.

Συστήματα ΟΠΑΠ στο στοίχημα

Εν κατακλείδι θα μπορούσαμε να πούμε ότι τα συστήματα ΟΠΑΠ προσφέρουν μία εναλλακτική μορφή πονταρίσματος. Μπορείτε να κυνηγήσετε μεγάλα κέρδη, ποντάροντας μικρότερα ποσά. Επίσης, είναι χρήσιμα για παίκτες που βλέπουν το στοίχημα περισσότερο ως χόμπι, ή αν προτιμάτε με μία λιγότερο «επαγγελματική» και μεθοδική σκοπιά, αλλά θέλουν να περνούν ώρα στα παιχνίδια δίχως να ξοδεύουν μεγάλα ποσά. Τέλος δίνει δικαίωμα στο λάθος και αυτό είναι κάτι που αγαπούν πολλοί παίκτες.

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι!

Ο Άρχοντας του στοιχήματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 57

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ EURO MENU LIVE