background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα σύστημα κόρνερ με στρατηγική!

Στοίχημα σύστημα κόρνερ με στρατηγική!

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα σύστημα κόρνερ με στρατηγική

Ή αλλιώς και στοίχημα στη γωνία. Πείτε το όπως θέλετε, το στοίχημα κόρνερ είναι αρκετά δημοφιλές πλέον. Και αυτό είναι απόλυτα λογικό, καθώς παίζοντας στοίχημα στα κόρνερ, κάθε φάση, κάθε κατεβασιά της μίας ή της άλλης ομάδας είναι σημαντική και παίζει τον δικό της ρόλο. Τόσο στην επιβεβαίωση της επιλογή σας, όσο και στη διάψευσή της.

Αγορές κόρνερ πριν τη σέντρα

Η δημοφιλία της συγκεκριμένης αγοράς είναι πλέον τέτοια, που έχει κάνει όλες τις νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες να προσφέρουν μία τεράστια γκάμα και ένα μεγάλο εύρος αγορών, ικανό να καλύψει όλα τα γούστα. Ακόμη και τους πλέον απαιτητικούς παίκτες. Πριν τη σέντρα λοιπόν, οι επιλογές σε στοίχημα με κόρνερ που μπορείτε να βρείτε είναι κυρίως οι εξής:

 • Under/Over στο βασικό Line (π.χ. 8.5 κόρνερ)

 • Under/Over σε εναλλακτικό Line (ακριβώς ότι ισχύει και στο over των γκολ)

 • Συνολικό εύρος κόρνερ (0-6, 7-8, 9-10, 11-12, 13+)

 • Συνολικά κόρνερ 1ου ημιχρόνου (τόσο σε over/under, όσο και σε εύρος)

 • Συνολικά κόρνερ 2ου ημιχρόνου (ισχύει ότι και στο 1ο ημίχρονο)

 • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο ματς

 • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο 1ο ημίχρονο

 • Ομάδα με τα περισσότερα κόρνερ στο 2ο ημίχρονο

 • Συνολικά κόρνερ κάθε ομάδα (με over/under όριο)

 • Ποια ομάδα θα κερδίσει το πρώτο ή το τελευταίο κόρνερ

 • Σε ποιο λεπτό θα εκτελεστεί το πρώτο κόρνερ

Όπως μπορείτε να δείτε οι μπουκ έχουν προσαρμοστεί στις ανάγκες των παικτών και προσπαθούν να καλύψουν κάθε πιθανό ενδεχόμενο.

Χινάρια στο στοίχημα!

Στοίχημα κόρνερ live

Τα κόρνερ γίνονται ακόμη πιο συναρπαστικά στο Live στοίχημα. Ιδιαίτερα όσο πλησιάζουμε προς τη λήξη κάθε αγώνα. Ο λόγος είναι πολύ απλός. Ανάλογα με την εξέλιξη του παιχνιδιού κι αν μία ομάδα πιέζει, τότε ενδέχεται να έχουμε αυξημένο αριθμό κόρνερ. Εκεί υπάρχει ευκαιρία για ποντάρισμα, αρκεί να βλέπετε το παιχνίδι σε Live streaming και να μπορείτε να αξιολογήσετε σωστά τις καταστάσεις. Εννοείται φυσικά ότι μπορείτε και στο στοίχημα με κόρνερ να χρησιμοποιήσετε την επιλογή του cash out, είτε πρόκειται για ολικό, μερικό ή αυτόματο.

Στοίχημα σύστημα κόρνερ με στρατηγική

Και φτάνουμε στο διά ταύτα, όπως είναι και ο τίτλος του οδηγού αυτού. Ποια στρατηγική πρέπει να ακολουθήσουμε για να κερδίσουμε παίζοντας στοίχημα με κόρνερ. Ποιο είναι το καλύτερο σύστημα για τη συγκεκριμένη επιλογή; Ποια στρατηγική να ακολουθήσουμε για να κερδίσουμε στη… γωνία;

Στατιστικά κόρνερ

Παίζουν πάντα πρωτεύοντα ρόλο στο στοίχημα. Ιδιαίτερα αν πρόκειται για στοίχημα κόρνερ πριν τη σέντρα δείτε απαραίτητα τη στατιστική πάνω στη συγκεκριμένη κατηγορία. Πόσα κόρνερ κερδίζει κάθε ομάδα γενικά, ανά έδρα (γηπεδούχους, φιλοξενούμενη), αλλά και ανά ημίχρονο. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε είναι εξόχως σημαντικά.

Αγωνιστικό στυλ

Βρείτε τις ομάδες που παίζουνε με τα άκρα. Για παράδειγμα, η Μπαρτσελόνα που αναπτύσσεται από τον άξονα, που έχει κοντούς παίκτες, δεν κυνήγησε ποτέ να κερδίσει κάποιο κόρνερ. Σε αντίθεση, κάποια ομάδα που αγωνίζεται με ακραίους, που έχει ψηλά κορμιά σε άμυνα και επίθεση θα κυνηγήσει να κερδίσει κάποιο κόρνερ και να απειλήσει με αυτόν τον τρόπο. Αναλύστε προσεκτικά τον τρόπου που αγωνίζεται κάθε ομάδα και είναι δεδομένο ότι θα ωφεληθείτε.

Δεδομένα αγώνα

Τι κρίνεται στο ματς; Πάντα πρέπει να το λαμβάνεται σοβαρά υπόψη πριν ποντάρετε. Το ίδιο φυσικά ισχύει και για τα κόρνερ, αφού η μορφή που θα έχει το παιχνίδι καθορίζει και τη συγκεκριμένη αγορά. Θα αμύνεται μαζικά μία ομάδα, κυνηγάνε και οι δύο τη νίκη και το ματς θα ανοίξει; Δεν ισχύει τίποτα από τα δύο; Διαβάστε προσεκτικά μετά κινηθείτε.

Γήπεδο/Καιρός

Πάνε πακέτο. Σε ένα όμορφο αγωνιστικό χώρο θα παιχτεί μπάλα, θα γίνουν φάσεις, μπορεί να έχουμε και πολλά κόρνερ (αφού ανατρέξουμε και στους προηγούμενους παράγοντες για να αποφασίσουμε). Σε ένα βαρύ τερέν, αν βρέχει την ώρα του αγώνα, αν η μπάλα σχεδόν κολλάει στο χορτάρι, τότε μην περιμένετε και πολλά, ούτε από τις επιθέσεις, ούτε από τις εκτελέσεις στη… γωνία.

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Ο Άρχοντας του στοιχήματος

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 73

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ EURO MENU LIVE