background stoiximan_1
background stoiximan_2

Stoiximan: Καλύτερη εταιρία για στοίχημα και εξυπηρέτηση στον κόσμο!

Stoiximan: Καλύτερη εταιρία για στοίχημα και εξυπηρέτηση στον κόσμο!

Stoiximan: Καλύτερη εταιρία για ποδοσφαιρικό στοίχημα & στην εξυπηρέτηση πελατών στον κόσμο!

Τεράστια διπλή διάκριση για την Kaizen Gaming και το brand Stoiximan στα βραβεία Όσκαρ των στοιχηματικών εταιρειών, τα διεθνή EGR Operator Awards 2021

Τα βραβεία EGR Operator Awards – γνωστά και ως τα Όσκαρ στο χώρο του eGaming – που πραγματοποιήθηκαν στις 25 Νοεμβρίου στο Λονδίνο, έφεραν στο διεθνές προσκήνιο τη Stoiximan!

Συγκεκριμένα η εταιρεία Kaizen Gaming, που δραστηριοποιείται σε Ελλάδα και Κύπρο μέσα από το brand Stoiximan και στο εξωτερικό με το brand Βetano, αναδείχθηκε η καλύτερη εταιρεία στο ποδοσφαιρικό στοίχημα (Football Betting Operator) και η εταιρία με την καλύτερη εξυπηρέτηση πελατών (Customer Services Operator)!

Οι κριτές επιβράβευσαν την Kaizen Gaming για την πλατφόρμα της, που χρησιμοποιείται στο brand Stoiximan για το μεγαλύτερο εύρος επιλογών στο ποδοσφαιρικό στοίχημα σε σύγκριση με τον ανταγωνισμό σε παγκόσμιο επίπεδο! Η πλατφόρμα της Stoiximan επιτρέπει επίσης την ταυτόχρονη δημιουργία πολλαπλών και διαφορετικών Stoiximan προσφορών* διασφαλίζοντας έτσι μια εξαιρετική εμπειρία σε όλους τους πελάτες.

Στην εξυπηρέτηση πελατών, η Kaizen Gaming διακρίθηκε για την άρτια στελεχωμένη και εκπαιδευμένη ομάδα customer service, η οποία είναι διαθέσιμη όλο το 24ωρο, επικοινωνεί με τους πελάτες μέσα από πολλαπλά κανάλια και πιο σημαντικό από όλα, διευθετεί με επιτυχία από την πρώτη κιόλας επαφή το 95% των αιτημάτων που λαμβάνει!

Το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών ξεχώρισε επίσης για τους αυτοματισμούς που έχει εισάγει και οι οποίοι επιτρέπουν τη συνεχή βελτίωση των διαδικασιών της στον τομέα αυτό, εκτός από το στοίχημα και στο Stoiximan casino live.

Στα φετινά βραβεία, η Kaizen Gaming προκρίθηκε σε 8 κατηγορίες, συμπεριλαμβανομένης αυτής του κορυφαίου Mobile Operator of the Year award, που ήταν και το πρώτο EGR βραβείο που απέσπασε το 2019.

Σήμερα η εταιρεία δραστηριοποιείται σε 7 χώρες μέσα από δύο brands: Stoiximan (Ελλάδα, Κύπρος) και Betano (Πορτογαλία, Γερμανία, Βραζιλία, Χιλή), απασχολώντας περισσότερους από 1.000 εργαζόμενους σε 2 ηπείρους.

Stoiximan με καθημερινές προσφορές*!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή Stoiximan

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 121

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE