background stoiximan_2
background stoiximan_1

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Δύσκολο έως και αξεπέραστο εμπόδιο

Ατρόμητος – Ολυμπιακός: Δύσκολο έως και αξεπέραστο εμπόδιο

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Δύσκολες ώρες περνάνε στο ερυθρόλευκο στρατόπεδο του Ολυμπιακού μετά και τα τελευταία συνεχόμενα ανεπιτυχή αποτελέσματα που τους έφεραν οριστικά εκτός Κυπέλλου και (στην ουσία) και εκτός τίτλου.

Δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμη η δεύτερη κατάσταση είναι όμως ΄΄καθ οδόν΄΄ να επισημοποιηθεί και λόγω της αναμενόμενης τιμωρίας με αφαίρεση βαθμών αλλά και λόγω φόρμας της ομάδας.

Η αναπάντεχη αυτή κατάσταση έφερε στην επιφάνεια και άλλα θέματα όχι μόνο αγωνιστικά και όλα μαζί συνθέτουν μια εικόνα που με ιατρικούς όρους συγκαταλέγεται στις μη αναστρέψιμες.

Ο Ατρόμητος δεν έχει τέτοια θέματα, αγωνιστικά είναι πάντα κοντά στα στάνταρ του και διεκδικεί με τις πιθανότητες που του αναλογούν ότι το καλύτερο μπορεί. Το ότι τον έχουν ξεγράψει ή τον ξεχνάνε ακόμη και στην διεκδίκηση του τίτλου μάλλον του κάνει καλό μιας και του παίρνει το άγχος ΄΄του πρέπει΄΄.

Η μεταξύ τους ιστορία έχει μεν κόκκινη απόχρωση όμως για φέτος τα αποτελέσματα είναι μονόπατα υπέρ των Δυτικών Προαστίων και στην γενική κατάσταση που είναι οι δυο ομάδες το να τριτώσει η ιστορία δεν θα πρέπει να παραξενέψει κανέναν.

Η οργάνωση και η συνοχή που διαθέτει ο Ατρόμητος φαντάζουν από δύσκολο έως και αξεπέραστο εμπόδιο για την φετινή σύνθεση των ερυθρόλευκων. Στα ματς που δεν τα έχουν καταφέρει οι αντίπαλοι τους έκαναν σχεδόν το ίδιο, τους πίεσαν στο δικό τους μισό και υποχρέωσαν την άμυνα να είναι σε εγρήγορση με συνέπεια πουθενά να μην έχουν αποτέλεσμα.

Τόσο ο Ατρόμητος, όσο και ο Αστέρας αλλά και η ΑΕΚ και ο Παναθηναϊκός εφήρμοσαν το παραπάνω σχέδιο και είδαν αποτελέσματα. Το να αλλάξει τώρα η κατάσταση έτσι απλά είναι δύσκολο να συμβεί και οι προδιαγραφές δεν δείχνουν κάτι τέτοιο.

Παρασκηνιακά ότι πήγαν να κερδίσουν με τις αποφάσεις αλλαγής στην ΚΕΔ θα πάνε στο βρόντο αν δεν βρούνε νικηφόρα συνεχόμενα αποτελέσματα σε ένα πρόγραμμα που δεν είναι και το ότι καλύτερο θα μπορούσαν να έχουν τώρα.

Οι εταιρείες αμύνθηκαν εντυπωσιακά στην περίπτωση της ΔΕ 1Χ που σαφέστατα και έχει το μεγαλύτερο πλεονέκτημα για επιβεβαίωση, είναι όμως σε τιμές άνευ αξίας. Το διπλό έχει ενδιαφέρον λόγω προσφοράς όμως στην κατάσταση που είναι οι ερυθρόλευκοι το ρίσκο είναι ακόμη μεγαλύτερο.

Επιλογή τα 2-3 τέρματα σε ένα ματς όπου πριν την σέντρα το πλέον δυνατό γεγονός εστιάζεται στην δυναμική του να μην ηττηθεί η γηπεδούχος, παράλληλα όμως το ματς έχει αρκετές προδιαγραφές για ανατροπές.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.00) στην  sportingbet

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE