ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΡΑ
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! LAST NET PROFIT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΛΕΣ ARXONDASBET.COM

 • 20 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!

 • 23/01 +124 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 22/01 +163 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 19/01 +230 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! !

 • 23/01 +124 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 22/01 +163 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 19/01 +230 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 15/01 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 12/01 ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 11/01 +186 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 06/01 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 28/12 +164 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 26/12 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 21/12 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 19/12 ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 18/12 +144 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 17/12 +118 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 15/12 +168 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • ΜΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !

 • HELP US TO HAVE THE SITE FREE - CLICK ON BANNERS & REGISTER ALL OF OUR SPONSORS !

 • THANK YOU FOR VISITING ARXONDAS ! THE No1 FREE WINNING PICKS SITE IN THE NET !

BG_bet365_2
BG_bet365_1

Champions League: Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ

Champions League: Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ

Champions League: Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ

Στο Καραϊσκάκης θα παιχθεί το πρώτο επεισόδιο μεταξύ Ολυμπιακού και Κρασνοντάρ για την πρόκριση μιας εκ των δυο ομάδων από τα playoffs στους ομίλους στα προγνωστικά Champions League.

Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει ένα θετικό πρόσωπο και ειδικά στο γήπεδο του ανταποκρίνεται στην πίεση και παίρνει νίκες χωρίς να δέχεται γκολ ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της ομάδας που δείχνει να ανταπεξέρχεται ακόμη και με διαφορετικό τρόπο παιγνιδιού απ ότι στο πρόσφατο παρελθόν.

Το Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ παίζει δυνατά στην Interwetten.gr

Επίσκεψη

Η αμυντική συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες είναι έκπληξη γιατί είναι δείγμα δουλειάς και δεν υπήρχε στο πρόσφατο παρελθόν. Η ικανότητα δε μερικών μονάδων βοηθάει στο να μεταφράζονται τα θετικά στοιχεία σε αποτελέσματα και ας μην αποδίδουν τόσο θεαματικά όσο πέρυσι.

Θα ποντάρουν ξανά στην συνοχή και στην φόρμα τους και βέβαια στις στατικές φάσεις όπου το θηρίο Σεμέδο επιθετικά είναι πρόβλημα για τους αντιπάλους του.

Το Καραϊσκάκης δημιουργεί θέματα σε ομάδες έμπειρες και ο Ολυμπιακός παίζοντας χωρίς ρίσκο και με προσοχή στα μετόπισθεν διεκδικεί ότι το καλύτερο και μέχρι στιγμής παίρνει το απόλυτο αφού και το μηδέν στην άμυνα του είναι επίτευγμα όσο και αν έχει συντελέσει και η τύχη πέραν των ατομικών ικανοτήτων του Σα.

Ο Πορτογάλος εξελίσσεται σε κομβικό παράγοντα και η δυναμική του όσο και του Σεμέδο δημιουργούν προβλήματα στους αντιπάλους τους και δίνουν ελπίδες για να συνεχίσει ο Ολυμπιακός να έχει μηδέν παθητικό.

Η Κρασνοντάρ είναι μια νέα ομάδα της Ρωσικής λίγκας που προσπαθεί να προσπεράσει τις παραδοσιακές δυνάμεις της χώρας αλλά και τους υπόλοιπους κομήτες που κατά καιρό εμφανίζονται.

Έχουν επενδύσει σημαντικά ποσά και πρόσφατα έδωσαν 9 εκ στην Φέγενορντ για τον κεντρικό της χαφ Tonny Vilhena, 12 εκ στην Σεντ Ετιέν για τον ακραίο χαφ Remy Cabella και 3κ στην Σάντα Κλάρα για τον αμυντικό χαφ Kaio.

Επιθετικά έχουν προσθέσει τον γνωστό Berg και υπάρχουν οι ταλαντούχοι ακραίοι Wamberto και Shapi Suleymanov που είναι τα βασικά τους όπλα.

Ζωντανά το ματς στο Ολυμπιακός – Κρασνοντάρ Live Streaming.

Έχουν καλύτερο ρυθμό γιατί το πρωτάθλημα τους έφθασε την 6η αγωνιστική, όμως εκτός έδρας δεν ανταποκρίνονται το ίδιο όπως όταν είναι στο γήπεδο τους.

Το πρόγραμμα τους δεν τους βοηθάει ιδιαίτερα γιατί ενδιάμεσα και πριν τον επαναληπτικό με τον Ολυμπιακό έχουν ντέρμπι με την Λοκομοτίβ.

Φιλόδοξη και αρκετά τεχνική ομάδα η Κρασνοντάρ με ανάλογη νοοτροπία όμως με τις ομάδες που ήδη έχει αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός.

Σαφώς όμως με ανώτερη ποιότητα από τις προηγούμενες δυο με φανέλα όμως πούπουλο και ιστορία μηδενική αφού άλλωστε είναι δημιουργία μερικών χρόνων.

Ο Ολυμπιακός έχει άσχημη προϊστορία με τις ομάδες από Ουκρανία και λιγότερο από την Ρωσία, όμως τώρα έχει αβαντάζ εμπειρίας, ονόματος και φόρμας.

Το ματς δεν είναι εύκολο, η Κρασνοντάρ πέτυχε πρόσφατα 3 τέρματα στο Πόρτο και θα επιδιώξει το να σκοράρει γιατί δεν μπορεί να παίξει διαφορετικά και έχει ικανότητες για να το κάνει.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται αποφασισμένος να προσπεράσει τα playoffs και να πάει στους ομίλους του Champions League.

Θα είναι εξαιρετικά δύσκολο να τα καταφέρει εάν δεν κερδίσει το πρώτο ματς, κάτι που σύμφωνα με τα αποτελέσματα που έχει με τον Μάρτινς είναι σαν ¨δεδομένο¨ αφού έχει νίκες και απώλεια μόλις μια ισοπαλίας.

Η φόρμα και το ειδικό βάρος του γηπεδούχου μπορεί να κάνει την διαφορά ως προς το τελικό αποτέλεσμα και τα υπόλοιπα…έπονται.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win (2.25) στην Interwetten.gr

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Champions League: Ολυμπιακός - Κρασνοντάρ Στο Καραϊσκάκης θα παιχθεί το πρώτο επεισόδιο μεταξύ Ολυμπιακού και Κρασνοντάρ για την πρόκριση μιας εκ των δυο ομάδων από τα playoffs στους ομίλους στα προγνωστικά Champions League. Ο Ολυμπιακός αναδεικνύει ένα θετικό πρόσωπο και ειδικά στο γήπεδο του ανταποκρίνεται στην πίεση και παίρνει νίκες χωρίς να δέχεται γκολ ανεβάζοντας την αυτοπεποίθηση της ομάδας που δείχνει να ανταπεξέρχεται ακόμη και με διαφορετικό τρόπο παιγνιδιού απ ότι στο πρόσφατο παρελθόν. Το Ολυμπιακός - Κρασνοντάρ παίζει δυνατά στην Interwetten.gr Επίσκεψη Η αμυντική συνέπεια που δείχνουν οι παίκτες είναι έκπληξη γιατί είναι δείγμα δουλειάς και δεν υπήρχε στο πρόσφατο…
Ολυμπιακός - Κρασνοντάρ
User Rating: 5 ( 1 votes)
* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις | 21+

Related posts

MENU LIVE

Προγνωστικά Στοιχήματος με τον Άρχοντα