background stoiximan_2
background stoiximan_1

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ: Το συνηθίζουν στην Μόσχα

ΤΣΣΚΑ – Ρεάλ: Το συνηθίζουν στην Μόσχα

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Έχει βρει τον ρυθμό της η ρώσικη ομάδα που πέρασε μερικούς κλυδωνισμούς, όμως διαθέτει όλα τα προσόντα για να ισορροπήσει και να (απο)δείξει ότι είναι και φέτος από τα ισχυρά φαβορί της διοργάνωσης, αν όχι το νούμερο ένα.

Η επιθετική της επάρκεια αλλά και η καλή της τακτική αμυντικά της δίνουν αέρα υπεροχής και όσο και αν δεν διαθέτει έδρα φωτιά, παίζοντας μπροστά στο κοινό της που αν και είναι σαν να πηγαίνουν στον κινηματογράφο, ανεβάζει ρυθμό και επιδόσεις και σπάνια να μην δυσκολέψει τους αντιπάλους της.

Η Ρεάλ έκανε ντεμαράζ και μάλιστα χωρίς σπουδαία εργαλεία. Το σημαντικό είναι ότι έδεσε η ομάδα τους και αντιμετωπίζουν πιο επαγγελματικά τις υποχρεώσεις τους και όχι με την αφέλεια άλλων σεζόν.

Η ανάγκη τους υποχρέωσε να βρούνε λύσεις όμως η συνταγή πέτυχε και όταν θα είναι πλήρεις θα έχουν άλλο επίπεδο αποτελεσματικότητας.

Λόγω των απουσιών είναι δύσκολο για την ισπανική ομάδα να καταφέρει να γίνει σε όλο το ματς απειλητική όμως δεν θα πρέπει να είναι παράσταση για έναν ρόλο.

Φαβορί η ΤΣΣΚΑ αλλά χωρίς κανένα ενδιαφέρον η απόδοση του άσσου. Αξίζει όμως η υποστήριξη νίκης τους από το ημίχρονο, κάτι που το συνηθίζουν στην Μόσχα και μάλιστα απέναντι σε έναν κλασσικό αντίπαλο τους που δεν θα είναι εφησυχασμένοι λόγω ιστορίας και φανέλας, όσο όμως και λόγω της φόρμας της αντιπάλου τους.

ΠΡΟΤΑΣΗ: HT.FT 1/1 (1.73) στον stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE