background stoiximan_2
background stoiximan_1

Φενέρ – Ζαλγκίρις: Πληρώνει σαφώς καλύτερα

Φενέρ – Ζαλγκίρις: Πληρώνει σαφώς καλύτερα

Το πρώτο χρονικά ματς του φετινού final4 είναι μεταξύ αντιπάλων που δεν έχουν ιδιαίτερη μεταξύ τους ιστορία μιας και τόσο η Φενέρ όσο κυρίως η Ζαλγκίρις ήταν για χρόνια εξαφανισμένες από τον χάρτη των διακρίσεων.

Η Φενέρ έχει βέβαια ανεβάσει τις μετοχές της και θα υπερασπιστεί τον τίτλο της μα κυρίως θέλει να δώσει το στίγμα της σαν ομάδα με περιεχόμενο και να δημιουργήσει την δική της ιστορία.

Για αυτό οι Τούρκοι χορηγοί που την έχουν μαζί, προσφέρουν στην Euroleauge τεράστια ποσά και αναμφίβολα σε πρώτη φάση έπιασαν ..τόπο τα έξοδα τους.

Ο Ομπράντοβιτς είναι ο κυρίαρχος του παιγνιδιού και τώρα απειλείται από τον παλιό του παίκτη με τον οποίο δεν είχαν και τις καλύτερες σχέσεις.

Ο Σάρας είχε και έχει πολλές αντιπάθειες λόγω του εκρηκτικού του χαρακτήρα, όμως το ταλέντο και η ικανότητα του και έξω από το παρκέ είναι δεδομένο.

Η ομάδα που προπονεί χωρίς να διαθέτει στις τάξεις της κάποιο ιδιαίτερα εξαιρετικό ταλέντο, είναι ο ορισμός της συνοχής και του συνόλου.

Η ομαδικότητα είναι το όπλο τους και με αυτό κατάφεραν να εκτοπίσουν τον Ολυμπιακό που μαζί με όλα τον βρήκαν και με τεράστια προβλήματα λόγω σημαντικών απουσιών.

Εκεί μπαίνει ένα ερωτηματικό σημαντικό σχετικά με την δυναμικότητα τους μιας και αν είχαν κάνει το ΄΄πέρασμα΄΄ με τον αντίπαλο τους πλήρη, τώρα θα ήταν σε άλλο ράφι δυναμικής.

Οι μέσοι όροι των ομάδων δημιουργούν καλές προϋποθέσεις για ένα τελικό αποτέλεσμα λίγο πάνω από τους 150 πόντους με τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες να ανεβάζουν τον πήχη ως συνηθίζουν για να καλυφθούν.

Με αυτά τα δεδομένα και με το όριο να είναι γύρω στους 155 πόντους, προτιμήθηκε το ρίσκο για την περίπτωση που πληρώνει σαφώς καλύτερα και που σύμφωνα με τους αριθμούς έχει και καλύτερα ποσοστά για επιβεβαίωση.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Match total points 151-160 (3.75) στην sportingbet

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE