
Όλοι οι αγώνες του Γαύρου παίζουν Live στον Stoiximan με κλικ εδώ!
Επίσκεψη
Αυτή η μετάβαση δεν είναι εύκολη και γιατί θα αλλάξουν παίκτες που κανείς δεν μπορεί να πει με σιγουριά ότι θα ανταποκριθούν στο απόλυτο, μιας και ο Λεμονής τους άφησε εκτός αγώνα στο CL και γιατί υπάρχει και αντίπαλος και μάλιστα αξιόμαχος και σε καλή αγωνιστική κατάσταση.
Βέβαια οι επισκέπτες θα ήθελαν άλλον στον πάγκο και θα έχουν και αυτοί αναγκαστεί να αλλάξουν τα πλάνα τους καθώς τώρα δεν θα έχουν τους αντιπάλους τους σε λάθος θέσεις και εκτεθειμένους στο ξέφωτο.
Δεν είναι εύκολο το ματς για το φαβορί, όμως σαφώς το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται κατά κύριο λόγο από τις δικές τους δυνατότητες. Εάν το σύνολο ανταποκριθεί θα συμβεί το μοιραίο και θα δικαιωθούν οι εταιρείες.
Ο Ατρόμητος έχει καλή αμυντική οργάνωση, έχει τέσσερα συνεχόμενα ματς απαραβίαστη την εστία του και λογικά θα παίξει κλειστά για μην δώσει χώρους στους ικανότερους επιθετικά αντιπάλους του.
Η εκτίμηση μου είναι πως εύκολα - δύσκολα οι γηπεδούχοι θα το κάνουν το τρίποντο όμως δεν προκύπτει από πουθενά ότι θα υπάρξει ιδιαίτερος αριθμός τερμάτων.
Με ορθολογικό στήσιμο δεν θα δεχθούν πίεση όπως με τον Αστέρα αλλά και την ..Λαμία, κάτι όμως που δεν σημαίνει ότι και δεν μπορούν να σκοράρουν οι αντίπαλοι τους καθώς το δικό τους πρόβλημα δεν λύνεται έτσι απλά και με τα λόγια.
Οι εκτιμήσεις των καλύτερων εταιρειών στοιχήματος, είναι ΄΄επηρεασμένες΄΄ από την εποχή Χάσι και έδιναν-δίνουν υψηλά ποσοστά στην περίπτωση για πάνω από δυο τέρματα. Αν και δεν μ αρέσουν οι συμφωνίες μαζί τους αυτή την φορά πάω με τα νερά τους.
ΠΡΟΤΑΣΗ: Home win & Over 2.5 goal (2.00) στον 
Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!
Βασίλης Π. (Mythos)