background stoiximan_2
background stoiximan_1

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα: Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα: Μαύρη μαυρίλα πλάκωσε

Πάλι καλά που υπάρχει η περσινή τιμωρία και δεν θα βρίσκεται ο υπέροχος λαός στα ανακαινισμένα τσιμέντα του ιστορικού γηπέδου της συμπρωτεύουσας.

Μετά και το στραπάτσο στην Σκανδιναβία άπαντες στην ομάδα εξαφανίστηκαν και ψάχνουν να βρούνε τα αίτια.

Πέρυσι ο μεγαλομέτοχος επένδυσε στο παρασκήνιο και στα (δια)δικαστικά θέματα που δημιούργησε αλλάζοντας μια για πάντα τον χάρτη της κόντρας. Και σε αυτό το μέτωπο δεν έχει ακόμη δεχθεί ούτε πυροτέχνημα.

Προς το παρόν απολαμβάνει ο ίδιος και οι τριγύρω του τις αποφάσεις τους που αφορούν μόνο τα του μαγαζιού τους.

Αποτυχία σε όλα τα επίπεδα και στην ουσία θα χρειαστούν ριζικές αλλαγές για να γίνει ακόμη μια νέα αρχή αφού με το παρόν υλικό ο νέος κόουτς δύσκολα θα βρει λύσεις και βέβαια δεν θα φταίει αυτός.

Η Κέρκυρα άρχισε με απώλεια βαθμών και έχασε τον προπονητή της. Δεν έχει μεγάλη διαφορά από την περσινή ομάδα όμως σε διοικητικό επίπεδο υπάρχει μια σύμπλευση προς το κέντρο αποφάσεων της ομάδας με τον δικέφαλο.

ΠΑΟΚ – Κέρκυρα παίζουν και Live στον Stoiximan με κλικ εδώ!

Επίσκεψη

Με αναγκαστικές αλλαγές λόγω… κόπωσης!! οι γηπεδούχοι και με το ηθικό στις κάλτσες, έχοντας και την γκρίνια πάνω από το κεφάλι τους θα είχαν πολύ δύσκολο έργο αν είχαν να αντιμετωπίσουν μια ομάδα με πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι τους.

Οι παίκτες βέβαια της φιλοξενούμενης δεν μπορεί να πάνε εκεί για να αναστήσουν τους μαρμαρωμένους βασιλιάδες και μερικοί θα την ψάξουν για να φανούν και να αποκομίσουν οφέλη από μελλοντικές αλλαγές στην καριέρα τους με καλύτερα συμβόλαια σε καλύτερες ομάδες.

Αξίζει η κόντρα όπως έχει η όλη κατάσταση, αξίζει όμως και η περίπτωση των 2-3 τερμάτων καθώς κατ εκτίμηση πλέον δύσκολα θα ξεπεραστεί προς τα πάνω ο αριθμός, εκτός και παρέμβουν οι σταθμάρχες της νέας ηγεσίας.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 2-3 goal (2.70) στον stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές για όλα τα μέλη!

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE