ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΡΑ
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! LAST NET PROFIT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΛΕΣ ARXONDASBET.COM

 • 19 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!

 • 14/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 13/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 12/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 10/09 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 07/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 06/09 BIG WIN +436 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! !

 • 14/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 13/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 12/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 10/09 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 07/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 06/09 BIG WIN +436 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 05/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 01/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 31/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 29/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 28/08 +157 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 27/08 +167 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 25/08 +244 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 24/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 22/08 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 21/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 20/08 +179 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • ΜΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !

 • HELP US TO HAVE THE SITE FREE - CLICK ON BANNERS & REGISTER ALL OF OUR SPONSORS !

 • THANK YOU FOR VISITING ARXONDAS ! THE No1 FREE WINNING PICKS SITE IN THE NET !

background stoiximan_2
background stoiximan_1

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Συναγερμός στο ντέρμπι κορυφής!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Συναγερμός στο ντέρμπι κορυφής!

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Μεγάλο ματς, ένας τίτλος, πλούσια προϊστορία

ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν για την 20η αγωνιστική της Super League στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι όπου η έκβασή του θα κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου.

Ο ανταγωνισμός στη μάχη του τίτλου στη φετινή Super League είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν να φτάσουν πρώτες στον τερματισμό και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Οι άλλες έχουν μείνει αρκετά πίσω και δεν μπορούν να ακολουθήσουν.

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός παίζει στην Interwetten.gr

Επίσκεψη

Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια της χρονιάς. Σίγουρα ο νικητής και ο ηττημένος δεν χάνουν ή κερδίζουν τα πάντα, ωστόσο ο κερδισμένος θα έχει ένα τεράστιο αβαντάζ σε σχέση με τον χαμένο.

Τους συγκεκριμένους αγώνες όλος ο κόσμος τους περιμένει με τεράστια ανυπομονησία. Οι φίλαθλοι του ΠΑΟΚ είναι δεδομένο ότι θα δημιουργήσουν μια ξεχωριστή ατμόσφαιρα στο γήπεδο και γενικότερα αρκετά πριν τον αγώνα θα ετοιμάζονται προκειμένου να ωθήσουν τους παίκτες του στη νίκη.

Από την άλλη πλευρά οι αντίστοιχοι του Ολυμπιακού θα βρεθούν στο προπονητικό κέντρο και θα στείλουν με τον τρόπο τους το σύνθημα της νίκης στους παίκτες τους. Ένα αποτέλεσμα που θα αυξήσει κατακόρυφα το ενδιαφέρον για τη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ένα παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός είναι πάντα μεγάλο και η ένταση κατά τη διάρκεια του ματς θα είναι τεράστια. Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι, μέσα στο οποίο δεν υπάρχουν φαβορί και αουτσάιντερ. Τα πάντα μπορεί να συμβούν σε όποια κατάσταση κι αν βρίσκονται οι δύο ομάδες.

Τη φετινή χρονιά πάντως συνολικά ο ΠΑΟΚ είναι πιο σταθερός και ο Ολυμπιακός πιο εντυπωσιακός. Έτσι, η διαφορά των έξι πόντων που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι δίκαιη κι όχι εικονική. Δείτε το ματς ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός Live Streaming στο mysport.gr.

Παράλληλα μέσα από αυτά τα παιχνίδια μας έρχονται μνήμες από το παρελθόν. Οι δύο ομάδες έχουν κοντραριστεί άπειρες φορές τόσο στην Τούμπα όσο και στο Καραϊσκάκη. Στο συγκεκριμένο άρθρο όμως θα επικεντρωθούμε στα ματς της Θεσσαλονίκης, καθώς η προϊστορία είναι ένα ενδιαφέρον κομμάτι που πάντα μελετάμε πριν από τέτοιους αγώνες.

Αρχικά από το 2009 μέχρι και σήμερα στην Τούμπα έχουν πραγματοποιηθεί συνολικά 10 παιχνίδια. Η προϊστορία σ’ αυτά τα ματς δε δείχνει καμία ομάδα, καθώς ο «Δικέφαλος του Βορρά», όπως και ο Ολυμπιακός έχει 4 νίκες, ενώ τα υπόλοιπα δύο ματς έχουν έρθει ισοπαλία.

Από εκεί και πέρα αυτό που χαρακτηρίζει τα συγκεκριμένα παιχνίδια είναι ότι είναι ιδιαίτερα παραγωγικά. Μπορεί όπως είπαμε να έχουν τεράστια ένταση και πάθος, ωστόσο το θέαμα δεν λείπει. Απ’ αυτά τα δέκα ματς έχουμε δει γκολ στα 8, ενώ μόλις στο 1 δεν έχει καταφέρει κάποια ομάδα να σκοράρει. Συγκεκριμένα το ματς αυτό έλαβε χώρα στις 8 Φεβρουαρίου του 2015.

Να θυμίσουμε επίσης ότι το τελευταίο ματς της Τούμπας ανάμεσα στις δύο ομάδες στις 25 Φλεβάρη του 2018 δεν έγινε ποτέ και ο Ολυμπιακός το πήρε στα χαρτιά με 3-0 συνολικό σκορ. Οπότε θεωρητικά δεν μπορούμε να το μετρήσουμε στους αγώνες που έχουν επιτευχθεί τέρματα. Παρ’ όλα αυτά μετριέται ως μία από τις συνολικά τέσσερις νίκες που έχουν οι ερυθρόλευκοι.

Επιπλέον ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το γεγονός ότι ο ΠΑΟΚ έχει σημειώσει τη μεγαλύτερη νίκη του κόντρα στον Ολυμπιακό στις 5 Μαρτίου 2017. Οι γηπεδούχοι κέρδισαν με 2-0 χάρις σε γκολ των Σάκχοφ (53’) και Πρίγιοβιτς (60’). Ο πρώτος αγωνίζεται ακόμα στον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ ο δεύτερος αποχώρησε τον περασμένο Ιανουάριο.

Όσον αφορά τον Ολυμπιακό, τη μεγαλύτερη του νίκη την έχει πετύχει με 2-0 επίσης αλλά δύο φορές. Αρχικά στις 5 Φεβρουαρίου 2012 με σκόρερ τους Αμπντούν (5’) και Μιραλάς (18’). Στις 4 Αυγούστου 2015, οι ερυθρόλευκοι κατάφεραν να κερδίσουν ξανά τον ΠΑΟΚ με 2-0, χάρη σε τέρματα των Ιντέγιε (27’) και Μιλιβόγιεβιτς (36’).

Τέλος, όσον αφορά το ματς του πρώτου γύρου να θυμίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ κέρδισε με 1-0 μέσα στο Καραϊσκάκη στις 30 Αυγούστου 2018. Σ’ εκείνο το ματς ο Ολυμπιακός ήταν ανώτερος του Δικεφάλου, ωστόσο οι Πειραιώτες ηττήθηκαν εξαιτίας ενός χαζού αυτογκόλ του Βουκόβιτς.

Πάντως οι τελικές σ’ εκείνο το ματς ήταν 19-4 υπέρ των γηπεδούχων. Παρά το κατηφορικό γήπεδο, οι φιλοξενούμενοι άντεξαν και πήραν μια πολύτιμη νίκη, η οποία τους έχει κρατήσει μέχρι σήμερα στην πρώτη θέση.

Οι δύο ομάδες κατεβαίνουν για τη νίκη, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να βολεύεται και με την ισοπαλία, λόγω της διαφοράς που έχει χτίζει σε 19 ματς.

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δημόπουλος

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός: Μεγάλο ματς, ένας τίτλος, πλούσια προϊστορία ΠΑΟΚ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν για την 20η αγωνιστική της Super League στην Τούμπα, σ’ ένα παιχνίδι όπου η έκβασή του θα κρίνει πολλά για τη μάχη του τίτλου. Ο ανταγωνισμός στη μάχη του τίτλου στη φετινή Super League είναι ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες θα παλέψουν να φτάσουν πρώτες στον τερματισμό και να κατακτήσουν τον πολυπόθητο τίτλο. Οι άλλες έχουν μείνει αρκετά πίσω και δεν μπορούν να ακολουθήσουν. Το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός παίζει στην Interwetten.gr Επίσκεψη Το αποτέλεσμα του συγκεκριμένου αγώνα θα κρίνει πολλά για τη…
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός
User Rating: 5 ( 3 votes)
* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Related posts

MENU LIVE

Προγνωστικά Στοιχήματος με τον Άρχοντα