ΔΕΣ ΤΩΡΑ > >
background stoiximan_2
background stoiximan_1

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Premier League: Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Επάνοδος στο κορυφαίο πρωτάθλημα της Premier League και η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αναζητά μια νίκη ανάσα απέναντι στην ανανεωμένη Λέστερ προκειμένου να ανέβει βαθμολογικά και πάνω απ όλα ψυχολογικά.

Το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ παίζει δυνατά στην Betshop.gr

Επίσκεψη

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Λέστερ

Αρκετά δύσκολη περίοδος για την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ τόσο για τα δρώμενα εντός νησιού, όσο και στο Europa όπου υποδέχεται την Πέμπτη την Αστάνα, με το βάρος των υποχρεώσεων της να γέρνει στα της Premier League, τα πρώτα αποτελέσματα της οποίας μόνο ενθαρρυντικά δεν ήταν.

Γεμάτο το ιατρικό δελτίο της Γιουνάιτεντ με σημαντικότατα προβλήματα μεσο επιθετικά τέτοια που να δημιουργούν ερωτηματικά σχετικά με τις εκτιμήσεις και τις πιθανότητες που την συνοδεύουν.

Η Λέστερ είναι η θετική έκπληξη της πρώτης σύντομης περιόδου. Από τα 87 εκ του Maguire επένδυσε το μεγαλύτερο μέρος τους και πήρε αρκετούς παίκτες που δεν θα μπορούσε διαφορετικά να προσεγγίσει, ενώ και οι προσθήκες των ελευθέρων την έχουν ενισχύσει και αυτό ήδη φαίνεται.

Σύμφωνα με την μεταξύ τους ιστορία μόνο ξεγραμμένη δεν είναι αν και οι πανηγυρισμοί τους στο Θέατρο των ονείρων ήταν μόνο τρεις φορές. Έχουν όμως αποσπάσει αρκετές ισοπαλίες, τομέα που πάντα έχουν εξειδίκευση.

Οι απόντες της γηπεδούχου είναι στην ουσία ότι καλύτερο διαθέτει δημιουργικά και πάνω απ΄ όλα στο σκοράρισμα, τομέα που καλύπτει μεν, αλλά είναι δύσκολο το υπόλοιπο δυναμικό να της εξασφαλίσει μια ξεκάθαρη υπεροχή στο συνολικό μέτρημα.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal (1.77) στην Betshop.gr

Betshop με έξτρα prim κερδών*! 21+

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE