Προγνωστικά Λιγκ Καπ Αγγλίας: Στοίχημα & Αποδόσεις (25/08)
Κέμπριτζ - Μίλγουολ Προγνωστικά
*Θρύλος για τη Μίλγουολ ο Νιλ Χάρις, με θητεία ως παίκτης (1998-04, 2007-11) και προπονητής (2013-19, 2024).
ΚΕΜΠΡΙΤΖ (Λιγκ 1): Συμβιβάστηκε με το 1-1 στην έδρα της Μπρόμλι. Κόντρα νεοφώτιστων, είχε απολύτως τα ηνία στο πρώτο ημίχρονο, δικαιώθηκε τελικά στο 67’ με μπάσιμο του μεσοεπιθετικού Νάιτ (2/1), δεν άντεξε όμως (1-1: 81’). Άριστη εκκίνηση στη σεζόν, αήττητη σε τρία παιχνίδια. Φρέσκο ερωτηματικό ο μπακ/χαφ ΜακΛάφλιν (2/0). Τραυματίες ο χαφ Χοντλ και οι φορ Αχάντμε, Στεντ (νεοφερμένος).
ΜΙΛΓΟΥΟΛ (Τσάμπιονσιπ): Εκθαμβωτική στην έδρα της, καθάρισε τη Νόριτς με 3-0 (18’, 58’, 84’). Αντιπροσωπευτικό της ανωτερότητάς της το τελικό σκορ, σταρ του αγώνα ο νεοφερμένος φορ Αρκόντ με δύο γκολ και κερδισμένη αποβολή (64’), το σκορ έκλεισε ο φορμαρισμένος χαφ Καντλ (2/1). Νοκ-άουτ ο μπακ Λέοναρντ (1/0). Δύσκολα ο σταρ-εξτρέμ Αζίζ (1/0), τραυματίες ο κομβικός μπακ/στόπερ Κράμα, ο πλάγιος χαφ Ντότι, ο χαφ Μαζού-Σάκο, ο μεσοεπιθετικός Σερβέ και ο φορ Ιβάνοβιτς.
Ιδιαίτερο ματς, με τον Χάρις να γνωρίζει όσο κανείς τη Μίλγουολ. Είναι και το φετινό προφίλ της Κέμπριτζ, που εγγυάται πως θα παλεύει τα πάντα. Με τοπ φόρμα η Μίλγουολ, όμως το παιχνίδι θα είναι δύσκολο.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Νότιγχαμ - Λιντς Προγνωστικά
ΝΟΤΙΓΧΑΜ (Πρέμιερ Λιγκ): Δεύτερο σερί ματς απέναντι στα «παγώνια», πάλι εντός, έπειτα από την ήττα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος (0-1) με γκολ που δέχτηκε στο 88’ από απευθείας φάουλ, με την μπάλα να κοντράρει στο τείχος και να μπερδεύει τον γκολκίπερ Σελς. Μπορούσε να προηγηθεί με τις ευκαιρίες που έκανε, σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι, στο οποίο όλες οι καλές στιγμές προήλθαν από στατικές φάσεις. Εκτός ο μπακ Σαβόνα, σε 10 μέρες επιστρέφει ο χαφ Γέιτς.
ΛΙΝΤΣ (Πρέμιερ Λιγκ): Τυχερή στη νίκη μέσα στο «Σίτι Γκράουντ» το Σάββατο με σκόρερ τον Σταχ, ο οποίος έχει σκοράρει από πέρυσι τέσσερις φορές με απευθείας φάουλ. Κανείς άλλος δεν έχει καταφέρει κάτι παρόμοιο στην Πρέμιερ. Βελτιωμένη σε σύγκριση με πέρυσι από τις μεταγραφές που έγιναν. Έχει πιο ευέλικτο ρόστερ να διαχειριστεί ο Φάρκε. Απόντες ξανά ο αριστερός μπακ Γκούντμουντσον και ο εξτρέμ Γκνόντο. Αμφίβολος ο αμυντικός χαφ Γκρούεβ.
Το Σάββατο για το πρωτάθλημα το πιο δίκαιο θα ήταν η ισοπαλία. Πιθανότατα με g/g με τις ευκαιρίες που χάθηκαν (κι ας μην ήταν πολλές) και από τις δύο πλευρές. Ίδιο σκηνικό, πιθανότατα με πολλές αλλαγές, στο Λιγκ Καπ. Ματς για αμφίσκορο.
21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΕΟΠΑΕ – ΓΡΑΜΜΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ: 1114 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ