background stoiximan_2
background stoiximan_1

Σάλκε – Χέρτα: Εναλλαγή αποτελεσμάτων

Σάλκε – Χέρτα: Εναλλαγή αποτελεσμάτων

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Κόντρα μεταξύ αντιπάλων (Σάλκε – Χέρτα) που είχαν μέχρις ενός σημείου κοινούς στόχους και επιδιώξεις, στην πορεία όμως ΄΄ξεκαθάρισε η ήρα από το στάρι΄΄ και οι ομάδες βρήκαν τους κανονικούς τους ρόλους.

Η Σάλκε είναι και θα παραμείνει μέσα στο group των ομάδων που θέλουν να πετύχουν την έξοδο στο CL και αν και δεν δείχνουν ιδιαίτερη σταθερότητα λόγω και των υπολοίπων αποτελεσμάτων των ανταγωνιστών τους έχουν καλές πιθανότητες να φθάσουν στην επιτυχία.

Σε αυτό το ματς είναι το φαβορί και σύμφωνα με την μεταξύ τους ιστορία η περίπτωση επιβεβαίωσης τους είναι μια εξαιρετική επιλογή μιας και η απόκλιση με τα αποτελέσματα υπέρ τους είναι σαν χαράδρα.

Η Χέρτα είναι ομάδα που δεν έχει καμία σχέση με αυτό που λέγεται, χαίρεσαι να την βλέπεις. Μπορεί να βαρεθείς μέχρι και να νυστάξεις όμως αρκετές αναμετρήσεις της δημιουργούν ενδιαφέρον μιας και είναι από τις ομάδες που κάνουν συχνά-πυκνά ΄΄εκρήξεις΄΄.

Προέρχονται από ισοπαλία ψυχολογίας στο Μόναχο απέναντι στην Μπάγερν και η τελευταία τους νίκη ήταν στο Λεβερκούζεν πάλι εκτός έδρας. Γενικώς τα αποτελέσματα τους μακριά από το Βερολίνο είναι λίγο καλύτερα αν και στο Gelsenkirchen μόνο ευχάριστες αναμνήσεις δεν έχουν.

Υπάρχουν όμως τρία ιδιαίτερα στατιστικά γεγονότα που αξίζουν προσοχής. Η Σάλκε έχει κερδίσει στο ματς του πρώτου γύρου κάτι που δεν είναι και και τόσο συνηθισμένο αν και είναι σε καλύτερη θέση από ότι η Χέρτα σαν επισκέπτρια.

Αυτό όμως που δεν..ξεπερνιέται είναι η εναλλαγή αποτελεσμάτων που έχουν και τηρούν με σχεδόν θρησκευτική ευλάβεια και οι δυο ομάδες στα επι μέρους αποτελέσματα, για την μεν Σάλκε όταν είναι γηπεδούχος για την δε Χέρτα σαν φιλοξενούμενη, στην Bundesliga.

Καμία δεν διπλώνει επιτυχία υπέρ της και σύμφωνα με τα αποτελέσματα τους οι περιπτώσεις νίκης για την γηπεδούχο όπως και η ισοπαλία δυσκολεύουν ιδιαίτερα, ειδικά για την γηπεδούχο που δεν θα έχει τον κορυφαίο της φορ, ενώ αντίθετα αυξάνει η πιθανότητα επιβεβαίωσης τελικού αποτελέσματος Under 2.5 όχι μόνο από τα επι μερους στατιστικά των ομάδων αλλά και λόγω της παρουσίας του Stegemann που είναι ο μαιτρ των ισοπαλιών φέτος με εξειδίκευση στο 1-1.

Οι αγώνες που έγιναν τον τρέχοντα μήνα ανεξαρτήτου έδρας από το 1980 και μετά είναι με εξαίρεση μια ισοπαλία (1-1) όλοι νικηφόρα αποτελέσματα υπέρ των βασιλικών μπλε.

Βάζοντας τα όλα στο mixer προτιμήθηκε η περίπτωση των λίγων τερμάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Under 2.5 goal (1.80) στην  betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating / 5. Vote count:

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE