background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα: Προγνωστικά στο Κουπόνι Σ/Κ (20-23/10/17)

Στοίχημα: Προγνωστικά στο Κουπόνι Σ/Κ (20-23/10/17)

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι πρέπει να γνωρίζετε πριν στοιχηματίσετε στο κουπόνι πάμε στοίχημα (20-23/Οκτωβρίου/2017)

Ένα χορταστικό Ευρωπαϊκό τριήμερο πέρασε, σειρά παίρνουν και πάλι τα πρωταθλήματα με σπουδαίες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Πάμε στοίχημα για να δούμε τι ξεχωρίζει από Παρασκευή μέχρι Δευτέρα.

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Παρασκευή: Ξεκίνημα με την Τσβάιτε Λίγκα την Παρασκευή, αφού μας δίνουν δύο επιλογές. Συγκεκριμένα το over 2,5 στο Φορτούνα Ντίσελντορφ – Ντάρμσταντ, αλλά και τον άσο της Ίνγκολσταντ κόντρα στην Χάιντενχαϊμ.

Μιας που αναφερόμαστε στην Γερμανία, η πιο «ζεστή» μας επιλογή έρχεται από την Μπουντεσλίγκα, με την φορμαρισμένη Σάλκε να στοχεύει σε ακόμη μία νίκη, αυτή την φορά απέναντι στην Μάιντζ. Ο άσος στο 1,83 από τον Stoiximan.

Επόμενη μας επιλογή, ο άσος της Γκρόνινγκεν στην Ολλανδία απέναντι στην Βίλεμ, ενώ στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας ξεχωρίζει ο επίσης άσος της Οσέρ με αντίπαλο την Κεβιγί.

Αρκετός κόσμος θα ασχοληθεί με ακόμη έναν άσο και δεν είναι άλλος από αυτόν της Γουέστ Χαμ κόντρα στη νεοφώτιστη στην Πρέμιερ Λιγκ Μπράιτον.

Sportingbet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Σάββατο: Στην Σούπερ Λιγκ έχουμε αρχικά το Λεβαδειακός – Πλατανιάς, που μπορεί να τελειώσει με ισοπαλία. Στην συνέχεια θα ρισκάρουμε επίσης στο διπλό του Παναιτωλικού στην Κέρκυρα, ενώ ο Παναθηναϊκός δοκιμάζεται αργότερα στην Λαμία.

Στην Γερμανία προτιμάται το διπλό της Ντόρτμουντ στην έδρα της Αϊντραχτ Φρανκφούρτης, αλλά και ο άσος της Άουγκσμπουργκ κόντρα στο Ανόβερο. Στο 2,10 από την Sportingbet.

Όσον αφορά την Πρέμιερ Λιγκ δεν μας δίνει κάποια μεγάλη επιλογή, αφού οι μεγάλοι αναμένεται να κερδίσουν, ενώ ο άσος προκύπτει στο Σαουθάμπτον – Γουέστ Μπρομ.

Το ντέρμπι διεξάγεται στην Ιταλία, με την πρωτοπόρο Νάπολι να υποδέχεται την εξίσου αποτελεσματική Ίντερ. Αν υπάρχει μια επιλογή που θα μας απασχολούσε αυτή θα ήταν τα 2-3 Goals.

Interwetten με πρόγραμμα επιβράβευσης* για όλους!

Κυριακή: Ντέρμπι στην Σούπερ Λιγκ, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται τον ΠΑΟΚ. Στοιχηματικά ξεχωρίζει το goal/goal και πληρώνει αρκετά καλά. Δύσκολα τα υπόλοιπα παιχνίδια και θα μείνουμε μακριά.

Επόμενη στάση στην Serie A της Ιταλίας, με το Αταλάντα – Μπολόνια να μας δίνει το goal/goal. Επίσης, λογικά η Μίλαν επιστρέφει στις νίκες απέναντι στην Τζένοα, με τον άσο να πληρώνει χαμηλά.

Το ντέρμπι της Τότεναμ με την Λίβερπουλ ξεχωρίζει από το υπόλοιπο πρόγραμμα και τίποτα δεν μπορεί να αποκλειστεί όσον αφορά την έκβαση του αγώνα. Σαφώς και το goal/goal δείχνει πιθανό να επιβεβαιωθεί.

Μια επιλογή ρίσκου έχουμε στην Γερμανία, με την Βόλφσμπουργκ να δείχνει σημάδια ανάκαμψης, αντιμετωπίζοντας την καλύτερη, αλλά κουρασμένη από την Πέμπτη στο Europa League Χόφενχαϊμ. Ο άσος στο 2,50 από την Interwetten.

Το βράδυ η Λάτσιο υποδέχεται την Κάλιαρι στην Ιταλία και η Μαρσέιγ την Παρί Σεν Ζερμέν για το ντέρμπι της Γαλλίας, περιμένοντας και στα δύο ματς πολλά γκολ. Από Over 3,5 και πάνω.

Vistabet Παίξε Νόμιμα με πρόγραμμα ανταμοιβής*!

Δευτέρα: Το ΑΕΚ – Ατρόμητος κλείνει την αγωνιστική της Σούπερ Λιγκ την Δευτέρα και το ματς δεν είναι εύκολο για την Ένωση όπως δείχνουν οι αποδόσεις. Μακριά και αγαπημένοι.

Τοπικό ντέρμπι στην Τουρκία, με την Μπεσίκτας να υποδέχεται την Μπασακσεχίρ και ήρθε η ώρα να επιστρέψει στις επιτυχίες και στο πρωτάθλημα. Από τα σημεία που παίζονται, ο άσος της Μπεσίκτας.

Πάμε και στο «Ριαθόρ», όπου η Λα Κορούνια θέλει όσο τίποτε άλλο τη νίκη απέναντι στην Χιρόνα για να ανασάνει σημαντικά στην βαθμολογία. Προβάδισμα στον άσο και το 2,00 από την Vistabet.

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE