ΤΑΜΕΙΑ ΤΩΡΑ
 • ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! LAST NET PROFIT - ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΗΛΕΣ ARXONDASBET.COM

 • 19 ΧΡΟΝΙΑ ΔΩΡΕΑΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΜΕ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΑ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΆΡΧΟΝΤΑΣ !!

 • 14/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 13/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 12/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 10/09 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 07/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 06/09 BIG WIN +436 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • ΜΕΓΑΛΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΑΜΕΙΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ! !

 • 14/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 13/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 12/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 10/09 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 07/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 06/09 BIG WIN +436 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 05/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 01/09 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 31/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ !

 • 29/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 28/08 +157 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 27/08 +167 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 25/08 +244 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 24/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 22/08 +131 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΤΑΜΕΙΑ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 21/08 ΤΑΜΕΙΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΥΣΤΗΜΑ 10 ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • 20/08 +179 UNITS ΣΤΗΛΗ ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΜΠΟΜΠΕΣ & ΣΤΟΙΧΗΜΑ LIVE ΑΡΧΟΝΤΑΣ

 • ΜΕ ΚΛΙΚ ΚΑΙ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΤΕ "ΖΩΝΤΑΝΟΥΣ" ΚΑΙ ΔΩΡΕΑΝ !

 • HELP US TO HAVE THE SITE FREE - CLICK ON BANNERS & REGISTER ALL OF OUR SPONSORS !

 • THANK YOU FOR VISITING ARXONDAS ! THE No1 FREE WINNING PICKS SITE IN THE NET !

background stoiximan_2
background stoiximan_1

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019

Πιστοί στις συνήθειες των τελευταίων 15 ετών θα υπάρξουν προτάσεις και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, που ουδόλως ενδιαφέρει τι θα γίνει πολιτικά, τουναντίον μπορεί να είναι… άκρως ενδιαφέρουσα και πάνω απ όλα ….εποικοδομητική σε άλλα επίπεδα.

Οι Ευρωεκλογές 2019 παίζουν δυνατά στο Stoiximan.gr

Επίσκεψη

Νέα Δημοκρατία

Οτιδήποτε άλλο από την κατάληψη της πρώτης θέσης θα είναι παταγώδης αποτυχία αν και με τον παρόντα αρχηγό όλα μπορεί να είναι πιθανά.

Η ηγεσία υπολείπεται και εμπειρίας και ικανοτήτων. Η προβολή του θέματος πατέρας Τσίπρα ήταν εντελώς άστοχη και στην ουσία έφερε αντίθετα αποτελέσματα από τα αρχικώς προσδοκώμενα.

Το επιτελείο του Μητσοτάκη όπου στην ουσία κυριαρχεί ο Θεοδωρικάκος, είναι μια παρέα από golden boys (and girls) που έχουν σχέση με την πραγματική ζωή όση και ο Κούλης.

Ο πρώην Γραμματέας της ΚΝΕ, μετέπειτα Υπεύθυνος τύπου ΠΑΣΟΚ επί Λαλιώτη και ¨υπεύθυνος¨ της Δημοσκοπικής GPO, που στην ουσία ήταν ιδιοκτησίας Καλογρίτσα και είναι ο ορισμός της κωλοτούμπας και της διαπλοκής, μετά τις υπηρεσίες του στην αυλή του Σημίτη, πέρασε στον άλλο μαχαλά για να τα φέρει και εκεί βόλτα όπως αυτός και μερικοί όμοιοι του γνωρίζουν.

Στο κάδρο υπήρχε και η Σπυράκη, πρώην ντελάλισα του MEGA που δεν είχε καμιά δυσκολία να παραδεχθεί δημόσια πριν χρόνια ότι όταν ήταν ακόμη στις επάλξεις φρόντιζε να φιλτράρει τις ειδήσεις και να δίνει στο κανάλι ότι αυτή νόμιζε καλύτερο!

Την τίμησαν οι Νουδούλες για την ειλικρίνεια και την πίστη της στην παράταξη, ακόμη υπάρχει και συμμετέχει και φυσικά θα εκλεγεί γιατί οι διαχρονικές αξίες πάντα αναγνωρίζονται, ειδικά σε αυτόν τον τόπο.

Το όριο της ΝΔ έχει ορισθεί στις 31 μονάδες όπου το Black Jack όχι δεν πρέπει να κυριαρχεί στις μετρήσεις που παραθέτει ο σύμβουλος επικοινωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, αλλά ούτε καν όριο αφού μέχρι πρότινος μιλούσαν για εκτόξευση, άσχετα αν αυτόν δεν πρέπει να τον πιστεύει ούτε ο ίδιος του ο καθρέφτης.

Γιατί μεταξύ των άλλων είχε πρωταγωνιστικό ρόλο ανάμεσα σε εκείνους που, και προ έβλεπαν και πρόκριναν την μεγαλειώδη επιτυχία του ΝΑΙ στο περίφημο δημοψήφισμα του 2015 με συντριπτική μάλιστα διαφορά.

Η ΝΔ θα είναι πρώτη όχι με τα ποσοστά που θέλουν οι Σύμβουλοι του Κυριάκου, αλλά με τα πραγματικά που λογικά δεν πρέπει να ξεπεράσουν το όριο του 31.

ΠΡΟΤΑΣΗ*: Under 31,50% (1.85) στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

ΣΥΡΙΖΑ

Από τα αλώνια στα ..σαλόνια και πλέον γατζωμένοι στα γραφεία και στις καρέκλες της εξουσίας οι εκπροσωπούντες τον ΣΥΡΙΖΑ με συνιστώσες και διαφοροποιήσεις προσπαθούν να κρατήσουν την κατρακύλα των ποσοστών που πέτυχαν πριν από μια 4ετία.

Ο Αλέξης στο μπαλκόνι είναι μεν χωρίς αντίπαλο με τους υπάρχοντες που έχει απέναντι, που αποδεικνύονται μικρής κατηγορίας και παίζει μπάλα μόνος του.

Οι τελευταίες εξαγγελίες και τα δώρα άλλαξαν τα δεδομένα και σε μια χώρα πανηγυρτζήδων όπως είναι η ψωροκώσταινα μετράει το πολύ κοντινό παρόν και όχι το σύνολο, όση προσπάθεια και να κάνουν οι αντίπαλοι τους.

Ο στόχος τους δεν είναι οι Ευρωεκλογές αλλά οι Εθνικές και μέσω αυτών θέλουν να μετρήσουν την δεδομένη διαφορά που θα υπάρξει από την πρώτη τη τάξη ΝΔ.

Στην Κουμουνδούρου ελπίζουν σε ένα όριο γύρω στο 5% που είναι διαχειρίσιμο και κυρίως μέχρι και ανατρέψιμο μιας και ο απέναντι πάγκος είναι για τα πανηγύρια.

Στην ουσία χάνουν λόγω της μεγάλης δυσαρέσκειας που δίκαια υπάρχει σε όλα τα κοινωνικά στρώματα, από την υπερφορολόγιση που έχει προηγηθεί, εισπράττοντας την δυσαρέσκεια του λαού και όχι επειδή το αντίπαλο Κόμα εξουσίας έχει ικανότητες.

Μιας όμως και αυτοί έδωσαν έστω και λίγα και επειδή η εκλογική τους πελατεία περιορίζεται στα στρώματα που πραγματικά υποφέρουν, η βάση τους λογικά θα πρέπει να αντέξει το 25%.

Στα υπέρ τους η επιλογή για ψήφο στους νέους από 17 ετών όπως και η μεθοδική τους προσέγγιση σε κοινωνικές ομάδες όπως οι Ρομά και των ΛΟΑΤ απ όπου και θα έχουν συνολικά ολοκληρωτική υποστήριξη.

Είναι άγνωστη η πραγματική δυναμική αυτών των κύκλων όμως για να έχουν πέσει με τα μούτρα και να τους έχουν προσεγγίσει αυτοί εκεί ελπίζουν σε κάλυψη της χαμένης εκλογικής τους δύναμης από μια ..δεξαμενή όπου έχουν προς το παρόν όχι μόνο το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού αλλά και του ολοκληρωτικού ποσοστού υπέρ τους.

Άλλωστε δεν έχουν και κάπου αλλού να απευθυνθούν, μιας και η βάση του πρώην ΠΑΣΟΚ έχει ήδη κάνει την μετάγγιση ενώ από την εν γένει Αριστερά ξέρουν ότι τους περιμένει η…¨αγάπη και η συμπάθεια¨.

Και μόνο για το σχέδιο τους αξίζει το ρίσκο της επιλογής ότι θα ξεπεράσουν το όριο των 25 μονάδων, όταν οι άλλοι σε τέτοια θέματα κοιμούνται με τα τσαρούχια.

ΠΡΟΤΑΣΗ*: Over 25,50% (1.87) στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Στοίχημα Ευρωεκλογές 2019 Πιστοί στις συνήθειες των τελευταίων 15 ετών θα υπάρξουν προτάσεις και σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, που ουδόλως ενδιαφέρει τι θα γίνει πολιτικά, τουναντίον μπορεί να είναι... άκρως ενδιαφέρουσα και πάνω απ όλα ....εποικοδομητική σε άλλα επίπεδα. Οι Ευρωεκλογές 2019 παίζουν δυνατά στο Stoiximan.gr Επίσκεψη Νέα Δημοκρατία Οτιδήποτε άλλο από την κατάληψη της πρώτης θέσης θα είναι παταγώδης αποτυχία αν και με τον παρόντα αρχηγό όλα μπορεί να είναι πιθανά. Η ηγεσία υπολείπεται και εμπειρίας και ικανοτήτων. Η προβολή του θέματος πατέρας Τσίπρα ήταν εντελώς άστοχη και στην ουσία έφερε αντίθετα αποτελέσματα από τα αρχικώς προσδοκώμενα. Το…
Ευρωεκλογές 2019
User Rating: 4.8 ( 2 votes)
* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις

Related posts

MENU LIVE

Προγνωστικά Στοιχήματος με τον Άρχοντα