background_opap_2
background_opap_1

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Παίξε νόμιμα με γρήγορες αναλήψεις! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι είναι το παρολί στο στοίχημα

Είναι μία λέξη άρρηκτα συνδεδεμένη με το στοίχημα. Το παρολί έχει γίνει συνώνυμο του αγαπημένου μας sports betting και μετά τη λέξη απόδοση, ίσως είναι και η πρώτη λέξη που έρχεται στο μυαλό σας. Σε αυτόν τον οδηγό λοιπόν θα μιλήσουμε για στοίχημα με παρολί. Τι σημαίνει; Πώς παίζεται; Υπάρχουν συστήματα για παρολί; Αξίζει να παίζετε στοίχημα με παρολί; Όλα αυτά τα ερωτήματα θα τα απαντήσουμε περιεκτικά, ώστε να μπορέσετε να βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα.

Τι είναι το παρολί;

Παρολί είναι η επιλογή δύο ή περισσοτέρων αγώνων σε ένα δελτίο. Για να κερδίσετε πρέπει να επιβεβαιωθούν όλα τα σημεία. Αν δεν γίνει αυτό τότε χάνετε όλο το δελτίο.

Πώς παίζεται το παρολί;

Ας δώσουμε ένα παράδειγμα για να γίνει απόλυτα κατανοητό. Έχετε παίξει πέντε ματς και κερδίζετε τα τέσσερα, τότε δυστυχώς έχετε χάσει όλα τα χρήματά σας. Αν όμως επιβεβαιωθούν και τα πέντε, σε αυτήν την περίπτωση θα πολλαπλασιάσετε το ποσό που ποντάρατε επί τη συνολική απόδοση της πεντάδας και θα πάρετε τα κέρδη σας.

Προσφορές* στα παρολί

Υπάρχουν δύο διαδεδομένες προσφορές* όταν παίζετε παρολί από τις κορυφαίες νόμιμες στοιχηματικές εταιρίες.

Η πρώτη είναι το Acca Insurance. Τι σημαίνει αυτό με απλά λόγια; Πρακτικά λοιπόν αν συμβεί κάτι παρόμοιο με το παράδειγμα που αναφέραμε ανωτέρω, αν δηλαδή χάσετε ένα μόνο ματς από το παρολί σας, τότε σας επιστρέφεται πίσω το κεφάλαιό σας δίχως να χάσετε χρήματα.

Η δεύτερη είναι το boost odds, ή αλλιώς ενίσχυση αποδόσεων. Ανάλογα με το πόσα ματς έχετε παίξει, αν πιάσετε για παράδειγμα 4/4 υπάρχει ένα έξτρα 5% στη συνολική απόδοση της τετράδας. Το ποσοστό ανεβαίνει όσο βάζετε περισσότερα ματς στο παρολί σας.

Υπάρχει και το Σούπερ Παρολί ΟΠΑΠ. Είναι η τρίτη εναλλακτική που μοιάζει με την ενίσχυση των αποδόσεων. Ο εν λόγω μπουκ, το pamestoixima δηλαδή έχει επιλέξει μία τριάδα αγώνων, η οποία έχει μία απόδοση π.χ. στο 4.50 και εσείς την αγοράζετε με απόδοση στο 5.00. Είναι όμως συγκεκριμένα τα ματς στα οποία ισχύει στο σύστημα ΟΠΑΠ Σούπερ Παρολί και δεν μπορείτε να επιλέξετε εσείς ότι θέλετε.

Υπάρχουν συστήματα για παρολί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει κάποιο σύστημα στο στοίχημα που να ανταποκρίνεται συγκεκριμένα σε παρολί. Παρόλα αυτά υπάρχουν κάποιες τακτικές που χρησιμοποιούνται:

Θεωρίες στοιχήματος: Αρκετοί είναι αυτοί που παίζουν παρολί με Martingale, Labochere, DAlembert και Fibonacci. Βρίσκουν από δύο ως τέσσερα σημεία που πληρώνουν όλα μαζί συνολικά στο 2.00 και πάνω και εφαρμόζουν κάποια από τις θεωρίες. Τακτική με πολύ ρίσκο και αρκετά μειονεκτήματα.

Σταθερή απόδοση και ποντάρισμα: Ίσως η πλέον ενδεδειγμένη τακτική. Πρέπει να έχει μία λογική συνέχεια η στρατηγική σας για τα παρολί. Επιλέξτε ματς σε σταθερή απόδοση και βάλτε σταθερό ποντάρισμα. Δεν γίνεται τη μία φορά να κυνηγάτε την απόδοση στο 2.00 και την άλλη να παίζετε ένα παρολί με απόδοση στο 50.00. Ούτε να ποντάρετε πότε 1 ευρώ και πότε 100.

Χρησιμοποιήστε το cash out. Επιλέξτε ματς που αρχίζουν διαφορετική ώρα. Τι επιτυγχάνετε με αυτόν τον τρόπο; Μα φυσικά να μπορείτε να κάνετε cash out αν περάσει το πρώτο ματς, ή τα δύο πρώτα κ.ο.κ. ανάλογα τι έχετε παίξει. Το cash out είναι πολύ χρήσιμο στο παρολί.

Αξίζει να παίζετε στοίχημα με παρολί;

Είναι ένα ερώτημα που κάνουν πολλοί παίκτες και η αλήθεια είναι ότι η απάντησή μας είναι αρνητική. Οι λόγοι παρατίθενται ξεκάθαρα και επιγραμματικά

Πλεονεκτήματα

Το μόνο πλεονέκτημα που έχει το παρολί είναι ότι μπορείτε με μικρό ποσό πονταρίσματος να διεκδικήσετε μεγάλα κέρδη.

Μειονεκτήματα

Η αλήθεια όμως δείχνει ότι αυτό είναι κάτι εξαιρετικά δύσκολο. Με το παρολί εμπλέκετε περισσότερα από τρία σημεία στην εξίσωση, καθώς δεν έχετε μόνο ένας ματς. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι η γκανιότα εκτοξεύεται. Κι όταν η γκανιότα μεγαλώνει, τότε οι πιθανότητες να βγείτε μακροχρόνια κερδισμένοι από τη μάχη με το στοίχημα είναι μηδαμινές.

*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

Ο Άρχοντας του στοιχήματος

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.7 / 5. Vote count: 59

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE