background stoiximan_2
background stoiximan_1

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: Δυο εμπόδια

Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα: Δυο εμπόδια

Τώρα έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι! | 21+ | Ρυθμ. ΕΕΕΠ | Παίξε Υπεύθυνα

Στα Πηγάδια πρόκειται να αναμετρηθούν δυο ομάδες (Ξάνθη – ΠΑΣ Γιάννινα) με κοινό στόχο, από το αποτέλεσμα όμως του οποίου θα εξαρτηθεί εν πολλοίς το τι μέλει γενέσθαι για την φιλοξενούμενη.

Η Ξάνθη διεκδικεί με καλές πλέον πιθανότητες την 5η θέση αν και το πρόγραμμα της δεν είναι ιδιαίτερα εύκολο. Η ήττα του Αστέρα στην Βοιωτία έμπλεξε την κατάσταση αν και βάση προγράμματος η ομάδα της Αρκαδίας έχει τις καλύτερες πιθανότητες.

Η ομάδα του Πανόπουλου δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα, φέτος έχει ισχυρή έδρα όμως θα πρέπει να ξεπεράσει τουλάχιστον δυο εμπόδια για να φθάσει σε επιτυχία. Live Streaming το ματς ζωντανά.

Το ένα αφορά την επιμέρους στατιστική όπου σύμφωνα με την τελευταία 6αδα αγώνων που έδωσε στο πρωτάθλημα είχε εναλλάξ αποτελέσματα με τελευταίο την ισοπαλία στην Νέα Σμύρνη και σύμφωνα με την αριθμητική οι πιθανότητες είναι ισομοιρασμένες μεταξύ επιτυχίας και αποτυχίας.

Τα μεγαλύτερα ζόρια όμως προκύπτουν από την ιστορία των μεταξύ τους αγώνων με τους Ηπειρώτες να έχουν τον πρώτο λόγο στις επισκέψεις τους ( 4 νίκες, 4 ισοπαλίες, 1 ήττα) κάτι που όμως ισχύει και για την δική τους έδρα εκεί όπου η Ξάνθη έχει 7 ισοπαλίες, 1 νίκη και 3 ήττες.

Ο ΠΑΣ προέρχεται από δυο συνεχόμενες ήττες ενώ πριν είχε δυο ισόπαλα αποτελέσματα και δυο νίκες.

Όλα εις διπλούν. Αυτή του η κάμψη του στοίχισε και στην ουσία ανέδειξε και ένα θέμα μιας και η πρώτη τετράδα ήταν με ομάδες που θα μπορούσε να έχει πολύ ψηλότερο σύνολο βαθμολογικά.

Στα υπέρ του πέραν της γενικής ιστορίας τα επιμέρους αποτελέσματα όπου παίζοντας μήνα Μάρτη ή Απρίλη είναι αήττητος με την συγκεκριμένη αντίπαλο στα ματς στην Θράκη.

Το κίνητρο δίνει προβάδισμα στην πλευρά του άσσου, όμως όλα τα υπόλοιπα στοιχεία κοντράρουν έντονα αυτή την προοπτική και δημιουργούν καλές προϋποθέσεις επιβεβαίωσης μιας κόντρας, κάτι που τελικά επελέγη.

ΠΡΟΤΑΣΗ: DC X2 (1.97) στην  betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

MENU LIVE