background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα Γερμανία Bundesliga Προγνωστικά

Στοίχημα Γερμανία Bundesliga Προγνωστικά

Στοίχημα Γερμανία Bundesliga Προγνωστικά

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα προγνωστικά Γερμανία Bundesliga, σήμερα Σάββατο (08/01) για το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις με βετ365.

Χόφενχαϊμ – Άουγκσμπουργκ (16:30)

Χόφενχαϊμ:

Πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν μέχρι στιγμής στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας. Μετά από 17 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 28 πόντους και βρίσκεται στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από αήττητο σερί έξι υποχρεώσεων στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Απέτυχε να κρατήσει το μηδέν στις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις, ενώ όλες ολοκληρώθηκαν με Goal/Goal.

Σταθερά εκτός πλάνων ο Μπίτσακτσιτς (στόπερ). Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Σκοβ (επιθετικός). Ο Σαμασεκού λείπει στο Κόπα Άφρικα με την εθνική Μάλι και δεν μπορεί να προσφέρει τις υπηρεσίες του.

Άουγκσμπουργκ:

Κάτω του μετρίου κρίνεται η συνολική της εικόνα στο πρώτο μισό της φετινής σεζόν. Σε 17 αναμετρήσεις στη γερμανική Μπούντεσλιγκα, έχει καταφέρει να συγκεντρώσει 18 βαθμούς και βρίσκεται οριακά (+1) πάνω από τη ζώνη του υποβιβασμού. Στο πιο πρόσφατο παιχνίδι κόλλησε στο εκτός έδρας 0-0 με αντίπαλο την Γκρόιτερ Φιρτ.

Μετράει μία νίκη στις πέντε τελευταίες αγωνιστικές, με απολογισμό: τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε τρεις περιπτώσεις.

Δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Φινμπόγκασον (επιθετικός). Εκτός πλάνων ο τιμωρημένος Όξφορντ (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, η εικόνα των δύο ομάδων είναι μεγάλη και η Χόφενχαϊμ υπερέχει σε όλα τα επίπεδα. Δύσκολα θα κάνει την έκπληξη η ασταθής και προβληματική Άουγκσμπουργκ. Προβάδισμα στον άσο (1) με 1.55 απόδοση με bet365 εγγραφή

Το Στοίχημα του Σαββάτου 08/01/2022

Φράιμπουργκ – Μπίλεφελντ (16:30)

Φράιμπουργκ:

Αποτελεί μακράν την πιο ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα. Μετά από 17 αγωνιστικές στην Μπούντεσλιγκα Γερμανίας, έχει μαζέψει 29 πόντους και βρίσκεται στην 3η θέση του βαθμολογικού πίνακα. Προέρχεται από το εντός έδρας τρίποντο 2-1 με αντίπαλο τη Λεβερκούζεν, σε παιχνίδι που σκόραρε το καθοριστικό γκολ στο 84ο λεπτό.

Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (μία ισοπαλία, μία ήττα) ματς και θα επιδιώξει να ξεκινήσει με το δεξί και το 2022. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν τα τέσσερα από τα πέντε τελευταία ματς στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζεται ο τραυματίας Κάιτελ (μέσος).

Μπίλεφελντ:

Πήγε στη διακοπή με δύο σερί νίκες και πήρε πολύτιμη βαθμολογική ανάσα στη μάχη της παραμονής. Επικράτησε εντός έδρας με 2-0 απέναντι στην Μπόχουμ, στη συνέχεια πήρε το εκτός έδρας τρίποντο με το ίδιο σκορ κόντρα στη Λειψία. Βελτιωμένη σε μεγάλο βαθμό στις δύο τελευταίες υποχρεώσεις και χρειάζεται να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό αν θέλει να έχει ελπίδες στη μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Μετά από 17 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 16 βαθμούς και απέχει στο -2 από τη 15η θέση. Το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε για πέντε διαδοχικά παιχνίδια, ενώ το No Goal συνδυάστηκε σε τέσσερις περιπτώσεις.

Εκτός αποστολής οι τιμωρημένοι Κούνζε (χρήσιμος χαφ) Κλος (βασικός επιθετικός). Τραυματίας ο Ντε Μεντινά (αμυντικός).

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Εξαιρετική η πορεία της Φράιμπουργκ και θέλει να ανοίξει με νίκη τη νέα χρονιά. Η Μπίλεφελντ έχει βελτιωθεί σημαντικά στα τελευταία παιχνίδια, ωστόσο κρίνω πως δεν είναι αρκετό για να πάρει αποτέλεσμα στην έδρα της Φράιμπουργκ. Επιλογή ο άσος (1) με 1.65 απόδοση με bet365 προσφορές*.

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE