background stoiximan_2
background stoiximan_1
ΒΟΗΘΕΙΑ – ARXONDASBET HELP

ΒΟΗΘΕΙΑ – ARXONDASBET HELP

Ο κόσμος του στοιχήματος είναι ένας παράδρομος της αχανούς λεωφόρου του τζόγου.

Μην ψάχνετε για αγγελικούς κόσμους σ αυτούς τους χώρους. Τα ποσά και τα κέρδη που απορρέουν είναι μεγέθη τεράστια. Σε τέτοιο βαθμό που ετήσιοι τζίροι εταιρειών που επισκέπτεστε στο διαδίκτυο, ξεπερνούν κατά πολύ κρατικούς προυπολογισμούς αναπτυγμένων χωρών, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις είναι και πολαπλάσιοι.

Σε έναν τέτοιο κόσμο αρχές και αξίες είναι ένοιες άγνωστες και καταπατώνται εύκολα και χωρίς ενδοιασμούς. Προσωπικά μετά από ….χρόνια μέσα σ αυτούς τους ΄΄δρόμους΄΄ έμαθα να ξεχωρίζω τι μου κάνει και τι όχι και θα σας τα μεταφέρω με τον τρόπο μου. Ο καθένας έχει να αποφασίσει για το ρόλο του που θα παίξει. Θα σας πω και κάτι που ίσως δεν θάπρεπε να πώ αλλά εγώ θα το κάνω. Ξεκινώντας να ψάχνω το πως θα κερδίσω στο τζόγο προτιμούσα να χάσω παρά να ακούσω κάποιον.

Απο τότε περάσανε …χρόνια. Πολλές φορές έχασα.
Δεν θα σας πω αν και πόσα κέρδισα, γιατί ακόμη δεν έχω κάνει ταμείο… (από το 2004)

Οι πίνακες που μπαίνουν εδώ δεν υπάρχουν πουθενά αλλού στο internet ,έντυπα κλπ, ούτε και δημιουργούνται μέσα από κάποιο πρόγραμμα που κυκλοφορεί. Γίνονται βάσει της δικιάς μου στοιχηματικής προτίμησης και συλλογιστικής με την βοήθεια μιας προσωπικής στατιστικής βάσης δεδομένων by mythos ®εεε!

CodTeams1X2Best oddBookmakerWay of choiceFinal proposal
223Olympiacos – Galatasaray(2)25200+Internet bookBest team+ Special mats+ Excellent Traditional Chl+ Best Form+ Extra Statistica. Home win single – b. Home win double
454Aachen –Bielefeld19(1)210+/165+Internet bookBest Form+Excellent Traditional+Extra Statistica.Home win double/b.2/3 combo/c. over +2.5 goal double
651Marseille -Lyon150+/300+Internet bookBest team+Best Form+ Excellent Traditionala.X2 d.c. double/b.Away win 2/3 combo

 

Ερμηνεία Πίνακα
Cod /Κωδικός παιγνιδιού στο κουπόνι του ΟΠΑΠTeams/Οι ομάδες
1Χ2/Συχνότητα εμφάνισης/καθυστέρησης των σημείων στον συγκεκριμένο αριθμό παιγνιδιού.Με μαύρα οι καθυστερήσεις με μπλέ χρώμα οι εμφανίσεις.

Best odd/Ο τρέχων καλύτερος μέσος όρος στην απόδοση της προτεινόμενης επιλογής.

Bookmaker/Προτεινόμενη εταιρεία

Way of choice/Τρόπος επιλογής

Best team: Καλύτερη ομάδα μέσω σύγκρισης των ομάδων.

Form:Τρέχουσα αγωνιστική κατάσταση.

Traditional: Παράδοση αγώνων μεταξύ των ομάδων.

Statistic:Στατιστικά στοιχεία θετικά ως προς την ΄΄συμπεριφορά΄΄της συγκεκριμένης απόδοσης αλλά και αγωνιστική κατάσταση της προτεινόμενης ομάδας.

Special match:Ιδιαιτερότητα αγώνα.

Final proposal/Τελική Πρόταση

Single:Μονό παιγνίδι.

Double:Δυάδα.

2/3 combo:Σύστημα με ελάχιστα ζητούμενα 2/3 αλλά και 3/3 κατ επιλογή.

1Χ/Χ2/12:Επιλογή και των δύο σημείων

(1Χ/Χ2/12)d.c.:Επιλογή διπλής ευκαιρείας.

Όπου,Home-Away:Γηπεδούχος-Φιλοξενούμενος

Oι επιλογές a.,b.,c. έχουν να κάνουν με την σειρά προτίμησης μου και δεν τις βάζω τυχαία αφού τις πιο πολλές φορές τις χρησιμοποιώ και σαν κάλυψη.

Η επιλογή των ομάδων αλλά και των παιγνιδιών που μπαίνουν στους πίνακες γύνεται για όλα τα παιγνίδια με τον ιδιο τρόπο και οι τελικές προτιμήσεις είναι πάντα αυτές που συγκεντρώνουν τις περισσότερες ορθολογιστικές πιθανότητες επαλήθευσης μαζί και με το προσωπικό μου κριτήριο-ένστικτο το οποίο δεν αναλύεται τοσο εύκολα!Για παράδειγμα σας λεω, οτι έχω ΄΄διαγράψει΄΄ ομάδες πολλές φορές,που ενώ είχανε όλα τα ΄΄προσόντα΄΄ να παιχθούν,δεν μου άρεσε ο κωδικος που είχανε στο κουπόνι του ΟΠΑΠ!

Μυθική Συμβουλή
Είτε συμφωνείτε με τις προτάσεις που θα βλέπετε είτε οχι εαν είναι να ΄΄ασχοληθείτε΄΄ με πάνω απο 3 ομάδες π.χ.στα ματς του Σαβ/κου,εαν έχετε επιλέξει 5-10 ομάδες κάντε το δικό σας ΄΄πρωτάθλημα΄΄ κάθε φορά και δεν θα βγείτε χαμένοι!

Λόγω του ότι θα δείτε και μια μυθική email address σε λίγο σας προειδοποιώ, οτι και δεν είμαι συνέχεια στο internet και ζω στον ..κοσμο μου,που καμιά σχέση δεν έχει με Ελβετία! Για αυτό άλλωστε ΄΄Παντού υπάρχει ένας μύθος΄΄…

2. Μυθικές Στοιχηματικές ιστορίες συνέχεια…
Μιας και το ζητήσατε και έχω χρόνο, θα το κάνω και ελπίζω να φανεί χρήσιμο σε πολλούς. Θα προσπαθήσω να εξηγήσω με πολυ απλά λόγια κάποια ΄΄τερτίπια΄΄ του παιγνιδιού που λέγεται στοίχημα. Σαν παιγνίδι καθορίζεται απο μόνο του και ενπεριέχει το βασικότερο συστατικό του τζόγου, το ρίσκο.

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΣΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΑΥΤΟ. Πόσο μάλλον να θεωρείται σίγουρο το ίδιο το παιγνίδι που έχει σαν ζητούμενα πολλά αποτελέσματα.

Σε ότι αφορά το ποδοσφαιρικό στοίχημα είναι το λιγότερο 3. Το περισσότερο ανάλογα με την όρεξη του συμμετέχοντα.6,9,12,15,18 και πάει λέγοντας. Όλα είναι πολλαπλάσια του 3 γιατί απλούστατα στο κάθε παιγνίδι μπορούν να έρθουν μεταξύ των 2 διαγωνιζομένων τα σημεία 1Χ2. Οι πιθανότητες επιτυχίας είναι 33,3% για κάθε σημείο. Έτσι και κάποιος προσθέσει δεύτερο παιγνίδι οι πιθανότητες κατεβαίνουν στο 16,6% και με ένα τρίτο στο 8,3%.

Στον ΟΠΑΠ που ζητάει τετράδες οι πιθανότητες είναι στο 4,1% για να κλίσεις ένα δελτίο και στο 95,9% για να χάσεις.Προσωπικά τους έχω χαιρετίσει πριν ακόμη αρχίσουν. Πάμε στο παιγνίδι τώρα αυτό καθε αυτό.Θα πρέπει ο καθένας μόνος του να σταθμίσει και να αποφασίσει εαν θα είναι κυνηγός η εαν θα είναι παίχτης.

Κυνηγός είναι εκείνος ο οποίος περιμένει και ΄΄χτυπάει΄΄ την κατάλληλη στιγμή σύμφωνα με την κρίση του. Σε υψηλό παικτικό επιπεδο συνήθως στοιχηματίζουν και τα μεγαλύτερα ποσά και θεωρούνται ως φόβος και τρόμος για τους book.Επίσης σίγουρο είναι ότι κανείς τους σχεδόν, δεν θα διαβάσει αυτά ή άλλου τέτοιου είδους κείμενα γιατί απλά δεν τους ενδιαφέρει η οποιαδήποτε άλλη τακτική πέραν αυτής που χρησιμοποιούν.

Παίχτης είναι ο καθένας που παίζει με συχνότητα.έστω και μία φορά την εβδομάδα η και τον μήνα ακόμη.Στην κατηγορία αυτή εντάσσεται το 99% αυτών που με τον ένα η άλλο τρόπο ασχολούνται η απασχολούνται με το στοίχημα.Δυστυχώς όμως οι περισσότεροι ακολουθούν την πιο λάθος τακτική.Για αυτή την τακτική λοιπόν είναι όλα όσα θα δείτε απο εδω και πέρα.

Βασική αρχή του παιγνιδιού αυτού που δεν θα πρέπει να την ξεχνάει κανείς είναι η λέξη αύριο. Το στοίχημα δεν τελειώνει ποτέ. Τα χρήματα του παίκτη ναι. Αυτό σημαίνει οτι δεν με ενδιαφέρει το σήμερα αλλά το ΄΄ταμείο΄΄ στο τέλος της σαιζόν που ο καθένας έχει καθορίσει.

Παίζω απο Σεπτεμβρη μέχρι Μάιο και στο τέλος βλέπω τι έκανα. Έχασα η κέρδισα.Βασικό τρόπος για να το πετύχω είναι καθορίσω το ταμείο μου. Διαθέτω Χ ποσό είτε σαν κάβα είτε σαν μόνιμο εβδομαδιαίο ποσό και παίζω μόνο μ αυτό. Τίποτα άλλο. Ούτε ένα λεπτό παράπανω.

Μα καλά και πως θα ρεφάρω? Αναρωτιούνται οι περισσότεροι? Παιζω 10 ευρο να παρω 50-60 ενώ χάνω σε ένα μήνα 300. Είπαμε δεν ρεφάρεις με μιας. Στο τέλος γύνεται ταμείο. Υπάρχει πάντα το αύριο. Νόμος για τους παίκτες στο στοίχημα και μάλιστα απαράβατος και μη αναστρέψιμος.

Τρόποι για να ελαττώσω τις πιθανότητες να χάσω. Ναι καλά διαβάσετε. Πρώτο και κύριο μέλημα είναι να εξασφαλίσω τα νώτα μου. Μετα θα περάσω στην επίθεση και αν θα γύνει κάτω απο τις κατάλληλες συνθήκες και προυποθέσεις.

Διασφαλίζομαι ως προς τις πιθανότητες χάνω/κερδίζω μειώνοντας τα ποσοστά μου η ισσοροπώντας τα. Να ένας πολύ καλός τρόπος.

Παίζω πάντα τα λιγότερα επιτρεπόμενα. Μου ζητάνε 3 τριάδα.4 τετράδα. Μονά μονά. Για πολύ καιρό αν το ακολουθήσω πιστά έχω σε βάθος χρόνου μειώσει χωρίς να κάνω τίποτα σπουδαίο τις πιθανότητες να χάσω και παράλληλα αυξάνω τις πιθανότητες επιτυχίας.

Πάμε τώρα στις βοήθειες που μας δίνουν οι εταιρείες και που λίγο χρησιμοποιούνται εδώ στο Ellada ακόμη και απ αυτούς που υποτίθεται οτι ξέρουν. Γιατι είτε ξέρουν και δεν μιλάνε η δεν μιλάνε για λόγους που αυτοί νομίζουν οτι ξέρουν μόνο αλλά όλοι όσοι ξερουμε καταλαβαίνουμε. Συγχωρείστε την αφεντιά μου αλλά δεν αντέχω τους ημιμαθείς και δεν γουστάρω τους πονηρούς. Προσωπικά πιστεύω ότι αρκετοί δεν ξέρουν ούτε τα βασικά και ελάχιστοι που ξέρουνε τα κρύβουνε. Μιλάω αποκλειστικά πλέον για το χώρο του δικτυακού στοιχήματος.

Α.Παιγνίδια over/under 2.5 γκολ
Ο παίκτης δεν ασχολείται με την ομάδα αυτή καθε αυτή αλλά με το ματς συνολικά. Οι ομάδες είναι πλέον δύο και μαζί..

Πλεονέκτημα πρώτο. Δεν ψάχνει να βρεί ένα σωστό αποτέλεσμα για μία απο τις δύο ομάδες αλλά ασχολείται με το παιγνίδι συνολικά.Πλεονέκτημα δεύτερο. Αθροιστικά τα σημεία στο κάθε παιγνίδι δεν είναι τρία αλλά έξι γιατι οι συμεττέχοντες είναι δύο και πιθανοθεωρητικά το1Χ2 ισχύει και για τους δύο το ίδιο. Με το να επιλέξεις το πάνω απο +2.5 η το κάτω απο -2.5 γκολ αυτομάτως ως και δια μαγείας οι πιθανότητές σου αυξήθηκαν στο 50% απο το να επιλέξεις ένα σημείο απο τα έξι με πιθανότητες 16,6%.Εδώ οι πιθανότητες είναι ισομοιρασμένες στο χάνω/κερδίζω απόλυτα.50-50.Πως χρησιμοποιείται: Απαιτεί καλή γνώση και παρακολούθηση των ομάδων. Με μια προσεχτική ματιά είναι εύκολο να διακρίνει κάποιος ομάδες που βάζουνε η δέχονται με ευκολία γκολ σε σταθερή βάση αλλά δεν αρκεί εάν δεν δεί και τα αναλυτικά παιγνίδια της κάθε ομάδας. Παράδειγμα δεν κυνηγάμε μία ομάδα στα over γιατί έβαλε σε ένα η δυο παιγνίδια 3 γκολ η 4 εάν στα άλλα μετά βίας κέρδιζε με 1-0. Το αντιστρόφως ανάλογο και στα under.

Β.Asian handicap
Έχει μεγάλη σχέση με τα over/under και είναι αρκετές φορές πολύ βοηθητικό στο να χάσουμε λιγότερα. Μιας και είναι αρχή και δεν σας ΄΄κάνει΄΄ το να ακούτε οτι θα παίζετε για λιγότερη χασούρα,θα σας το πώ διαφορετικά. Να ποντάρετε με τις πιο αυξημένες πιθανότητες επιτυχίας. Παίζωντας με asian προσοχή δεν έχει καμία σχέση με το απλό handicap η εταιρεία μας κάνει χάρη να χάσουμε λιγότερα.Αυτή είναι η αλήθεια.Πως γύνεται αυτό.

Βλεπουμε σε ένα ματς να υπάρχει το 0.0/ 0.0 που είναι και η βάση. Σε όποια από τις 2 ομάδες ποντάρουμε έχουμε κερδίσει αρκεί να νικήσει η επιλογή μας. Σαν να είχαμε να διαλέξουμε μεταξύ του 1 και 2. Έχουμε και ένα όμως πλεονέκτημα επιπλέον. Στην περίπτωση που έρθει ισοπαλία το παιγνίδι μας επιστρέφει όλο το ποντάρισμα πίσω.

Οι πιθανότητες εδώ είναι 50% να κερδίσουμε και 75% να μην χάσουμε. Στην ουσία είναι η επιλογή με τις περισσότερες πιθανότητες υπερ του παίχτη. Υπάρχουν πολλες επιλογές οι πιο βασικές είναι παρακάτω.Τα εντός παρένθεσης είναι τα ίδια ποσοστά σε διαφορετική μορφή.

Α. 0.0.+0.5(2/4), Β. 0.0/+0.75(3/4) Γ.0.0/+0.25(1/4)
Α.Εδώ πληρώνει πάλι όποια απο τις 2 ομάδες επιλέξουμε να κερδίσει ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας κερδίζει η δεύτερη.

Β.Νίκη με πάνω απο 2 γκολ πληρώνει ακέραιο το ποσοστό για την πρώτη ομάδα. Νικη με 1 γκολ διαφορά υπέρ της πρώτης ομάδας πληρώνεται με 75% . Η δεύτερη ομάδα πληρώνει με οποιαδήποτε νίκη. Στην ισοπαλία κερδίζει η δεύτερη ομάδα.Σε πείπτωση ήττας της δεύτερης ομάδας με 1 γκολ διαφορά επιστρέφεται το 50% του πονταρίσματος.

Γ. Πληρώνει όποια απο τις δύο ομάδες κερδίσει. Στην ισοπαλία χάνουν και οι δύο αλλά επιστρέφεται και στις δύο το 50% του πονταρίσματος.

0.0/ +1.0
Η πρώτη ομάδα κερδίζει με διαφορά τουλάχιστον 2 γκολ. Σε περίπτωση νικης με 1 γκολ επιστρέφεται το στοίχημα. Η ομάδα 2 κερδιζει με οποιοδήποτε σκορ νίκης και με ισοπαλία. Σε περίπτωση που χάσει με ένα γκολ διαφορά επιστρέφεται το αρχικό στοίχημα. Ηττα με 2 γκολ η και περισσότερα χάνει.

Α.0.0/+1.5(2/4) Β. 0.0/+1.75(3/4) Γ. 0.0/+1.25(1/4)
Α. Η πρώτη ομάδα κερδίζει με νίκη απο 2 γκολ διαφορά και πάνω. Η δεύτερη ομάδα κερδίζει με οποιαδήποτε νίκη καθώς και με ήττα με ένα γκολ διαφορά. Επισης κερδίζει με οποιαδήποτε ισοπαλία.

Β. Η πρώτη ομάδα κερδίζει με νίκη απο 3 γκολ διαφορά και πάνω. ε περίπτωση νίκης με 2 γκολ διαφορά κερδίζει το 50% του πονταρίσματος. Η δεύτερη ομάδα κερδίζει με οποιαδήποτε νίκη και ισοπαλία και με ήττα με ένα γκολ διαφορά . Με 2 γκολ διαφορά της επιστρέφεται το 50% του πονταρίσματος.

Γ. Η πρώτη ομάδα κερδίζει με νίκη απο 2 γκολ διαφορά και πάνω. Σε περίπτωση νίκης με 1 γκολ διαφορά χάνει το 50% του πονταρίσματος. Η δεύτερη ομάδα κερδίζει με οποιαδήποτε νίκη και ισοπαλία ενώ με ήττα με ένα γκολ διαφορά κερδίζει το 75% του πονταρίσματος.

Τα over/under παίζωνται παντού μονά εκτός ελαχίστων εξαιρέσεων αλλά αυτοί δεν δέχωνται ούτε παιγνίδια μονά.

Τα asian handicap συνήθως παίζωνται μονά αλλά αρκετές εταιρίες τα δέχωνται και σε συνδυασμούς.
Μην με ρωτήσετε ποιές είναι οι εταιρείες που τα δέχονται σε συνδυασμούς. Μέχρι να τα μάθετε καλά δεν θα πώ τίποτα άλλο.

Για τυχόν βοήθεια από ένα επαγγελματία χρόνια σαν τον MYTHOS, σχετικά με το στοίχημα, μπορείτε να ζητάτε την γνώμη του ΕΔΩ αναφέροντας τον. Εμείς θα του προωθούμε το mail σας για να σας απαντήσει εφόσον μπορεί.

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 1

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

MENU LIVE