background_opap_2
background_opap_1
ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Το ARXONDASBET.COM (πιο παλιά arxondas.com) άρχισε τη λειτουργία του, από τον ΑΡΧΟΝΤΑ και την παρέα του (συνεργάτες και αρθογράφους), δουλεύοντας μαζί και συνεχίζοντας το “χόμπυ” μέχρι σήμερα (ο καθένας πλέον στα …μέρη του – Κύπρο – Ελλάδα – Αγγλία). Έχοντας αγάπη το ποδόσφαιρο αλλά και το …στοίχημα, λόγω εμπειρίας από το Νησί τόσα χρόνια. Το 2000 εμφανιστήκαμε στην προσωπική μας σελίδα, το 2002 βγάλαμε στον `αέρα` το arxondas.tk, το 2003 έγινε το ARXONDAS.COM και το 2013 αλλάξαμε σε ARXONDASBET.COM.

Λόγω των πολύ καλών προγνωστικών – αναλύσεων αλλά και τις μεγάλης ανταπόκρισης που είχαμε, αποφασίσαμε να προβάλουμε τις καλύτερες στοιχηματικές εταιρίες, ώστε να έχουμε την ανάλογη οικονομική στήριξη.
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείξατε από την πρώτη στιγμή !!
Με σεβασμό . . .
Ο Άρχοντας

ΑΡΧΟΝΤΑΣ

Αυτός που είχε την ιδέα, το χόμπι, τα προγνωστικά & picks με το `πατενταρισμένο` τρόπο παιξίματος των προγνωστικών Άρχοντας (soccer picks) και o δημιουργός όλου του Arxondas group.

Όμως τι σημαίνει η λέξη Άρχοντας στα Ελληνικά  από τα αρχαία χρόνια? Είναι ο Άντρας ο πλούσιος, ο αξιοπρεπής, με θέση κύρους που φέρεται γενναιόδωρα, και μεταφορικά όποιος φέρεται με παρόμοιο τρόπο χωρίς απαραιτήτως να είναι εύπορος! Παράδειγμα:  ο Κώστας είναι άρχοντας, καθαρός, καλοντυμένος, ευγενής, πάντα κερνάει,  (η σε αυτή την ..εποχή) είναι μισθωτός, αλλά θέλει να ζει σαν άρχοντας!

Παλιότερα, ο κυβερνήτης μιας περιοχής, ο αξιωματούχος, ο τσιφλικάς, ο προύχοντας, ο δημογέροντας, ο φερόμενος ως αριστοκράτης ή ευγενής που διοικούσε μια περιοχή της Ελλάδας, ή αυτός που κρατούσε από “τζάκι”, ανήκε σε πλούσια οικογένεια με επιρροή.

Στην αρχαιότητα ήταν επίσημος τίτλος (π.χ. εννέα άρχοντες των Αθηνών – ἄρχων και άρχων) στην Βικιπαίδεια.

Αρθρογράφοι – Tipster

ΑΡΧΟΝΤΑΣ: Mr. Konstantinos Chris

Ο Άρχοντας του στοιχήματος παρουσιάζει από το 2000, τα δωρεάν προγνωστικά στις γνωστές στήλες του, προγνωστικά – Άρχοντας Live – το νεό Σύστημα 10 Άρχοντας κλπ και έχει την γενική επίβλεψη του σίτε.

MYTHOS: Mr Vasilis P.

Ο Βασίλης τις παρέας. Είναι το άτομο που όταν στην Ελλάδα άρχισε να παίζετε το στοίχημα, ο ίδιος ήταν είδη στην …λίστα των `διάσημων` παιχτών σε πολλές εταιρίες. Είναι ο αναλυτής σας, και ο άνθρωπος που θα σας συμβουλεύει αν θέλετε να παίξετε επαγγελματικά. “Ζει” όπως λέει …από το στοίχημα.

GUNNER: Γιώργος Τσιώκος

Ο ..Άγγλος τις παρέας. “Ο γνωστός στην Ελλάδα αρθρογράφος με τις μεγάλες επιτυχίες στα προγνωστικά του. Γράφει με γλαφυρό και εύκολο τρόπο για τον κάθε αναγνώστη. Δεν θα ..χάσετε.

ZORRO: Mr. George Giakoum

Ο ..Τζότζος τις παρέας. Κουράζετε εύκολα, δεν θέλει δύσκολα, γράφει λίγα αλλά αν τον προσέξετε θα βγάλετε …ζουμί. Τα παίζει όλα χωρίς διάκριση.

NOTORIOUS: Mr. Alex Loubardis

Special NBA αναλύσεις για τους φαν του Αμερικάνικου μπάσκετ και με εκτιμήσεις των αγώνων.

Δημοσιογράφοι

MOZART: Mr. Nektarios

Αθλητική δημοσιογραφία σε προδόσφαιρο και μπάσκετ, πρόταση αγώνα, παρολί στοίχημα και προγνωστικά ημέρας.

CAPITANO: Mr. Dimitris Danaktsis

Αθλητική δημοσιογραφία, με ειδικές αναλύσεις και πρόταση σημείου για τα κουπόνια πάμε στοίχημα, καθώς και προγνωστικά ημέρας.

Mr. Dimitris Dimopoulos

Σπουδές δημοσιογραφίας, με άρθρα σε σημαντικά γεγονότα, σε αγώνες στοιχήματος με πρόβλεψη, αλλά και σε σπουδαία αθλητικά δρώμενα σχετικά με ομάδες – πρωταθλήματα κλπ.


DESIGN – GRAPHICS – FLASH:

Η Μαρία και ο Ανδρέας τις παρέας. Από το Google & Bing έως το …φεγγάρι! Χωρίς τα μαγικά χεράκια τους δεν θα είχαμε τις ομορφιές μας, και σε …όποιους αρέσει τελικά και κλασικά.

TECHNICAL:

Ο Αντώνης και ο Βασίλης της παρέας. Είναι αυτός που βοηθά τα …πάντα, προτείνει και αγοράζουμε τα καλύτερα και ευκολότερα προγράμματα παγκοσμίως για εσάς όπως π.χ. live scores, στατιστικά, σύγκριση αποδόσεων κ.λπ.., και φροντίζει να είμαστε σταθερά στο `αέρα` 24 ώρες το 24ωρο για να διαβάζετε όλοι τα …κατορθώματα μας.

– Σεβόμαστε την πλήρη ανωνυμία των χιλιάδων κάθε μήνα αναγνωστών μας, δεν κρατάμε κανένα στοιχείο ip, καθώς είναι πολιτική μας το `όλα ελεύθερα και Δωρεάν` και για αυτό είμαστε πάντα, ένα `ανοιχτό` σίτε χωρίς εγγραφές, η forum, η σύνδεση χρηστών, αλλά Ελεύθερο και δωρεάν σερφάρισα με εμπιστοσύνη και σεβασμό προς όλους τους αναγνώστες μας.

– Ουδεμία σχέση έχει κανείς από του συνεργάτες μου καθώς και εγώ προσωπικά με ονόματα και παρουσιάσεις …αρχοντικές σε άλλα σίτε ιδίου περιεχομένου η διαφορετικού. Είναι όλοι τους φτηνοί αντιγραφείς και τους ευχαριστούμε που μας …διαφημίζουν.

Άλλωστε ένας είναι ο   `Άρχοντας του Στοιχήματος!`   original απο το 2000 !!


ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΠΕΤ:

01/01/2023    Αναβάθμιση και μεταφορά όλων των web site μας στην Ελλάδα με την εταιρία FastPath. Μιλάμε για ..ασύλληπτες ταχύτητες !

06/01/2018    Αναβάθμιση υπηρεσιών – ταχύτητας server – όροι χρήσης και η νέα μας εταιρία “A SPORT” Ι.Κ.Ε | Online Marketing Services !

15/06/2017    Η νέα Μεγάλη αναβάθμιση σε έκδοση cms WordPress του σίτε μας, έχει πραγματοποιηθεί !! Απολαύστε το σε όλες τις συσκευές!

15/06/2015    Η νέα μας έκδοση 3 σε joomla cms έχει πραγματοποιηθεί μαζί με το νέο διαφημιστικό μας 2015 ArxondasBET.com!

01/01/2015    Καλή Χρονιά με υγεία αγάπη και χαρά! Από σήμερα μαζί μας ο νέος tipster Capitano. Του ευχόμαστε ότι καλύτερο και τον καλωσορίζουμε στην παρέα μας.

06/11/2014    Από την Παρασκευή αυτή παίζουμε στο ..κλασικό domain μας (arxondasbet.com) όπως είναι και το λογότυπο μας τα τελευταία 10 χρόνια. Φυσικά μεταφέρεστε αυτόματα από το προηγούμενο (arxondas.com), και πιστεύω θα βοηθήσει όλους τους νέους χρήστες – αναγνώστες μας. ArxondasBET!

26/05/2013    Τέλος εποχής για τον παλιό Arxonda. Απο σήμερα μετά από 13 χρόνια παρουσίας, μετά από 6 μήνες δοκιμών σε τυχαίους επισκέπτες ..αναβαθμιζόμαστε στο πιο σύγχρονο σίτε (cms web technology), στο ίδιο γνώριμο στυλ, πιο εύκολο, πιο γρήγορο, πιο όμορφο, πιο social. ΖΗΤΩ Ο ΝΕΟΣ ARXONDASBET.COM !

01/01/2013    Χρόνια Πολλά , Καλή Χρονιά με υγεία και χαρά !

04/01/2012    Η νέα εποχή διδακτικού στοιχήματος στην Ελλάδα. Εφαρμόζοντας τον νόμο περί ρύθμισης τις αγοράς προς το παρόν ..ξερυθμίζετε αφού οι περισσότερες εταιρίες την ..κάνουν. Προς το παρόν περιμένουμε να βρουν μια λύση -εταιρίες και Ελληνική κυβέρνηση- ώστε να έχουμε μια ρύθμιση ικανοποιητική για όλους. Υπομονή!

   01/01/2012    Χρόνια Πολλά με υγεία και αγάπη σε όλους μας! Κάποιες μικρές αλλαγές στα subdomain sites μας (myscore – mysport …) που από .gr καταλήξεις άλλαξαν σε Ευρωπαϊκές λόγω τις νέας Ελληνικής νομοθεσίας για το στοίχημα που είναι ακόμα στον ..αέρα. Φυσικά όλα γίνονται αυτόματα και εσείς δεν θα ..καταλάβετε τίποτα. Όταν ..καταλήξουν όλα τότε πάλι θα επιστρέψουν και οι gr καταλήξεις μας αλλά και η νέα Ελληνική διαφημιστική μας ώστε να είμαστε 100% τυπικά νόμιμοι σύμφωνα με τον νέο Ελληνικό νόμο περί στοιχηματικες διαφημίσεις και να τις διαχειριζόμαστε. Μέχρι να το ..αποφασίσουν παραμένει η εταιρεία μας στην Κύπρο να διαχειρίζεται διαφημιστικά – τιμολογιακά και ιδιοκτησιακά τον master domain server Arxondas.com & τα subdomains του. Αθάνατη Ελλάδα!

   07/07/2011    Νέοι server για ότι καλύτερο. Καλό καλοκαίρι με υγεία σε όλους σας!

01/05/2011    Καλή Πρωτομαγιά σε όλους.

   11/01/2011    Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά εύχομαι για το Νέο έτος με υγεία και ότι επιθυμείτε να το βρείτε. Χρονιά τις “νομιμοποίησης” του τζόγου στην Ελλάδα ας ελπίσουμε με καλές προοπτικές για όλους. Καλά να περνάτε!   …Arxondas…

01/01/2010    Χρόνια Πολλά Καλή Χρονιά εύχομαι εγώ και οι συνεργάτες μου σε όλους σας με υγεία και κάθε ευτυχία! Είδη έγινε ένα “face lift” στο βασικό μας σίτε ARXONDAS.COM , καθώς και η παρουσίαση του τρίτου και τελευταίου? σίτε του ArxondaS το Mysport.gr η σελίδα που θα σας έχει πάντα εκεί! Μην ξεχνάτε και την έναρξη πριν 4 μήνες του Myscore.gr. το σίτε των live scores όπως όλοι είχατε ζητήσει. Με αυτά και αυτά πάμε για ένα καλό και …κερδοφόρο 2010 με Παγκόσμια Ταμεία Arxondas!

10/06/2009    Το ιστορικό του Μεγάλου Hacking στην εταιρεία VAserv που είχαμε και εμείς εκεί τον server μας. (Και όπως το πάθημα γίνετε …μάθημα πλέον “εκπέμπουμε” με τρεις servers dedicated  Το καλό στην υπόθεση είναι ότι περιμένοντας το παγκόσμιο κύπελλο μπορούμε να εξυπηρετήσουμε χιλιάδες επισκέπτες το λεπτό (…αν αυτό ποτέ συμβεί!).

10:15: Τελευταία νέα για το πρωτοφανές hack στην Αγγλική εταιρεία www.vaserv.com -με το οριστικό χάσιμο πλέον των 100.000 σελίδων και τον θάνατο του K T Ligesh υπεύθυνου του προγράμματος που είχε την “τρύπα”- αναφέρουν ότι ήταν συντονισμένη & σχεδιασμένη επιχείρηση μεγάλων συμφερόντων,

10/06/09 – 00:00: Έχει μπει σε λειτουργία ο δεύτερος server μας με όλα τα δεδομένα από τα δικά μας backup. ARXONDAS.COM ONLINE!

09/06/09 – 16:00: To HyperVM (που ευθύνεται για το πρωτοφανές HACK), μια εφαρμογή virtualization, είναι προϊόν της Lxlabs. Αφού συνέβησαν τα παρακάτω, ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της Lxlabs, K T Ligesh, βρέθηκε νεκρός στο σπίτι του χθες και, καθώς φαίνεται, πρόκειται για αυτοκτονία??.

09/06/09 – 14:00: Η εταιρεία είναι βέβαιη ότι η επίθεση ήταν πολύ καλά προμελετημένη και δεν επρόκειτο για “τυχαίο περιστατικό”. Μέχρι αυτή τη στιγμή δεν έχει αναλάβει την ευθύνη κάποια ομάδα από hackers, ενώ δεν είναι ακόμη γνωστό αν έχουν δεχθεί επίθεση και άλλοι hosts που χρησιμοποιούν το HyperVM.

09/06/09 – 12:00: Οι μάγκες από την www.vaserv.com -ένα από τα μεγαλύτερα data servers στην Αγγλία- που είχαν πάνω από 100.000! σελίδες μετά από 48 ώρες προσπάθειας ανακοίνωσαν την …ήτα τους. Πλέον τους κυνηγάνε χιλιάδες άτομα με ζημιές σελίδων εκατομμυρίων ευρώ!. Τις υπόλοιπες ώρες θα ενημερωθούν σταδιακά όλα τα νέα DNS μας στην Ευρώπη και από αργά το βραδάκι θα έχουμε κανονικά ενημέρωση με όλους τους συνεργάτες μας.

Γίνετε 24ωρη προσπάθεια για ανάκτηση δεδομένων, στον δεύτερο μας server. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια αναστάτωση αλλά οι …hackers έπιασαν στον ύπνο την συγκεκριμένη εταιρεία που συνεργαζόμαστε…Ευχαριστούμε για την υπομονή σας, τα mail και τα καλά σας λόγια!     ArxondaS! (Thank you for using Arxondas! The Arxondas Support Team).

(ENGLISH: 10/06/09 – 00:00: Our ARXONDAS.COM ONLINE in our second server again with news DNS server, last news about 100.000 site hack here).

09/06/09 – 15:00: Meanwhile, Lxlabs’ founder and owner, K T Ligesh, was found dead in his house yesterday, in what appears to be a case of suicide by hanging???.

08/06/09 – 00:00: At approx 7pm GMT VASERV HyperVM was hacked and it appears that all nodes have some level of damage. We are currently working on the situation and will be putting updates here. Currently we have no ETA on this  (http://support.vaserv.com/index.php). 100,000 websites -we are in- destroyed by hackers (http://www.theregister.co.uk/2009/06/08/webhost_attack/). Thank you for your patience and your best mail . . .)

03/10/2008    Την νέα στοιχηματική σαιζόν 2008-2009 που διανύουμε εύχομαι σε όλους τους αναγνώστες μας υγεία – ευτυχία – πολλή αγάπη & Μεγάλα Κέρδη!     ArxondaS!

   10/01/2008    Άλλος ένας server προστίθεται για την πιο γρήγορη πρόσβαση σε όλους σας, μιας και πλησιάζουμε τους 100.000 επισκέπτες μηνιαίος. O ZORRO είναι κοντά σας από Ελλάδα μεριά με όλες τις πληροφορίες και έτοιμες “ψαγμένες” για παίξιμο! Καλή Χρονιά σε όλους!     ArxondaS!

08/12/2006    Ο ΝΕΟΣ ARXONDAS.com v.3 ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΙΣ ΟΘΟΝΕΣ ΣΑΣ! ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΟΣ ΠΟΙΟ ΕΥΧΡΗΣΤΟΣ ΠΙΟ ΦΙΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΜΑΣ! Όλοι οι server μας και το site είναι πλέον στην Αγγλία & Κύπρο!     ArxondaS!

   01/08/2006    Η BetandWin έγινε bwin! Η Νο1 εταιρεία σε πληθώρα στοιχημάτων στο internet απλά άλλαξε όνομα για μεγαλύτερη ευκολία πρόσβασης σε όλους ! Καλά Κέρδη σε όλους!     ArxondaS!

01/01/2006    Μαζί με το Μεγάλο “Πληροφοριοδότη” HANDMAN” που γεμίζει τις τσέπες σας κάθε εβδομάδα με τα αποκλειστικά Χάντμπολλ tips του για όλο το Δίκτυο!     ArxondaS!

   24/04/2005    Νέα εταιρεία σταθμός για τους παίχτες του στοιχήματος σε όλη την Ευρώπη, αρχίζει να προβάλετε στο aroxndas.com. Η BetandWin με 3.000.000 πελάτες έχει πλέον την μεγαλύτερη προσφορά στοιχήματος και για την Ελλάδα σε όλα τα αθλήματα! Γνωρίστε τη από εδώ ΤΩΡΑ!     ArxondaS!

13/09/2004   Όλοι εμείς του ArxondaS-Team που αποτελούμαστε από :  ARXONDAS=Κώστας “ο εμπνευστής τους site και των προγνωστικών”, MYTHOS=Βασίλης “ο επαγγελματίας παίχτης που όταν εδώ δεν γνώριζε κανείς το στοίχημα κάποιος κύριος σάρωνε τους Μπουκ στην Ευρώπη αναλύει και προτείνει έτοιμα συστήματα για όλους εμάς”, MAGOS=John “ο φίλος που μας τροφοδοτεί από το Νησί με τα τελευταία νέα και την τριάδα του”, Toninio=Τόνι “τον φωνάζουμε εδώ, ο ΕλληνοΙταλος που φλασάρη το site και έχει τις ομορφιές του”, και τέλος ο Ισπανολόγος που παίζοντας σε μια μικρή ομάδα τις Ισπανίας του οφείλουμε τις μεγάλες μας επιτυχίες στο πιο δύσκολο πρωτάθλημα του κόσμου”, σας ευχαριστούμε και σας ευχόμαστε υγεία και ευτυχία σε όλους!     ArxondaS!

11/06/2004  Μαζί με την έναρξη του Euro 2004 και την αναμονή των Ολυμπιακών Αγώνων στην Ελλάδα με την μεγάλη πληθώρα στοιχημάτων ηρθε και η νέα υπερσύχρονη σελίδα μας! Είπαμε να “ομορφύνουμε” γιατί μέσα σε ένα χρόνο και κάτι, έχουμε καταφέρει να είμαστε Νο1 σελίδα παγκοσμίως σε επαλήθευση προγνωστικών αφού έχουμε ψηφιστεί στα 10 καλύτερα site στον κόσμο! Απολαύστε τη νέα μας σελίδα με νέα “κόλπα” και εμπειρίες στον χώρο του στοιχήματος υποσχόμενοι σε όλους σας τα ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΔΥΝΑΤΑ ΤΑΜΕΙΑ!     ArxondaS!

05/11/2003  Αλλαγή σε www.arxondas.com. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ πρώτα σε εσάς που με τα mail σας στηρίζετε και κρίνετε εμάς αλλά και στους χιλιάδες που μας διαβάζετε καθημερινά! Με τα συνεχόμενα κέρδη τις σελίδας -πολλά από αυτά προέρχονται σε πληροφορίες που αρκετοί “μεγάλοι” έχουν αλλά δυο τρεις παγκοσμίως (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ) δημοσιεύουν κάποιες-  εμείς είμαστε ΑΥΤΟΙ που τα λέμε όλα! Όμως για να συνεχίσουμε να έχουμε τη σελίδα FREE χωρίς συνδρομές (να ξέρετε 1 στους 100 να έχουμε με συνδρομή χαμηλή θα βγάζαμε και μισθό) πρέπει να βοηθήσετε και εσείς, οι πολλοί υπόλοιποι που απλά διαβάζετε … και πάτε ταμείο! Θέλουμε από όλους να κάνετε εγγραφή στις εταιρίες χορηγούς μας -που είναι και οι καλύτερες και οι πιο αξιόπιστες. Δεν είναι απαραίτητο να κάνετε κατάθεση απλά εγγραφή, να μας ζητάτε τα δώρα και όσοι θέλετε παίζετε. Έτσι μόνο θα βγαίνουν τουλάχιστον τα έξοδα τις σελίδας που πιστέψτε με είναι πολλά και για τις προγνώσεις για κάποιους αγώνες που “αγοράζουμε”! Αυτά είχα να πω πιστεύοντας να καταλάβατε.     ArxondaS!

28/02/2003  Έναρξη τις νέας σελίδας μας Arxondas.com. Ένα ΜΕΓΑΛΟ ευχαριστώ σε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε, με τη μεγάλη κίνηση που έχει η σελίδα μας. Oπως βλέπετε φίλοι μου αυτό μας κάνει να εμπλουτίζουμε και να διαμορφώνουμε ΣΥΝΕΧΩΣ τη σελίδα, για να έχετε ότι το καλύτερο! Τελικά αυτό που άρχισε από χόμπι δουλεύοντας με μεράκι αρκετά άτομα διαβάζοντας και σερφαροντας στο αχανές Internet ψάχνοντας τις τελευταίες πληροφορίες για να είμαστε στο σύνολο όλοι κερδισμένοι είναι γεγονός. Και όλα αυτά ΠΑΝΤΑ ΔΩΡΕΑΝ για όλους εσάς. Θέλουμε μόνο την υποστήριξη σας κάνοντας κλικ πάνω στους μεγάλους χορηγούς μας, την εγγραφή σας σε αυτούς (παίρνοντας τα ανάλογα δώρα κάθε φορά), και γιατί όχι να παίξετε στις πιο μεγάλες και αξιόπιστες εταιρίες (που παίζουμε και εμείς χρόνια μετά από πολύ ψάξιμο), κερδίζοντας μαζί μας.  Σας ευχαριστώ από τη καρδιά μου εγώ και οι συνεργάτες μου και σας υπόσχομαι τα μεγαλύτερα δυνατά ΤΑΜΕΙΑ.      ArxondaS!

03/01/2000  Έναρξη σελίδας Arxondas.tk.      ArxondaS!

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 311

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

≡ EURO MENU LIVE