background_opap_2
background_opap_1

Ιωνικός – ΠΑΟΚ προγνωστικά με Novibet 10/11

Ιωνικός – ΠΑΟΚ προγνωστικά με Novibet 10/11

Ιωνικός – ΠΑΟΚ προγνωστικά με Novibet 10/11

Αναμέτρηση για τα προγνωστικά Σούπερ Λιγκ 1, σήμερα Πέμπτη (10/11) για το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις με Novibet.

Ιωνικός – ΠΑΟΚ (21:30)

Ιωνικός:

Χρειάστηκε να περιμένει μέχρι τη 11η αγωνιστική για να γευθεί τη χαρά της νίκης στη φετινή ελληνική Σούπερ Λιγκ 1.. Στις 05/11 επικράτησε εκτός έδρας με σκορ 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ, με το τελικό αποτέλεσμα να κρίνεται δίκαιο σε γενικές γραμμές. Πήρε προβάδισμα στο 56ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια βρήκε περισσότερους κενούς χώρους και σφράγισε το τρίποντο στο 83. Μεγάλος πρωταγωνιστής ο Μάντζης με δύο τέρματα και έφθασε συνολικά τα πέντε στο πρωτάθλημα.

«Σίγουρα ήταν μια νίκη ψυχολογίας. Βλέπετε αργήσαμε να φτάσουμε σ’ αυτήν, πέρασε σχεδόν ένας γύρος. Πραγματικά δεν περιμέναμε να γίνει έτσι, αλλά ποτέ δεν είναι αργά. Συνεχίζουμε και ψάχνουμε την επόμενη. Νομίζω σήμερα εάν εξαιρέσουμε τα πρώτα 15-20 λεπτά, το πάθος, η ένταση και η όρεξη που είχαν για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς», δήλωσε ο τεχνικός του Ιωνικού, Δημήτρης Σπανός.

Στα θετικά της αναμέτρησης, πως κατάφερε να κρατήσει το μηδέν μετά από οκτώ υποχρεώσεις στην κατηγορία. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι επτά από τις εννέα τελευταίες αναμετρήσεις στο πρωτάθλημα. Ιωνικός – ΠΑΟΚ live streaming στο mysport.gr

Ολυμπιακός – Παρτίζαν προγνωστικά Ευρωλίγκα 10/11

ΠΑΟΚ:

Επιβεβαίωσε τον τίτλο του φαβορί, με το εντός έδρας τρίποντο 2-0 κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Ξεκίνησε αποφασισμένος τον αγώνα, σκόραρε δύο φορές μέχρι το 10ο λεπτό και «καθάρισε» το θετικό αποτέλεσμα με συνοπτικές διαδικασίες.

«Είμαι ικανοποιημένος, ήταν ένα καλό παιχνίδι, ξεκινήσαμε καλά, με ένταση και τη θέληση να κάνουμε το παιχνίδι πιο εύκολο από την αρχή. Δημιουργήσαμε ευκαιρίες. Αν έπρεπε να είμαι δυσαρεστημένος από κάτι είναι ότι θα έπρεπε να βάλουμε περισσότερα γκολ, δημιουργήσαμε ευκαιρίες, ωστόσο δεν είχαμε καλές τελικές αποφάσεις στα τελευταία μέτρα. Κάνουμε την καλύτερή μας δουλειά στις προπονήσεις και στα παιχνίδια με τα πάνω και τα κάτω μας», δήλωσε ο τεχνικός του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέσκου.

Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο σερί παιχνίδια στην ελληνική Σούπερ Λιγκ 1. Κράτησε το μηδέν για πρώτη φορά μετά από έξι υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν τα πέντε από τα επτά πρόσφατα ματς στην κατηγορία.

Στο αγωνιστικό κομμάτι δεν υπολογίζονται οι Βιεϊρίνια (μπακ/χαφ), Κουλιεράκης, Λύρατζης (αμυντικοί) και Νάρεϊ (εξτρέμ). Εξαιρετικά αμφίβολη η συμμετοχή του Κούρτιτς (χαφ). Το ματς ζωντανά στο ΠΑΟΚ live streaming

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αναμέτρηση με ξεκάθαρο φαβορί, ο ΠΑΟΚ έχει τον πρώτο λόγο και αναμένεται να φθάσει το θετικό αποτέλεσμα. Η άμυνα του Ιωνικού έχει αρκετά θέματα και δύσκολα θα σταματήσει τους φιλοξενούμενους. Επιλογή το διπλό (2) με 1.75 απόδοση στη Novibet.

Novibet Το στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 3

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE