background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Σουηδίας Στοίχημα Ανάλυση (10/06/23)

Προγνωστικά Σουηδίας Στοίχημα Ανάλυση (10/06/23)

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Σουηδίας Στοίχημα Ανάλυση

Τρεις επιλογές περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά Άλσβενσκαν Σουηδίας, σήμερα Σάββατο (10/06) για το πρόγραμμα της 12ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις με Pamestoixima.

Κάλμαρ – Ντέγκερφορς (16:00)

Κάλμαρ:

Προέρχεται από την εκτός έδρας ισοπαλία με σκορ 1-1 απέναντι στην ΑΪΚ Στοκχόλμης. Πήρε προβάδισμα στο 50ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια έπαιξε για να προστατέψει το θετικό αποτέλεσμα. Δέχθηκε την ισοφάριση στο 84′ και έτσι διαμορφώθηκε το τελικό αποτέλεσμα.

Διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρεις αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία. Με Goal/Goal ολοκληρώθηκαν οι πέντε από τις έξι πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Ντέγκερφορς:

Πραγματοποίησε τραγική εμφάνιση και διαλύθηκε εκτός έδρας με σκορ 5-0 από τη Μάλμε. Δέχθηκε δύο τέρματα στο πρώτο ημίχρονο και τέθηκε νοκ άουτ με συνοπτικές διαδικασίες. Στο β’ 45 λεπτο κατέρρευσε αγωνιστικά και δεν απέφυγε τα λάθη στην άμυνα.

Μετράει μόλις ένα τρίποντο στα επτά τελευταία παιχνίδια στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 2 ισοπαλίες και 5 ήττες. Σε αυτό το διάστημα απέτυχε να κρατήσει το μηδέν σε ισάριθμες (7) περιπτώσεις!

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Η Κάλμαρ βρίσκεται σε καλή κατάσταση το τελευταίο διάστημα και έχει την ευκαιρία να επιστρέψει άμεσα στις επιτυχίες. Με τον άσο (1) να πληρώνει σχετικά χαμηλά, ανεβάζω την απόδοση με το combo bet 1+Under 4.5 Goals με 1.93 απόδοση στο Pamestoixima.

Μάντσεστερ Σίτι – Ίντερ Προγνωστικά (10/06/23)

Βάρναμο – Μάλμε (16:00)

Βάρναμο:

Έκανε εμφάνιση κάτω του μετρίου, ηττήθηκε εκτός έδρας με σκορ 2-0 από τη Σίριους. Βρέθηκε να χάνει στο 31ο λεπτό του αγώνα, δέχθηκε δεύτερο με πέναλτι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου και δεν είχε την παραμικρή απάντηση.

Σε κάκιστο μομέντουμ και μετράει μόλις ένα τρίποντο στις τέσσερις (3 ήττες) τελευταίες αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Δέχθηκε τουλάχιστον από ένα γκολ στα έξι από τα επτά πρόσφατα παιχνίδια στην κατηγορία.

Μάλμε:

Πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, διαλύοντας εντός έδρας με το εντυπωσιακό 5-0 την Ντέγκερφορς. Απόλυτο αφεντικό στην αναμέτρηση, σκόραρε δύο φορές στο πρώτο ημίχρονο, ακόμα τρεις στη συνέχεια και πήρε το τρίποντο με συνοπτικές διαδικασίες.

Επέστρεψε στις επιτυχίες μετά από δύο (1 ισοπαλία, 1 ήττα) υποχρεώσεις στην Άλσβενσκαν Σουηδίας. Σε συνδυασμό με τα άλλα αποτελέσματα της 11ης αγωνιστικής, σκαρφάλωσε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Έχει 28 πόντους και βρίσκεται στο +2 από τη δεύτερη Έλφσμποργκ.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Παιχνίδι με ξεκάθαρο φαβορί, η Μάλμε λογικά θα έχει εύκολο έργο στην έδρα της ντεφορμέ Βάρναμο. Επιλογή το διπλό (2) με ασιατικό χάντικαπ -1 γκολ σε απόδοση 1.98 στο Pamestoixima.

Βάρμπεργκ – Χάλμσταντ (18:30)
Βάρμπεργκ:

Ηττήθηκε εντός έδρας με σκορ 2-0 από την ανώτερη ποιοτικά Χάκεν, με το αποτέλεσμα να είναι μέσα στο πρόγραμμα. Με αριθμητικό πλεονέκτημα στο 41ο λεπτό του αγώνα, στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου βρέθηκε να χάνει με πέναλτι. Στη συνέχεια ρίσκαρε περισσότερο και δέχθηκε τη χαριστική βολή στο 72′.

Αγνοεί τη χαρά της νίκης και στις 11 φετινές αγωνιστικές στην Άλσβενσκαν Σουηδίας, με απολογισμό: 5 ισοπαλίες και 6 ήττες. Βρίσκεται στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα, είναι το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό.

Χάλμσταντ:

Προέρχεται από την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με αντίπαλο τη Χάμαρμπι. Αποτέλεσμα που κρίνεται ικανοποιητικό, διεύρυνε το αήττητο σερί σε τρία παιχνίδια στη σουηδική Άλσβενσκαν, με απολογισμό: 2 νίκες και 1 ισοπαλία.

Με No Goal+Under 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τέσσερις από τις πέντε τελευταίες υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα. Σε αυτό το διάστημα κατάφερε να κρατήσει το μηδέν σε τρεις (3) περιπτώσεις.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Σε τραγική κατάσταση η Βάρμπεργκ, τη στιγμή που η Χάλμσταντ βρίσκεται σε καλή κατάσταση και έχει τον πρώτο λόγο. Επιλογή το combo bet X2+Under 3.5 Goals με 1.87 απόδοση στο Pamestoixima.

Pamestoixima Έχεις λόγο να ξαναμπείς στο παιχνίδι!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ & ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE