Με το βλέμμα στους «16» Γερμανία και Βραζιλία!

Με το βλέμμα στους «16» Γερμανία και Βραζιλία!

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

  • Περισσότερες από 500 αγορές για Νότια Κορέα-Γερμανία και Σερβία-Βραζιλία
  • Ειδικά στοιχήματα* για Σκορ με πέναλτι, Πολλαπλά σκορ και Ημίχρονο/Τελικό
  • Πλήρης λίστα για σκόρερ και ξεχωριστές επιλογές για συγκεκριμένους παίκτες
  • Ποιος θα αναδειχθεί «man of the match»;

Το Μουντιάλ τώρα ξεκινάει! Τα πρώτα ζευγάρια της φάσης των «16» έχουν ήδη διαμορφωθεί, με τις μάχες για την τελική κατάταξη στον 5ο & 6ο όμιλο να διεξάγονται σήμερα και να επιφυλάσσουν συγκινήσεις και ανατροπές!

Η Γερμανία τα… χρειάστηκε για τα καλά κόντρα στη Σουηδία, αλλά τελικά κατόρθωσε να πάρει τη νίκη στις καθυστερήσεις, κερδίζοντας ταυτόχρονα και το πλεονέκτημα για την πρόκριση στα νοκ άουτ παιχνίδια.

Σήμερα, τα «πάντσερ» καλούνται να προσπεράσουν το εμπόδιο της Νότιας Κορέας, έτσι ώστε να συνεχίσουν κανονικά στη διοργάνωση και να υπερασπιστούν τον τίτλο των Παγκόσμιων Πρωταθλητών!

Έπρεπε να περάσουν τα 90 λεπτά για να αποκαταστήσει την τάξη και η Βραζιλία κόντρα στην Κόστα Ρίκα, με τους Κουτίνιο και Νεϊμάρ να επιστρέφουν, μέσα σε 7 λεπτά, τον τίτλο του φαβορί της διοργάνωσης στην ομάδα τους!

Στον αποψινό αγώνα απέναντι στη Σερβία, η «σελεσάο» είναι υποχρεωμένη να κάνει το καθήκον της και να διατηρηθεί στην 1η θέση του Ομίλου, γνωρίζοντας ήδη το επόμενο υποψήφιο… θύμα της στη φάση των «16»!

Η winmasters.gr θα καλύψει ζωντανά, όπως πάντα, και τις 2 μεγάλες αναμετρήσεις σε Καζάν και Μόσχα, διαθέτοντας πλήθος αγορών για τους πιο ευφάνταστους παίκτες!

Μέσα σε μια υπερσύχρονη πλατφόρμα, όλα τα εγγεγραμμένα μέλη θα έχουν την ευκαιρία να βρουν επιλογές για Ημίχρονα, Παίκτες, Γκολ, Περίοδο 1ου Γκολ, Κόρνερ και Κάρτες.

Τα ειδικά στοιχήματα* συνεχίζουν να κλέβουν την παράσταση, με τις αγορές για Πολλαπλά σκορ,  Σκορ με Πέναλτι, Γκολ και από τις δυο ομάδες χωρίς το ματς να λήξει ισοπαλία, Αυτογκόλ και Νίκη μιας ομάδας ενώ έχει βρεθεί πίσω στο σκορ να βρίσκονται σε αρκετά ανταγωνιστικές αποδόσεις!

Παράλληλα, η winmasters διατηρεί τον τίτλο της πρωταθλήτριας στις αγορές παικτών, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες της να προβλέψουν, μέσα από μια πλήρη λίστα, τον πρώτο και τελευταίο σκόρερ για κάθε παιχνίδι, τον τρόπο με τον οποίο θα σκοράρουν συγκεκριμένοι παίκτες, αλλά και εκείνον που θα αναδειχθεί «man of the match» σε κάθε αναμέτρηση!

Για όσους θέλουν ας δοκιμάσουν την τύχη τους στο ..τυχερό νόμιμο καζίνο της Γουινμάστερς εδώ.

Winmasters με μοναδικά προγράμματα επιβράβευσης*!

πηγή: Winmasters

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις “21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777”

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE