Ρίξτε μια ματιά πρώτα ↪ ΕΔΩ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
Ρίξτε μια ματιά πρώτα ↪ ΕΔΩ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπέτις - Παναθηναϊκός Προγνωστικά (19/03): Η «ακτινογραφία» στη Σεβίλλη και το ταμείο της Πέμπτης!

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το υπέρ του 1-0 κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη.

Ο Παναθηναϊκός έχει μικρό προβάδισμα πρόκρισης στα προημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ, μετά το υπέρ του 1-0 κόντρα στην Ρεάλ Μπέτις στο ΟΑΚΑ. Ωστόσο, η αποστολή του δεν θα είναι εύκολη.

Posted by Gunner
Gunner
| Date: 19 Μαρτίου, 2026
Date: 19 Μαρτίου, 2026
gunner-1.jpg

ΜΠΕΤΙΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

«Βαρύ» είναι το κλίμα στις τάξεις των οπαδών της Μπέτις, μετά τα συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα της ομάδας. Την 1η Μαρτίου, στο εντός έδρας ντέρμπι της Σεβίλλης με την ομώνυμη ομάδα και το 2-2 (από υπέρ της 2-0), υπήρξε έντονη αντιπαράθεση του Άντονι με οργανωμένους οπαδούς, που του ζήτησαν το λόγο σε πολύ έντονο ύφος κι αυτός απάντησε ανάλογα, αυξάνοντας την ένταση.

Την περασμένη Πέμπτη, μετά την ήττα στον πρώτο αγώνα με τον Παναθηναϊκό, οι παίκτες κινήθηκαν προς την πλευρά των φιλάθλων  που είχαν κάνει το ταξίδι στην Αθήνα για να τους ευχαριστήσουν για την υποστήριξη. Όμως, οι οπαδοί ουσιαστικά τους έδιωξαν, εκφράζοντας την απογοήτευσή τους για το πώς εξελίχτηκε η αναμέτρηση. Οι αποδοκιμασίες συνεχίστηκαν και το βράδυ της Κυριακής, μετά το εντός έδρας 1-1 με τη Θέλτα Βίγκο. Η ισπανική ομάδα έφτασε έτσι τα πέντε επίσημα ματς χωρίς νίκη (0-3-2), ενώ βρίσκεται πλέον στο «-11» από την τετράδα του Τσάμπιονς Λιγκ.

☆☆☆☆☆
★★★★★
COSMOTE TV Προσφορά* χωρίς κατάθεση με 520 δώρα*!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τώρα, πάμε στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι… Σε σχέση με την αποστολή της περασμένης εβδομάδας, τα πράγματα τώρα είναι πολύ καλύτερα για τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Ράφα Μπενίτεθ, που έχει πλέον πολλές περισσότερες επιλογές. Διαθέσιμοι είναι πλέον οι Τουμπά (α), Ερνάντεθ (α) και Μπακασέτας (μ), που λόγω τιμωρίας έχασαν το πρώτο ματς, ενώ θεωρείται πολύ πιθανό να προλάβει κι ο Κώτσιρας (α), που έχει γυρίσει στις προπονήσεις.

Έτσι, απόντες τώρα θα είναι ο τιμωρημένος Ζαρουρί (μ-ε), οι τραυματίες Πάλμερ Μπράουν (α) και Ντέσερς (ε), καθώς και οι Γέντβαϊ (α), Σισοκό (μ), Κοντούρης (μ) και Παντελίδης (εξτ.), που δεν βρίσκονται στην ευρωπαϊκή λίστα. Στην Μπέτις, ο έμπειρος Άμραμπατ (α-μ) επέστρεψε στο ματς του πρωταθλήματος και υπολογίζεται κανονικά. Λείπουν ο τιμωρημένος Γιορέντε (α) και οι γνωστοί τραυματίες Λο Σέλσο (μ-ε) και Ίσκο (ε).

Τι παίζουμε

Μπέτις - Παναθηναϊκός: Πρόκριση Παναθηναϊκός2,30

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
Βρέθηκε στοιχηματική με:
gift-hpw-blue-250x250.png
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
  • check-pamestoixima.svg
    Εύκολη εγγραφή
  • check-pamestoixima.svg
    Άμεση ταυτοποίηση
  • check-pamestoixima.svg
    Γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift-hpw-blue-60x60.png moving-circle-text-svg-xoris-katathesi-edo.svg