ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
Με το 1,5 πόδι εκτός συνέχειας Τσάμπιονς Λιγκ είναι οι «ερυθρόλευκοι», που ηττήθηκαν με 2-0 εντός την Τετάρτη από τη Λεβερκούζεν. Βελτιωμένη η εικόνα τους, αλλά υστέρησαν στα σημεία και δύο ολιγωρίες του Μπιανκόν στην επανάληψη, έφεραν ισάριθμα γκολ σε τρία λεπτά. Για πρώτη φορά επί Μεντιλίμπαρ μένει ο Ολυμπιακός «άσφαιρος» για τρίτο σερί.
Είχε προηγηθεί άλλωστε η γκέλα ολκής στη Λιβαδειά, όπου αγωνίστηκε με παίκτη παραπάνω για σχεδόν μία ώρα αλλά κόλλησε στο 0-0. Αναγκαστική αλλαγή έγινε ο Πιρόλα μεσοβδόμαδα, αλλά προλαβαίνει. Δεύτερη αγωνιστική τιμωρημένος ο Ποντένσε (14/2).
ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ
Πήρε φόρα ξανά κι από εκεί που ο Αναστασίου βρισκόταν προ της απόλυσης, γύρισε για τα καλά το χαρτί. Μετά την «τεσσάρα» στη Λάρισα, οι Αγρινιώτες πανηγύρισαν δεύτερο κολλητό τρίποντο για πρώτη φορά στη σεζόν! Το πέτυχαν μάλιστα σε ένα εξόχως κομβικό ματς, στο «εξάποντο» με τον Αστέρα, τον οποίο φιλοδώρησαν με τρία τέρματα (3-1).
Σε δύο ματς δηλαδή τα "καναρίνια" σημείωσαν το 1/3 των συνολικών φετινών τερμάτων τους και κατάφεραν να ξεφύγουν στο +5 από τη διακεκαυμένη ζώνη. Τιμωρημένος ο μπακ Μανρίκε (20/0). Λείπει τον τελευταίο καιρό ο φορ Αγκίρε (15/3), ερωτηματικό ο μπακ Μαυρίας (12/1).
Υποχρεωμένος να βγάλει αντίδραση ο Ολυμπιακός, αλλά υπάρχει μπροστά και η ρεβάνς στη Γερμανία. Δεδομένο το εκτεταμένο ροτέισον από τον Μεντιλίμπαρ. Ο Παναιτωλικός θα πάει στην -λογικά- στην πεπατημένη Παναθηναϊκού και Λεβαδειακού, παίζοντας πολύ κλειστά. Πάμε σε νίκη με χαμηλό σκορ.
Ολυμπιακός - Παναιτωλικός: 1 & Under 3,52,12