Πολλαπλή βράβευση για Bwin στα “IAB MiXX Awards 2018”!

Πολλαπλή βράβευση για Bwin στα “IAB MiXX Awards 2018”!

Στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η κορυφαία διοργάνωση MIXX AWARDS, την οποία διοργανώνει ο IAB Hellas, επιβραβεύει κάθε χρόνο τη δημιουργικότητα, τις φρέσκες ιδέες και την καινοτόμο σκέψη στην digital επικοινωνία.

Από τη λίστα των βραβευμένων έργων πρωταγωνιστής της βραδιάς ήταν η Bwin που διακρίθηκε και βραβεύτηκε για την καμπάνια Who Stole The cup?”.

Συγκεκριμένα απέσπασε δύο Gold βραβεία στην κατηγορία Brand Awareness & Positioning και PR Campaign, δύο Silver βραβεία στην κατηγορία CrossMedia Integration και Social”, ενώ έλαβε και το Βραβείο των Μελών για την τελευταία κατηγορία.

Τα βραβεία αυτά, επιβεβαιώνουν με τον καλύτερο τρόπο τις συνεχιζόμενες προσπάθειες της Bwin και την εξαιρετικά επιτυχημένη στρατηγική της στον τομέα του ψηφιακού marketing, ενώ την καθιστούν πρωτοπόρο και στον συγκεκριμένο χώρο στην ελληνική αγορά, αποδεικνύοντας ότι δημιουργικότητα και στρατηγική αποτελούν αλληλένδετα και σταθερά στοιχεία στο δρόμο για την επιτυχία.

πηγή:Bwin

* Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις “21+, Αρμόδιος ρυθμιστής: ΕΕΕΠ, Συχνή συμμετοχή: κίνδυνος εθισμού και απώλεια περιουσίας, ΚΕΘΕΑ:  210 9237777”

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE