600+100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
600+100 ΔΩΡΑ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Προγνωστικά Gunner (2/7): Δημιουργεί, αλλά…

Επανάληψη του Σούπερ Καπ του Φεβρουαρίου έχουμε μεσοβδόμαδα στο πρωτάθλημα της J1 League της Ιαπωνίας. Αυτή τη φορά Βίσελ Κόμπε και Σανφρένσε Χιροσίμα μονομαχούν στο πλαίσιο της λίγκας, με τους στόχους τους να είναι πάνω κάτι οι ίδιοι.

Επανάληψη του Σούπερ Καπ του Φεβρουαρίου έχουμε μεσοβδόμαδα στο πρωτάθλημα της J1 League της Ιαπωνίας. Αυτή τη φορά Βίσελ Κόμπε και Σανφρένσε Χιροσίμα μονομαχούν στο πλαίσιο της λίγκας, με τους στόχους τους να είναι πάνω κάτι οι ίδιοι.

Posted by Gunner
Gunner
| Date: 02 Ιουλίου, 2025
Date: 02 Ιουλίου, 2025
gunner-1.jpg

Η ομάδα του Μίχαελ Σκίμπε (Σανφρένσε Χιροσίμα) είναι αυτή που είχε κατακτήσει και το Σούπερ Καπ τον Φεβρουάριο με νίκη 2-0 απέναντι στην περσινή πρωταθλήτρια Βίσελ Κόμπε. Παρεμπιπτόντως ο Σκίμπε, που είναι πρώην προπονητής της εθνικής μας ομάδας ποδοσφαίρου (από το 2015 έως το 2018) έχει πάει στη Χιροσίμα από το 2022 και έχει… ριζώσει.

Και η αλήθεια είναι ότι η ομάδα του παρουσιάζει καλό και σταθερό πρόσωπο. Μάλιστα αυτή την στιγμή μοιάζει να είναι η πιο «καυτή» επιθετικά στη δημιουργία. Δημιουργεί τις περισσότερες μεγάλες ευκαιρίες στο πρωτάθλημα από κάθε άλλη (34 σε 21 ματς), ενώ βρίσκεται στην δεύτερη θέση των xGoals (προσδοκόμενα γκολ από τις ευκαιρίες που κάνει) που παράγει μέσα στη σεζόν.

☆☆☆☆☆
★★★★★
3000 Δώρα* ΟΛΑ Χωρίς Κατάθεση από το Pamestoixima.gr με το promo code PSCOMBO!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε απόλυτα νούμερα, πάντως, θέλει ακόμα «ψωμιά» γιατί έχει σκοράρει μόλις 26 τέρματα σε 21 ματς και θα πρέπει να βελτιωθεί στο… σημάδι αν θέλει να χτυπήσει το πρωτάθλημα. Για την ιστορία η Βίσελ Κόμπε που θα βρει απέναντί της σήμερα στις 13:00 είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στα xGoals.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, η Βίσελ Κόμπε έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (0-0) από την ζόρικη έδρα της Φουκουόκα και αυτό ήταν το πρώτο «Χ» της «back-to-back» πρωταθλήτριας μετά από 17 διαδοχικά παιχνίδια!  Στα τελευταία επτά έχει ρεκόρ 5-1-1, «σφιχτή» στην έδρα της.

Από «πικρή» εντός έδρας ήττα προέρχεται η Σ. Χιροσίμα, που στα τελευταία εννέα ματς έχει ρεκόρ 6-1-2. Διαθέτει την καλύτερη εκτός έδρας άμυνα στο πρωτάθλημα (μόλις 7 γκολ παθητικό). Και οι δύο συνεχίζουν στο Κύπελλο (έχουν προκριθεί στη φάση των «16»).

Τι παίζουμε

Βίσελ Κόμπε - Χιροσίμα: 2-3 γκολ1.91

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Netbet
Winmasters
Betsson
Bet365