ΜΠΑΓΕΡΝ - ΑΤΑΛΑΝΤΑ
ΜΠΑΓΕΡΝ: Σε ένα απίθανο παιχνίδι στο Λεβερκούζεν, άντεξε παίζοντας στο φινάλε με 9 παίκτες και πήρε τον βαθμό (1-1). Από το 6’ πίσω στο σκορ, η ανόητη αποβολή του Τζάκσον στο 42’ την έφερε σε δύσκολη θέση. Η είσοδος του Κέιν στο 60’ βοήθησε την κατάσταση. Ισοφάρισε ο Ντίας στο 69’, ο οποίος όμως είδε και εκείνος κόκκινη στο 84’. Τρομερός Ούλραϊχ, στα 37 του και δίχως αγωνιστικό ρυθμό, κράτησε το αποτέλεσμα. Μικρή σημασία βαθμολογικά, στο +9 από την Ντόρτμουντ.
Η υπόθεση πρόκρισης στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ έχει κριθεί, ωστόσο ο Κομπανί καλείται να διαχειριστεί τα προβλήματα απουσιών που έχουν προκύψει, κυρίως στη θέση του τερματοφύλακα. Με πρόβλημα τελείωσε το σαββατιάτικο ματς ο 3ος γκολκίπερ Ούλραϊχ, δεν θα αγωνιστεί. Εκτός παραμένει ο 1ος Νόιερ, ενώ αμφίβολος δίνεται ο 2ος Ούρμπιγκ. Αν δεν κριθεί έτοιμος, τότε ο 16χρονος Πρίσκοτ θα πάρει φανέλα βασικού κάνοντας ντεμπούτο. Τιμωρημένοι ο πολύτιμος εξτρέμ Ολίσε και ο αρχηγικός μέσος Κίμιχ. Πάντα εκτός οι αμυντικοί Ντέιβις, Ίτο, δύσκολα ο μεσοεπιθετικός Μουσιάλα.
ΑΤΑΛΑΝΤΑ: Προφανώς και δεν έχει καμία ελπίδα πρόκρισης μετά τη συντριβή του πρώτου αγώνα, το 1-6 στο Μπέργκαμο από την Μπάγερν τα λέει όλα. Η Αταλάντα δεν πήρε… ανάσα και δυστυχώς για αυτήν το σκορ της ξέφυγε, το μόνο που πέτυχε ήταν να μειώσει στις καθυστερήσεις με τον Πάσαλιτς. Στο πρωτάθλημα έχει επίσης χάσει έδαφος σε σχέση με τις ευρωπαϊκές θέσεις, συμπληρώνοντας τρία ματς χωρίς νίκη (0-2-1). Ωστόσο το Σάββατο έκανε ένα βήμα προς τη θετική κατεύθυνση με το 1-1 που απέσπασε από την Ίντερ.
Τερματίζοντας μάλιστα ένα σερί εννιά ηττών από τη συγκεκριμένη αντίπαλο. Πίσω στο σκορ από το 26’, «κοίμισε» την αντίπαλο και βρήκε την ισοφάριση στο 85’ με τον Κρίστοβιτς, είχε και ευκαιρία μάλιστα για το 1-2. Τιμωρημένος ο μέσος Μούσα. Παραμένει εκτός ο νεοφερμένος επιθετικός Ρασπαντόρι, επέστρεψαν στη δράση ο πολύτιμος μέσος Έντερσον και ο ηγέτης μεσοεπιθετικός Ντε Κέιτελαρε, που έλειπαν καιρό. Εξέτισε ο στόπερ/χαφ Σκαλβίνι.
Ακόμη και ο 16χρονος τερματοφύλακας να ξεκινήσει για την Μπάγερν, η πρόκριση δεν χάνεται. Προφανώς δίνει ελπίδες στην Αταλάντα να γίνει απειλητική και να βρει γκολ. Άλλωστε παίζει δίχως άγχος. Πιθανό να δούμε ακόμη ένα σκορ και θέαμα από τις δύο ομάδες.
Μπάγερν - Αταλάντα: Goal & Over 2,51,75