Στοίχημα Εκλογές με ειδικά και ενισχυμένες αποδόσεις Novibet!

Στοίχημα Εκλογές με ειδικά και ενισχυμένες αποδόσεις Novibet!

Στοίχημα Εκλογές με ειδικά και ενισχυμένες αποδόσεις Novibet

Την Κυριακή 25 Ιουνίου στοίχημα με Novibet αφού διεξάγονται εκ νέου Βουλευτικές Εκλογές, καθώς από την εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου δεν προέκυψε κυβερνητική πλειοψηφία.

Η Ελλάδα οδηγείται ξανά στις κάλπες, με τα πολιτικά κόμματα να διεκδικούν την ψήφο των πολιτών στις Εκλογές της 25ης Ιουνίου.

Από τις Εκλογές της 21ης Μαΐου δεν προέκυψε κυβερνητική πλειοψηφία, καθώς διεξήχθησαν με απλή αναλογική και δεν μπόρεσε κάποιο κόμμα να σχηματίσει Κυβέρνηση.

Βουλή των Ελλήνων – Αριθμός εκλεγμένων κομμάτων (≥ 3.00%) Over 6.5:1.50 Under 6.5:2.50

Η Νέα Δημοκρατία που ήταν με πολύ μεγάλη διαφορά πρώτο κόμμα (40,79%), καθώς ο ΣΥΡΙΖΑ που ήταν δεύτερο κόμμα συγκέντρωσε 20.07%, δεν μπόρεσε να σχηματίσει αυτοδύναμη Κυβέρνηση, ενώ δεν προέκυψε περιθώριο συνεργασίας με άλλο κόμμα.

Έτσι προκηρύχθηκαν νέες Εκλογές για τις 25 Ιουνίου, που διεξάγονται με σύστημα ενισχυμένης αναλογικής, το οποίο δημιουργεί πιο ικανές προϋποθέσεις ώστε να σχηματιστεί αυτοδύναμη Κυβέρνηση.

Το πρώτο κόμμα ανάλογα με το ποσοστό που θα συγκεντρώσει μπορεί να κερδίσει μπόνους ακόμα και 50 εδρών ώστε να έχει απόλυτη πλειοψηφία στη νέα Βουλή.

Νέα Δημοκρατία Α’ Θεσσαλονίκης – Ποσοστό Over 34.50%:1.55 Under 34.50%:2.15

Καθώς η διαφορά για την πρωτιά είναι πολύ μεγάλη, μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζει η κούρσα για την είσοδο στη Βουλή, που απαιτεί ποσοστό άνω του 3%.

Στις Εκλογές της 21ης Μαΐου το όριο πέρασαν πέντε κόμματα (Νέα Δημοκρατία, ΣΥΡΙΖΑ, ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, ΚΚΕ, Ελληνική Λύση), ενώ άλλα τρία κόμματα (Νίκη, Πλεύση Ελευθερίας, Μέρα25) υπολείπονταν ποσοστού μικρότερου του 0.4% για να πιάσουν το 3%.

Τα κόμματα θέλουν ασφαλώς να αυξήσουν τα ποσοστά τους, τόσο συνολικά στην επικράτεια, αλλά και στις περιφέρειες μεμονωμένα, ειδικά σε αυτές που οι επιδόσεις τους ήταν μικρότερες του πανελλαδικού ποσοστού.

Στην επικράτεια ο χάρτης είχε μόνο το γαλάζιο χρώμα της Νέας Δημοκρατίας και ο μοναδικός νομός όπου πρώτευσε ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν στη Ροδόπη με 33.18%, το υψηλότερο ποσοστό του κόμματος της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Α’ Πειραιώς – Ποσοστό Over 6%:1.65 Under 6%:2.15

Από την πλευρά του το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, που ανέβασε το συνολικό ποσοστό του (11.46%) σε σχέση με τις Εκλογές του 2019 (8.10%), στοχεύει να ανεβάσει κι άλλο τα ποσοστά του στους κατά τόπους νομούς.

Οι Βουλευτικές Εκλογές όπως θα ήθελες να είναι…

*ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΡΟΙ & ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟΙ ΣΤΟ NOVIBET.GR/INFO/OROI. ΟΙ ΑΠΟΔΟΣΕΙΣ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ

ΝΕΟ! Σούπερ αξιολόγηση για το νόμιμο live Novibet Casino!

Novibet Το στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι!

21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ*Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

πηγή Novibet

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 248

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ EURO MENU LIVE