ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ! ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
football ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ
NEW
ΞΕΚΛΕΙΔΩΝΕΙΣ 🔓 ΕΔΩ!
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τσέλιε - ΑΕΚ Προγνωστικά (12/03): Conference League με «διπλό» στη Σλοβενία

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Σλοβενία για να αντιμετωπίσει σήμερα (22:00) και πάλι την Τσέλιε, θέλοντας να πάρει -εκτός από προβάδισμα πρόκρισης- και μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους Σλοβένους στο πρώτο παιχνίδι της φετινής League Phase (3-1).

Η ΑΕΚ βρίσκεται στη Σλοβενία για να αντιμετωπίσει σήμερα (22:00) και πάλι την Τσέλιε, θέλοντας να πάρει -εκτός από προβάδισμα πρόκρισης- και μία άτυπη ρεβάνς για την ήττα από τους Σλοβένους στο πρώτο παιχνίδι της φετινής League Phase (3-1).

Posted by Gunner
Gunner
| Date: 12 Μαρτίου, 2026
Date: 12 Μαρτίου, 2026
gunner-1.jpg

Για τους λάτρεις της στατιστικής και των… δεισιδαιμονιών, η Ένωση πριν από εκείνο το ματς είχε φιλοξενήσει τον Βόλο στη Νέα Φιλαδέλφεια, νικώντας 1-0. Το περασμένο Σάββατο, φιλοξένησε την έτερη θεσσαλική ομάδα του πρωταθλήματος, την ΑΕΛ Novibet, της οποίας επικράτησε με το ίδιο σκορ (1-0). Σύμπτωση;

Η ΑΕΚ δεν έπιασε πολύ υψηλά στάνταρ απόδοσης, δεν το έχει κάνει άλλωστε με συνέπεια από την αλλαγή του έτους και έπειτα. Το μοναδικό ματς στο οποίο ήταν πραγματικά καλή ήταν το 4-0 επί του Λεβαδειακού.

Την επηρεάζει η… απουσία διαδοχικών αγώνων; Είναι μία άποψη που έχει κατατεθεί δεξιά και αριστερά, ενδεχομένως να προβληματίζει και τον ίδιο τον προπονητή της, καθώς δεν έχει δώσει τη δυνατότητα σε παιδιά που απουσίαζαν με τραυματισμό και ήταν εκτός ροτέισον (Ζίνι, Περέιρα) να επανέλθουν δυναμικά σε αυτό.

Και αυτοί οι παίκτες θα χρειαστούν, ειδικά σε περίπτωση που η ΑΕΚ προκριθεί στην επόμενη φάση και εντάξει ακόμη δύο παιχνίδια στο πρόγραμμά της. Κι αυτό την ώρα που ο άμεσος ανταγωνισμός για τον τίτλο (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός) θα έχει από εδώ και στο εξής ένα παιχνίδι την εβδομάδα.

☆☆☆☆☆
★★★★★
Μοναδική NOVIBEST προσφορά* γνωριμίας
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πάντως, η 24η αγωνιστική της Super League έκλεισε με την Ένωση στην κορυφή, έπειτα από το κυριακάτικο 0-0 ανάμεσα σε Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ. Στα συν για την πρωτοπόρο το γεγονός πως, μετά το ταξίδι στη Σλοβενία, θα αρχίσει πολύ να βγει από το Λεκανοπέδιο, αφού στις δύο τελευταίες αγωνιστικές θα παίξει με Ατρόμητο (εκτός) και Κηφισιά (εντός).

Επιπλέον, έχει μοναδική ευκαιρία για πρόκριση, πετυχαίνοντας την Τσέλιε σε πολύ κακή κατάσταση. Ζορίστηκε να περάσει την Ντρίτα, το κατάφερε με δύο οριακές νίκες με το ίδιο σκορ (3-2), έρχεται από διαδοχικές «σφαλιάρες» στο πρωτάθλημα, ενώ τον Ιανουάριο έχασε τον πρώτο της σκόρερ (Κοβάσεβιτς) και τον προπονητή της (Ριέρα). Μάλιστα, λέγεται πως ήδη αναζητείται ο διάδοχος του Ιβάν Μαέφσκι, που διαδέχτηκε τον Ισπανό.

Πάντως, αυτή η ομάδα είναι και η μοναδική από την οποία έχει ηττηθεί στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία της η ΑΕΚ, συμπεριλαμβανομένων και των προκριματικών. Εκτοτε, η ομάδα του Νίκολιτς πέτυχε τέσσερις νίκες και έφερε μία ισοπαλία, με τη Σάμροκ, τερματίζοντας στην 3η θέση.

Τι παίζουμε

Τσέλιε - ΑΕΚ: 22,02

Αποδόσεις
Υψηλότερη απόδοση
Stoiximan
Novibet
Elabet
Pamestoixima.gr
Fonbet
Winmasters
Betsson
Bet365
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
Βρέθηκε στοιχηματική με:
gift-hpw-blue-250x250.png
ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ  ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ ΕΓΚΡΙΣΗ ΑΠΟ ΑΡΧΟΝΤΑ 
  • check-pamestoixima.svg
    Εύκολη εγγραφή
  • check-pamestoixima.svg
    Άμεση ταυτοποίηση
  • check-pamestoixima.svg
    Γρήγορες αναλήψεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
gift-hpw-blue-60x60.png moving-circle-text-svg-xoris-katathesi-edo.svg