background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά Champions League: Δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός

Προγνωστικά Champions League: Δεύτερη νίκη ο Ολυμπιακός

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σπουδαίες ρεβάνς στα Προγνωστικά Champions League σήμερα Τετάρτη και μάλιστα με Ελληνικό ενδιαφέρον, αυτό του Ολυμπιακού.

Η τριάδα του Champions League περιλαμβάνει το διπλό του Ολυμπιακού, το Goal/Goal στο Μίντιλαντ – Σέλτικ και το Over 2.5 στο Γαλατάσαραϊ – Αϊντχόφεν σε απόδοση 5.39 με Stoiximan εγγραφή.

Νέφτσι Μπακού – Ολυμπιακός (20.00)

*Προβάδισμα Ολυμπιακού μετά το 1-0 του πρώτου αγώνα.

Νέφτσι Μπακού: Παρότι επικίνδυνη σε αρκετές των περιπτώσεων η Νέφτσι Μπακού, εντούτοις δεν κατάφερε να βρει κάποιο τέρμα στο «Γ. Καραϊσκάκης», χάνοντας από τον Ολυμπιακό με 1-0.

Όλα για όλα σήμερα στο Αζερμπαϊτζάν, αλλά χρειάζεται τουλάχιστον ένα τέρμα για να φέρει την διαδικασία στα ίσα και δύο για να περάσει, αρκεί να μην δεχθεί ούτε ένα γκολ από τους «ερυθρόλευκους».

Ολυμπιακός: Με δεδομένα τα πολλά προβλήματα απουσιών, η νίκη με 1-0 κρίνεται σημαντική πριν μία εβδομάδα για τον Ολυμπιακό, ώστε να πετύχει τον στόχο της πρόκρισης.

Εκ νέου ορισμένες σημαντικές απουσίες στο Αζερμπαϊτζάν σήμερα, αλλά καλείται να αντεπεξέλθει σε όλες τις δυσκολίες και να πετύχει τον αυτοσκοπό της πρόκρισης στον τρίτο γύρο.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Τις δυσκολίες του έχει το ματς σήμερα για τον Ολυμπιακό, αλλά θα βρει χώρους και έχει αξία το διπλό στο 2.02 από το Stoiximan.

Προβλέψεις αγώνων σήμερα Τετάρτη 28/07/21

Μίντιλαντ – Σέλτικ (20.45)

*Ανοιχτούς λογαριασμούς άφησαν οι δύο ομάδες, μετά το 1-1 του πρώτου ματς.

Μίντιλαντ: Θετικό πρόσημο άφησε για την Μίντιλαντ η παρουσία της στην Σκωτία πριν μία εβδομάδα και το 1-1 εναντίον της Σέλτικ αυξάνει σαφώς τις ελπίδες για πρόκριση στην επόμενη φάση.

Στο πρωτάθλημα κέρδισε για πρώτη φορά φέτος, με το διπλό που έβγαλε επί της Άαλμποργκ με 1-0 και έτσι διαθέτει πολύ καλή ψυχολογία ενόψει του σημερινού επαναληπτικού.

Σέλτικ: Μπορούσε και καλύτερα η δευτεραθλήτρια Σκωτίας Σέλτικ πριν μία εβδομάδα κόντρα στην Μίντιλαντ, αλλά το αριθμητικό μειονέκτημα έφερε την ισοφάριση για το τελικό 1-1.

Ουσιαστικά ψάχνει σήμερα ένα νικηφόρο αποτέλεσμα μέσα στην Δανία αν θέλει να συνεχίσει στον θεσμό του Champions League, που είναι φυσικά πάντα μέσα στους στόχους της.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Ίσως το πιο ισορροπημένο ζευγάρι της βραδιάς, όπως διαπιστώνουμε και από το σετ αποδόσεων. Πιο πιθανό από όλα το Goal/Goal στο 1.65 από το Stoiximan.

Γαλατάσαραϊ – Αϊντχόφεν (21.00)

*Επιβλητική εμφάνιση πριν μία εβδομάδα για την Αϊντχόφεν, που υπερασπίζεται σήμερα αν σκορ με 5-1.

Γαλατάσαραϊ: Πανωλεθρία στην Ολλανδία για την Γαλατάσαραϊ, όπως αποτυπώνεται άλλωστε και από το βαρύ 5-1, που ηττήθηκε από την Αϊντχόφεν στο πρώτο επίσημο παιχνίδι της σεζόν.

Όπως καταλαβαίνει κανείς χρειάζεται πλέον ένα θαύμα για να κάνει την ολική ανατροπή σε ένα τόσο μεγάλο σκορ και κόντρα μάλιστα σε μια άκρως υπολογίσιμη και ταλαντούχα αντίπαλο.

Αϊντχόφεν: Τις διαθέσεις της με το… καλημέρα έδειξε η Αϊντχόφεν και πριν από λίγες ημέρες έκανε σημαντικότατο βήμα πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League λόγω του 5-1 επί της Γαλατάσαραϊ.

Πλέον μόνο αν «αυτοκτονήσει» θα μείνει εκτός διοργάνωσης, όμως στο ξεκίνημα της σεζόν δείχνει πολύ καλό πρόσωπο, κυρίως επιθετικά και δεν αποκλείεται να φέρει κάτι θετικό και σήμερα στην Κωνσταντινούπολη.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ

Το σκορ του πρώτου αγώνα αναγκάζει την Γαλατάσαραϊ να βγει μπροστά και αυτό το γεγονός μας οδηγεί στο Over 2.5 και το 1.62 από το Stoiximan.

Stoiximan καθημερινές προσφορές*! (ΠΑΤΑ ΕΔΩ)

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Δημήτρης Δανακτσής (Capitano)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.8 / 5. Vote count: 45

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE