background_opap_2
background_opap_1

Κουπόνι πάμε στοίχημα με ΓΑΛΛΙΑ Ligue 1

Κουπόνι πάμε στοίχημα με ΓΑΛΛΙΑ Ligue 1

Κουπόνι πάμε στοίχημα με ΓΑΛΛΙΑ Ligue 1

Δύο επιλογές περιλαμβάνουν τα Προγνωστικά Γαλλία Λιγκ 1, σήμερα Τετάρτη (22/12) για το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής. Οι αποδόσεις με Στιχιμαν.

Μονακό – Ρεν (22:00)

Μονακό:

Ηττήθηκε με σκορ 2-0 στην εκτός έδρας αναμέτρηση από την πρωτοπόρο Παρί Σεν Ζερμέν. Πραγματοποίησε κάκιστο ξεκίνημα, βρέθηκε να χάνει με πέναλτι στο 12ο λεπτό και δέχθηκε ακόμα ένα στο τέλος του πρώτο ημιχρόνου. Στη συνέχεια είχε βουνό να σκαρφαλώσει και απέτυχε να βρει λύσεις. Αποτέλεσμα που έδωσε τέλος στο θετικό σερί των πέντε (2 νίκες, 3 ήττες) αγωνιστικών στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Απέτυχε να σκοράρει για πρώτη φορά μετά από τέσσερις υποχρεώσεις στο πρωτάθλημα.

Μετά από 18 φετινές αγωνιστικές έχει μαζέψει 26 πόντους και βρίσκεται στην 8η θέση. Απέχει στο -2 από την πρώτη πεντάδα, χρειάζεται να βελτιωθεί περισσότερο και να έχει μεγαλύτερη διάρκεια και σταθερότητα στο παιχνίδι της. Με Over 3.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τρεις από τις πέντε πρόσφατες υποχρεώσεις στην κατηγορία.

Ρεν:

Προέρχεται από εντός έδρας ήττα με σκορ 2-1 απέναντι στη Ρεν. Μέτρια εμφάνιση σε γενικές γραμμές, αντιμετώπισε αρκετά θέματα και απέτυχε να βρει λύσεις. Πίσω στο σκορ με πέναλτι από το 19ο λεπτό της αναμέτρησης, δεχόμενη ακόμα ένα στο 51′. Προσπάθησε να αντιδράσει και μείωσε με τον Μπεριγκό στο 59′, αλλά η αντεπίθεση δεν είχε και συνέχεια. Μετράει δύο σερί εντός έδρας ήττες, μακριά από το γήπεδό της τα πηγαίνει καλύτερα. Προέρχεται από αήττητο σερί πέντε αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες.

Σκόραρε τουλάχιστον από ένα γκολ για 12 διαδοχικές υποχρεώσεις στη Λιγκ 1 Γαλλίας. Πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 19/09, όταν και ηττήθηκε εκτός έδρας 2-0 από τη Μαρσέιγ. Με Over 2.5 Goals ολοκληρώθηκαν οι τρεις τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία, με Stoiximan εγγραφή.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Αμφότερες προέρχονται από ήττες και θα επιδιώξουν να βγάλουν αντίδραση. Η Μονακό προσπαθεί να βρει σταθερότητα στο παιχνίδι της, τη στιγμή που η Ρεν βρίσκεται στην 3η θέση και σαφέστατα κάνει θετική σεζόν. Η ποιότητα των δύο ομάδων μεσοεπιθετικά, μας οδηγεί στην επιλογή του Goal/Goal με 1.65 απόδοση στην Stoiximan.

Ιταλία Serie-A στοίχημα με ΒΕΤ365.gr

Μαρσέιγ – Ρεμς (22:00)

Μαρσέιγ:

Άμεση επιστροφή στις νίκες στη Λιγκ 1 Γαλλίας, με το εκτός έδρας τρίποντο 2-0 απέναντι στο Στρασβούργο. Δυσκολεύτηκε σε μεγάλο βαθμό στο πρώτο ημίχρονο και απέτυχε να διασπάσει την άμυνα των γηπεδούχων. Στη συνέχεια πίεσε περισσότερο, προηγήθηκε στο 62ο λεπτό και «κλείδωσε» το αποτέλεσμα με τον αμυντικό Τσαλέτα-Τσαρ στο 82′. Μετά από 17 αγωνιστικές έχει μαζέψει 32 πόντους και βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας.

Μετράει μόλις μία ήττα στα εννέα τελευταία παιχνίδια στο πρωτάθλημα, με απολογισμό: πέντε νίκες και τρεις ισοπαλίες. Σε αυτό το διάστημα το Under 2.5 Goals εμφανίστηκε σε επτά περιπτώσεις. Μάλιστα οι έξι συνδυάστηκαν με No Goal.

Ρεμς:

Επικράτησε εντός έδρας με σκορ 2-0 της Σεντ Ετιέν και πήρε σημαντική βαθμολογική ανάσα. Προηγήθηκε με πέναλτι στο 23ο λεπτό της αναμέτρησης, στη συνέχεια προσπάθησε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, βρήκε δεύτερο στο 89′ και «καθάρισε» το τρίποντο. Άμεση επιστροφή στις επιτυχίες, μετά από 18 αγωνιστικές έχει συγκεντρώσει 22 πόντους και βρίσκεται στο +7 από την επικίνδυνη ζώνη.

Μία ήττα στις έξι πρόσφατες αγωνιστικές στη Λιγκ 1 Γαλλίας, απολογισμός: τρεις νίκες και δύο ισοπαλίες. Σκόραρε στις πέντε τελευταίες αναμετρήσεις στην κατηγορία, πιο πρόσφατη φορά που απέτυχε στις 07/11 με το εντός έδρας 0-0 απέναντι στη Μονακό, με Stoiximan προσφορές*.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ:

Ανώτερη σε όλα τα επίπεδα η Μαρσέιγ και αναμένεται εύκολα ή δύσκολα να πάρει το τρίποντο. Η Ρεμς εμφανίζεται αρκετά ασταθής και ιδιαίτερα στις εκτός έδρας αναμετρήσεις στο φετινό πρωτάθλημα Γαλλία. Προβάδισμα στα προγνωστικά στοιχήματος στον  άσο (1) με 1.70 απόδοση στην Stoiximan.

Stoiximan καθημερινές προσφορές*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Γιώργος Τσιώκος (Gunner)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 2

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE