background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα στη Super League 30/01

Στοίχημα στη Super League 30/01

Δείτε Live ποδόσφαιρο! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα στη Super League 30/01

Το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός  δεσπόζει στο πρόγραμμα του πρωταθλήματος της χώρας μας. Οι μάχες πολλές και επικές. Αυτά όμως ανήκουν στην ιστορία. Το τι γίνεται τώρα είναι μία άλλη υπόθεση, την οποία προσεγγίζει και αναλύει με τον δικό του μοναδικό τρόπο ο Gunner.

Μαζί με βετ365 προσφορές*, μπορούμε να απολαύσουμε το ντέρμπι της Τούμπας. Δεν είναι όμως μόνο αυτό. Στη Super League Interwetten δύο ακόμη παιχνίδια τράβηξαν την προσοχή μας και από αυτά έχουμε αντλήσει τις σημερινές μας προτάσεις. Ας τις δούμε λοιπόν.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΑΡΗΣ

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ

Σε σούπερ κατάσταση είναι ο Παναιτωλικός. Η ομάδα του Γιάννη Αναστασίου έκανε διπλά σε Ηράκλειο και ΟΑΚΑ για το πρωτάθλημα, ενώ για το Κύπελλο κέρδισε και τον Ολυμπιακό στο πρώτο ματς στο Αγρίνιο με 2-1. Η ρεβάνς αναβλήθηκε μεσοβδόμαδα λόγω της κακοκαιρίας στην Αττική. Δέχεται γκολ σε οκτώ αγώνες σερί η ομάδα από το Αγρίνιο αλλά σκοράρει εξίσου εύκολα κιόλας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Τρεις απουσίες έχει η γηπεδούχος ομάδα. Τραυματίες είναι οι Βαρόνε (μ, 7/1), Ντίας (μ, 5/1), Λιάβας (α). Ο Αναστασίου δεν έχει ιδιαίτερους πονοκεφάλους, αφού οι συγκεκριμένες απώλειες αφήνουν κενά που μπορούν να καλυφτούν μέσα από τις επιλογές που έχει στα χέρια του ο Έλληνας τεχνικός.

ΑΡΗΣ

Δεν το ματώνει με τίποτα ο Άρης. Η ομάδα του Μάντζιου δεν σκόραρε ούτε από το σημείο του πέναλτι δύο φορές και αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Λαμία στην παράταση με 1-0. Σε πέντε ματς στο 2022 οι κιτρινόμαυροι δεν έχουν βρει δίχτυα. Ο Μάντζιος είναι σε πολύ δύσκολη θέση. Έχει φτάσει πλέον τα οκτώ συνεχόμενα under. Είναι πια και θέμα ψυχολογίας.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Διεθνής ο Τζέγκο (μ,15/0), οπότε δεν είναι στην αποστολή, ενώ δεν συμμετέχει σε αυτήν και ο τραυματίας ο Ντένις (τ, 4/0). Είναι πάντως απουσίες που μπορούν να καλυφτούν στο ρόστερ του Άρη και σίγουρα δεν είναι αυτό το σοβαρότερο πρόβλημα που έχει σήμερα η φιλοξενούμενη ομάδα.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Θα το πάμε λίγο με τη στατιστική το θέμα στη στοιχηματική πρόταση της ενημέρωσης. Ο Άρης κάποια στιγμή θα σκοράρει, είναι τραβηγμένο να μείνει για έκτο σερί ματς δίχως γκολ. Ο Παναιτωλικός με την ψυχολογία στα ύψη και παίζοντας στην έδρα του έχει κι αυτός πολλές πιθανότητες να βρει δίχτυα. Πάμε λοιπόν στο ενδεχόμενο να σκοράρουν και οι δύο με το Goal/Goal να πληρώνει στο 2.05 στη βετ365.

ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός προγνωστικά

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Με πολλές απουσίες πήγε στον Ολυμπιακό κι έχασε με 2-0. Πριν από αυτό το παιχνίδι ο ΠΑΣ έτρεχε ένα αήττητο σερί τριών αγώνων, αλλά έχει και μόλις μία νίκη στα τελευταία έξι. Πάντως στην έδρα του σκοράρει με μεγάλη συνέπεια. Σε 10 ματς μπροστά στο κοινό τους οι γηπεδούχοι έχουν βρει δίχτυα εννέα φορές.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Σούπερ ενισχυμένος θα παραταχθεί σε αυτήν την αναμέτρηση ο ΠΑΣ κι ο λόγος είναι ότι επιστρέφουν οι Περέα (ε, 16/6), Πίρσμαν (α, 17/0), Λοντίγκιν (τ,15/0), Γκαρντάβσκι (α, 10/1), ίσως και οι Ντομίνγκεθ (μ, 17/0), Σνάιντερ (ε,17/1). Μοναδική απουσία είναι ο τραυματίας  Κόντε (ε, 2/1) που φέτος έχει αγωνιστεί ελάχιστα.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ

Ο Απόλλωνας έπαιξε για το μηδέν με τον Αστέρα Τρίπολης και για 88 λεπτά κατάφερνε τον σκοπό του. Κάπου εκεί όμως λύγισε κι αυτό ήταν αρκετό για να χάσει με 1-0. Τραγικός δημιουργικά, έχει σκοράρει μόλις ένα γκολ σε οκτώ ματς, ενώ έχει πάρει έναν βαθμό σε οκτώ εξόδους, στις οποίες μετρά και πέντε συνεχόμενες ήττες.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΝΕΑ

Μία επιστροφή έχει ο Απόλλωνας και πρόκειται για τον Ιωαννίδη (ε, 16/3). Από εκεί και πέρα απόντες είναι οι Βέρχουλστ (τ,7/0), Άλβες (α, 14/0), Σλίβκα (μ, 12/0), Μπαξεβανίδη (α, 12/0), Ντομίνγκεζ (α, 8/0) Πολλά κενά σε ένα ρόστερ που έχει ούτως ή άλλως ελλείψεις.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Ανεκτό το 1.85 στον άσσο. Δεν ανακαλύπτουμε την Αμερική, αλλά δεν είναι κι αυτός ο σκοπός μας στο στοίχημα. Το θέμα είναι να συνδυάζουμε διασκέδαση με επιτυχίες. Και φρονούμε ότι ο ΠΑΣ εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Το 1.85 μας κάνει και θα βρούμε διαθέσιμο κάνοντας bet365 εγγραφή.

Στοίχημα στη Super League 30/01/2022: Οι σημερινές προτάσεις:

Μονό αποδεκτό: 1η πρόταση: Παναιτωλικός – Άρης Goal/Goal σε απόδοση 2.05 στη bet365

Μονό αποδεκτό: 2η πρόταση: ΠΑΣ Γιάννινα – Απόλλων Σμύρνης 1 / σε απόδοση 1.85 στη bet365

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr!

21+ |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα. *Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Mozart

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 5 / 5. Vote count: 4

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE