background_opap_2
background_opap_1

Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπάσκετ 11/06/2022

Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπάσκετ 11/06/2022

Στοίχημα με 100% Διασκέδαση! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπάσκετ 11/06/2022

Καλημέρα. Πάμε για στοίχημα μπάσκετ και όχι στους τελικούς του ΝΒΑ εκεί όπου η μάχη των Σέλτικς με τους Γουόριορς μαίνεται. Θα γυρίσουμε μετά από καιρό εδώ στα δικά μας. Τα διαδικαστικά τελείωσαν. Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός για μία ακόμη φορά λοιπόν στη μάχη για τον τίτλο και το πρώτο ματς της σειράς είναι προ των πυλών.

Το πλεονέκτημα έδρας ανήκει στον Ολυμπιακό, ο Παναθηναϊκός θα ψάξει να βρει τον τρόπο για να διατηρήσει τα σκήπτρα. Η σειρά ξεκινά στο ΣΕΦ, αφού ο Ολυμπιακός είναι αυτός που έχει το πλεονέκτημα έδρας.

Σήμερα θα μιλήσουμε λοιπόν για Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπάσκετ 11/06/2022 και θα καταλήξουμε σε δύο προτάσεις. Μία αφορά τις βασικές αγορές και μία ακόμη ειδικό στοίχημα πάνω σε παίκτη. 

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Ο Ολυμπιακός δεν είχε κανένα πρόβλημα να σκουπίσει τον Προμηθέα με 3-0. Το έκανε μάλιστα με τρεις 100άρες η ομάδα του Μπαρτζώκα κάνοντας επίδειξη ισχύος.

Στο πρώτο ματς κέρδισε με 116-73. Η σειρά μεταφέρθηκε στην Πάτρα. Εκεί ο Ολυμπιακός πέρασε με 102-72, ενώ στο τελευταίο ματς δεν άλλαξε κάτι και κέρδισε με 106-69, αυτή τη φορά μέσα στο ΣΕΦ>

Η ομάδα του Μπαρτζώκα βγάζει μεγάλη υγεία στο παρκέ και δείχνει ότι είναι έτοιμη για να κατακτήσει τον τίτλο. Ντόρσεϊ και ΜακΚίσικ είχαν από 16 πόντους, στους 15 σταμάτησε ο Παπανικολάου, στους 12 ο Βεζένκοφ. Αυτοί ήταν οι τέσσερις διψήφιοι για τον Ολυμπιακό.

Μπείτε και δείτε τις Stoiximan προσφορές* και πριν ποντάρετε να λάβετε υπόψη σας ότι ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τέσσερις φορές φέτος τον Παναθηναϊκό σε πέντε αναμετρήσεις. Δύο νίκες για την Ευρωλίγκα, μία για το πρωτάθλημα και μία για το Κύπελλο.

Nations League στοίχημα Ουγγαρία – Γερμανία 11/06

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε μία τραγική χρονιά στην Ευρωλίγκα, ενώ εντός συνόρων δεν κατάφερε να τερματίσει στην πρώτη θέση της κανονικής περιόδου. Παρότι κέρδισε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, μετά δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί την έδρα του κόντρα στον αιώνιο αντίπαλο, έκανε και γκέλες με αποτέλεσμα να μείνει δεύτερος.

Στα πλέι οφ ο Παναθηναϊκός δυσκολεύτηκε πάρα πολύ να αποκλείσει τη Λάρισα. Κανείς δεν περίμενε ότι ο εξάστερος θα χρειαστεί πέντε ματς για να αποκλείσει τη Λάρισα και αυτό δείχνει πολλά για την αγωνιστική του κατάσταση.

Στο πέμπτο ματς της σειράς βέβαια ο Παναθηναϊκός διέλυσε την αντίπαλό του με 89-43 αλλά αυτό δεν είναι δα και κατόρθωμα. Πέντε παίκτες ήταν διψήφιοι, ενώ συνολικά σκόραραν εννέα παίκτες. Στην άμυνα πάντως έδειξε φοβερή διάθεση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να κρατήσει. Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός live streaming στο mysport.gr.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Την θέλει την επίδειξη δύναμης ο Ολυμπιακός με το καλημέρα. Έλειπε πέρσι κι από το πρωτάθλημα και είναι πολύ διψασμένος. Το line του αγώνα έχει βγει στους 9.5 πόντους στην πλατφόρμα της Stoiximan. Πιστεύουμε λοιπόν ότι ο Ολυμπιακός δεν θα αφήσει περιθώριο αντίδρασης στον Παναθηναϊκό και θα πάρει το ματς με διψήφια διαφορά πόντων,

Ο Ολυμπιακός έχει πολυφωνία στην επίθεση. Σήμερα όμως υπάρχει ένα Line το οποίο είναι πρόκληση. Ο ΜακΚίσικ έρχεται από καλή εμφάνιση με τον Προμηθέα και γενικά να ξέρει να στέκεται στο ύψος των περιστάσεων. Οι traders των μπουκ κινούνται με βάση τα νούμερα και τους μέσους όρους και καλά κάνουν, αφού είναι αδύνατον να ξέρουν όλες τις λίγκες.

Εκεί προκύπτουν οι δικές μας ευκαιρίες για ποντάρισμα. Ο ΜακΚίσικ θα πάρει προσπάθειες στα χέρια του. Αν είναι στοιχειωδώς εύστοχος λοιπόν, θα του δοθούν ευκαιρίες να φτάσει εύκολα σε διψήφιο αριθμό πόντων. Σε αυτό θα ποντάρουμε λοιπόν παίρνοντας το ρίσκο.

Στοίχημα Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός μπάσκετ 11/06/2022

Μονό αποδεκτό 1η πρόταση: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός / Ολυμπιακός -9,5 / απόδοση 1 90 στη Stoiximan

Μονό αποδεκτό 2η πρόταση: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός / ΜακΚίσικ over 8.5 πόντοι/ απόδοση 2.00 στη Stoiximan

Stoiximan με καθημερινές προσφορές*!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.9 / 5. Vote count: 45

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE