background_opap_2
background_opap_1

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μπορεί να το ξεπεράσει

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Μπορεί να το ξεπεράσει

Το στοίχημα στα καλύτερα του! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επεισόδιο νούμερο τρία και οι πρωταγωνιστές (Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός) για αυτόν τον τίτλο θα αναμετρηθούν στο ΟΑΚΑ με τους πράσινους να έχουν ισοφαρίσει στο σκορ και στην ουσία να έχουν αυτοί τώρα το ψυχολογικό αβαντάζ.

Να είναι ένα copy του πρώτου ματς των ομάδων μπάσκετ Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός?

Το δεύτερο ματς στο ΣΕΦ δικαίως πήγε στους φιλοξενούμενους όχι γιατί ήταν η αχτύπητη ομάδα αλλά γιατί ακόμη και στους τυφλούς ο μονόφθαλμος κυριαρχεί.

Με προβλήματα ο Ολυμπιακός και μάλιστα πολλά εκεί που στα χαρτιά έχει υπεροπλία. Οι ψηλοί του είναι όμως χωρίς δυνάμεις και ρυθμό με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι τους που αν και είναι χαμηλών δυνατοτήτων να μην έχουν ιδιαίτερα θέματα μαζί τους.

Αυτή την φορά είναι δύσκολο να αιφνιδιασθεί η οποιαδήποτε ομάδα όμως καμία από τις δυο δεν είναι σε τέτοια κατάσταση και κυρίως με τέτοιες δυνατότητες που να δημιουργεί σημαντικές αποκλίσεις.

Στο προηγούμενο ματς ο Σπανούλης έκανε αρκετά καλό ματς, είχε 12 πόντους στο σκοράρισμα και 19 στο σύνολο των ζητούμενων, όμως έδειξε ότι αν και το πνεύμα ακμαίο, τα πόδια να μην μπορούν να ακολουθήσουν.

Στο πρώτο ματς η διαιτησία δεν έκρινε το αποτέλεσμα αν και το πάλεψε. Στο δεύτερο δεν είχε σχέση με ότι έγινε στο ΟΑΚΑ και αν έλειπε η τελευταία φάση στα 30 ΄΄ κανείς δεν θα είχε να πει κάτι.

Τουλάχιστον τα σπόρια θα πάνε στην πράσινη πλευρά οπότε οι απέναντι έχουν και ένα επιπλέον ζόρι μαζί με όλα τα υπόλοιπα.

Η πριμοδότηση του άσσου υπέρ του Παναθηναϊκού στα ποσοστά νίκης του περίπου στο 75% είναι εκτός πραγματικότητας, όμως οι καλύτερες εταιρείες στοιχήματος κάνουν την δουλειά τους.

Ο Ολυμπιακός μπορεί να αξίζει να υποστηριχθεί στην απόδοση που προσφέρεται το διπλό, όμως κακά τα ψέματα με τους ψηλούς του εκτός δυναμικής δεν έχει ελπίδες για νέα ανατροπή χωρίς την βοήθεια τους.

Ο Παναθηναϊκός έχει προβάδισμα νίκης σε ένα ματς που δύσκολα να ξεφύγει από το γενικό μοτίβο, με πολύ ξύλο και στις δυο πλευρές.

Επιλογή στο ματς μέσα από τα ειδικά γεγονότα και αυτή την φορά στο ράφι με τους πόντους.

Το ενδιαφέρον στον Strelnieks που άγνωστο γιατί τον ξέχασε ο Σφαιρόπουλος στο ΣΕΦ αν και προερχόταν από πολύ καλό ματς στο ΟΑΚΑ. Το κυριότερο όμως γεγονός είναι ότι ο Λετονός τραβάει καλό σερί από τα προηγούμενα ματς.

Αναγκαστικά στο ΟΑΚΑ θα πάρει σουτ και γιατί το έχει και γιατί οι ψηλοί της ομάδας του δεν είναι σε καλή κατάσταση.

Το όριο των 6.5 πόντων μπορεί να το ξεπεράσει και αυτή είναι η επιλογή για αυτό το ματς.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Strelnieks Over 6.5 points (1.75) στον stoiximan

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE