background_opap_2
background_opap_1

Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12

Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12

Δείτε Live ποδόσφαιρο! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12

Καλημέρα σας! Μετά από 1,5 μήνα αποχής, λόγω του Παγκοσμίου Κυπέλλου, το ελληνικό πρωτάθλημα και η Super League πηγαίνουν ξανά στη σέντρα, με πέντε ματς να διεξάγονται σήμερα για την 14η αγωνιστική. Εμείς θα ασχοληθούμε με το Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12.

Πριν απ’ όλα, όμως, να σας πούμε ότι αν πραγματοποιήσετε Novibet ΕΙΣΟΔΟΣ, θα παρατηρήσετε ότι οι αποδόσεις της συγκεκριμένης εταιρείας είναι ανταγωνιστικές, προσφέρει live streaming και πλήρες πακέτο cash out, ενώ είναι άμεση στις συναλλαγές. Για τα υπόλοιπα, όρεξη να έχετε να διαβάσετε ότι ακολουθεί.

Αν εκμεταλλευτείτε, μάλιστα, τις Novibet προσφορές*, θα αποκτήσετε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και γενναιόδωρες προσφορές*. Αν λοιπόν και για εσάς, όπως για τους περισσότερους παίκτες του στοιχήματος, οι προσφορές* είναι ένας σημαντικός λόγος για να κάνετε εγγραφή, τότε θα πρέπει να σκεφτείτε πολύ σοβαρά το ενδεχόμενο να γίνετε μέλος της novibet.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

ΙΩΝΙΚΟΣ

Στην τελευταία θέση της βαθμολογίας βρίσκεται ο Ιωνικός, ο οποίος θέλει να κυνηγήσει μέχρι τέλους την παραμονή του στην κατηγορία. Ο στόχος θεωρείται απόλυτα εφικτός σύμφωνα με τους ιθύνοντες της ομάδας, αλλά σίγουρα πρέπει να πετύχει πολλά περισσότερα από εδώ και πέρα από τη μία νίκη, τις 4 ισοπαλίες και τις 8 ήττες, που είναι ο απολογισμός του μέχρι στιγμής.

Η διακοπή του πρωταθλήματος δεν κύλησε ήρεμα, μιας και προέκυψε η βαριά φιλική ήττα από τον ΟΦΗ με 7-0, με τον προπονητή, Δημήτρη Σπανό, να παραιτείται, αλλά τη διοίκηση να μην την κάνει δεκτή και να τον στηρίζει μέχρι τέλους. Στα αγωνιστικά, αποκτήθηκε ξανά για αριστερό μπακ ο Βαλεριάνος, ενώ Τσιγκρίνσκι και Κάνιας θεωρούνται ξένο σώμα στην ομάδα.

Τέλος, αξίζει να πούμε ότι παραμονή του αγώνα Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12 η διοίκηση της ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση – πρόσκληση στον Στιβ Μπένετ (Άγγλος αρχιδιαιτητής της ΚΕΔ), προκειμένου να παρακολουθήσει από κοντά το παιχνίδι. Αιτία γι’ αυτό στάθηκαν τα αρκετά διαιτητικά λάθη που θεωρεί ότι έχουν γίνει εναντίον της.

ΑΕΚ – Λαμία προγνωστικά με Pamestoixima 21/12

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Ο Παναθηναϊκός, από την άλλη πλευρά, βρίσκεται στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, μετρώντας 12 νίκες και 1 ισοπαλία και φυσικά φουλάρει για την κατάκτηση του πρώτου τίτλου μετά το 2010. Παίζει καλό ποδόσφαιρο, έχει πλάνο και παρουσιάζεται πάντα πολύ συμπαγής, με συνέπεια η ψυχολογία όλων να βρίσκεται στα ύψη, αλλά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς προσπαθεί να κρατάει μία ισορροπία, ώστε να συνεχιστεί αυτό μέχρι τέλους. Ιωνικός – Παναθηναϊκός live streaming στο mysport.gr

Στην επιστροφή του στη δράση για το Κύπελλο Ελλάδας, “καθάρισε” τον Βόλο με 3-0 (Σπόραρ 45′, Τσέριν 54′, Βέρμπιτς 59′) και έκανε τεράστιο βήμα για την πρόκρισή του στους για τους «8». Αγωνιστικά, ο Γιοβάνοβιτς δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σλοβένου Βέρμπιτς (χαφ) για το ματς στη Νεάπολη, όπως και στον αμυντικό Σένκεφελντ, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Ένις Τσόκαϊ, που ξεπέρασε την ίωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι «μέσα» είναι οι Τερεζίου από Παναθηναϊκό Β’ και Κυριόπουλος από την Κ19. Η αποστολή του Παναθηναϊκού για το Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12: Μπρινιόλι, Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Μπερνάρ, Σάντσες, Τσέριν, Τσόκαϊ, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Παλάσιος, Πούγγουρας, Σαβιέρ, Κυριόπουλος, Καμπετσής, Τερεζίου.

ΠΡΟΤΑΣΗ

Αποτελεί δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι πολύ ανώτερος από τον Ιωνικό. Ωστόσο, το γεγονός ότι οι Νικαιώτες διψάνε για κάτι θετικό, ενώ αγωνίζονται στο γήπεδό τους, τους κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνους. Στόχος του “τριφυλλιού” είναι να πετύχει ένα γρήγορο γκολ και μετά να κάνει όσο το δυνατόν καλύτερη διαχείριση, σημειώνοντας ακόμα περισσότερα τέρματα, στην προσπάθειά του να εκμεταλλευτεί τα κενά της αντίπαλης άμυνας. Το ματς ζωντανά στο Παναθηναϊκός live streaming

Έτσι, θεωρούμε ότι ο Παναθηναϊκός θα σκοράρει στο πρώτο ημίχρονο του Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12 και θα πάει προηγούμενος στα αποδυτήρια. Η απόδοση για το συγκεκριμένο γεγονός προσφέρεται στο 2.09 από την πλατφόρμα της Novibet.

Ιωνικός – Παναθηναϊκός προγνωστικά με Novibet 21/12

Μονό αποδεκτό: Ιωνικός – Παναθηναϊκός / 2 ημίχρονο / απόδοση 2.09 στη Novibet

Novibet Το στοίχημα όπως θα ήθελες να είναι!

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα

Από την ομάδα του Άρχοντα > Νεκτάριος Ο. (Mozart)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 4.3 / 5. Vote count: 6

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE