background_opap_2
background_opap_1

Κροατία – Νιγηρία: Κόντρα της στατιστικής

Κροατία – Νιγηρία: Κόντρα της στατιστικής

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στο καινούργιο και υπερσύγχρονο Kaliningrad Stadium θα αναμετρηθεί το δεύτερο ζευγάρι (Κροατία – Νιγηρία) του Ομίλου Δ΄. Το γήπεδο αυτό βρίσκεται στο νησάκι Oktyabrsky Island (Οκτωβριανή Επανάσταση) μέσα στον ποταμό Pregolya στην περιοχή του Καλίνινγκραντ.

Έχει σημασία το μέρος που βρίσκεται καθώς στην περιοχή τους θερινούς μήνες υπάρχει υψηλή θερμοκρασία και βέβαια αυτοί που δεν θα ζοριστούν είναι οι παίκτες της Αφρικανικής ομάδας.

Η Κροατία έχει μια έμπειρη ομάδα με συνοχή και καλές βάσεις μιας και τα βασικά της χαρτιά είναι χρόνια μαζί και σε προσωπικό επίπεδο πρωταγωνιστούν σε κορυφαίες ομάδες.

Το κέντρο της ομάδας είναι από τα όπλα της και εκεί δεσπόζει η παρουσία του Μόντρις που είχε άλλη μια εξουθενωτική σεζόν με την Ρεάλ έχοντας πλέον φθάσει τα 32 ηλικία σαφώς όχι απαγορευτική σίγουρα όμως όχι και στην πρώτη νιότη.

Γενικώς η ηλικία βασικών παικτών τους θα ΄΄μετρήσει΄΄υπέρ τους εάν και εφ όσον όλα τους πάνε καλά διαφορετικά θα τους γυρίσει ανάποδα.

Stoiximan καθημερινές Μουντο προσφορές* για όλους!

Η Νιγηρία εκπροσωπείται από μια σύνθεση αρκετών νέων ηλικιακά παικτών που όμως έχουν εμπειρίες μιας και συμμετέχουν σε ευρωπαϊκά πρωταθλήματα. Τα όπλα τους είναι όλα στον επιθετικό τομέα και είναι ΄΄σημαντικής εμβέλειας΄΄.

Εάν είχαν ανάλογη ικανότητα και κυρίως γενική συνετή αμυντική συμπεριφορά θα ήταν από τις ομάδες ΄΄ειδικού ενδιαφέροντος΄΄ με καλές βλέψεις και προοπτική για ζημιές. Τώρα λόγω της κακής τους συνήθειας να ΄΄ξεχνιούνται΄΄ σε ότι αφορά τα προς τα πίσω τους καθήκοντα οι πιθανότητες να πάνε παρακάτω είναι σαφώς λιγότερες μιας και δεν αρκεί μόνο η επίθεση.

Στατιστικά στα 5 τελευταία ματς της Κροατίας εκ των οποίων τα 4/5 ήταν φιλικά τα αποτελέσματα τους είχαν εναλλάξ και τα τρία σημεία χωρίς κάποιο να διπλώσει, Under 2.5 και No Goal και με τελευταίο την νίκη τους με 2-1 με την Σενεγάλη, αποτέλεσμα που ήταν και το μοναδικό με Goal/Goal αλλά και Over 2.5

Η Νιγηρία στα δικά της 5 τελευταία και όλα φιλικά ματς, είχε 4/5 ήττες, 4/5 Under 2.5 και 3/5 Nogoal.

Τα αρχικά προγνωστικά θέλουν την Κροατία αρκετά ισχυρό φαβορί όμως οι Αφρικανοί παίζουν με άγχος κάτω από το μηδέν και σε φυσικό περιβάλλον που αν δεν τους ευνοεί σίγουρα δεν θα τους δημιουργήσει θέμα.

Σε κόντρα της στατιστικής αλλά και των προγνωστικών των εταιρειών το ποντάρισμα πήγε στην περίπτωση να υπάρξει σκορ και από τους δυο και για τα υπόλοιπα ότι ήθελε προκύψει.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Goal/Goal (2.25) στην betshop_logo

Betshop με έξτρα prim κερδών*!

Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE