background_opap_2
background_opap_1

Superleague: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Superleague: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Επίσκεψη στη Σελίδα bet365.gr! | ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Superleague: ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός

Ώρα μηδέν για τον ΠΑΟΚ που χρειάζεται έναν πόντο απέναντι στον υποβιβασμένο Λεβαδειακό για να ολοκληρωθεί η φετινή πανδαισία της Superleague και να προσθέσει η ομάδα της συμπρωτεύουσας ένα ακόμη τρόπαιο στο ράφι που φιλοξενεί και όλα τα υπόλοιπα.

Το ΠΑΟΚ – Λεβαδειακός παίζει δυνατά στο Stoiximan.gr

Επίσκεψη

Ο ΠΑΟΚ είχε κάνει τις προετοιμασίες του και την προηγούμενη αγωνιστική όχι μόνο αγωνιστικά αλλά και έξω από το χόρτο γιατί όπως διατυμπανίζουν οι φίλοι του η ομάδα μεγάλωσε.

Μόνο που δεν τους πήγαν όλα όπως σχεδίαζαν και έτσι η δαιμόνια ρεπόρτερ που περισσότερο δείχνουν τις γάμπες της παρά το κεφάλι της ξέμεινε στα Τέμπη χωρίς την παρέα από τους εκδρομείς φίλους-συνοδούς που είχαν πάει από την Σαλονίκη.

Τα ίδια και χειρότερα έπαθε και ο κρατικός ρεπόρτερ που έκανε σχέδια και προετοιμασίες για τις δεξιώσεις και τα επινίκια και είχε απομείνει στην πόλη.

Τώρα ελπίζουν ότι όλα θα πάνε όπως πρέπει και με μια σχετική καθυστέρηση όταν φύγουν από το γήπεδο οι διαιτητές θα εμφανισθεί μέσα σε αυτό και ο επενδυτής για να ξεκινήσει η απονομή και τα πανηγύρια.

Η κατάκτηση του πρωταθλήματος θα είναι μια ξεχωριστή στιγμή που η μοίρα το έφερε να πέφτει πάνω στην ημερομηνία που είχε γίνει το πραξικόπημα της 21ης Απριλίου.

Οι κακεντρεχείς θα κάνουν διάφορους συνειρμούς, αυτό όμως που μετράει είναι ότι ο ΠΑΟΚ γίνεται και επίσημα η πρώτη επαρχιακή ομάδα σε πρόσφατους τίτλους στην χώρα.

Έχουν στόχο να ξεπεράσουν τον Ολυμπιακό στα επι μέρους στατιστικά και για αυτό χρειάζονται νίκη με όσο το δυνατόν περισσότερα τέρματα κάτι που θα επιδιώξει να πετύχει η μαύρη θύελλα.

Ο Λεβαδειακός είναι χωρίς άγχος αλλά και χωρίς κανένα ψυχολογικό ζόρι. Συνήθως η καλεσμένη ομάδα σε γιορτή παρά την θέληση της έχει αρκετή τύχη για έκπληξη όμως εδώ δεν υπάρχει ούτε το 1% που θέλει η στατιστική.

Στατιστικά στα εκτός έδρας ματς της Superleague έχει πολύ υψηλά ποσοστά στα αποτελέσματα Nogoal. Δεν θα χρειαστεί να βάλει ο Ρουμάνος το σκουφί του μιας και οι πράσινοι του Κομπότη μπορεί και να παρατάξουν σύνολο ειδικών προδιαγραφών με αλλαγές και με παίκτες χωρίς πολλά ματς στα πόδια τους.

Η περίπτωση να υπάρξει μεγαλειώδης εμφάνιση της αρμάδας του βορρά με διαφορά στο σκορ και μάλιστα χωρίς καν την συμμετοχή της φιλοξενούμενης στο τελικό αποτέλεσμα είναι μια επιλογή που συγκεντρώνει αρκετά καλές πιθανότητες επιβεβαίωσης, προτιμήθηκε όμως η περίπτωση του συνόλου τερμάτων.

ΠΡΟΤΑΣΗ: Total 3-5 goal (1.75) στο Stoiximan.gr

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Βασίλης Π. (Mythos)

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE