background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Τρίτη 24/09/19

Προγνωστικά αγώνων σήμερα Τρίτη 24/09/19

Οι εμβόλιμες αγωνιστικές σε ορισμένα πρωταθλήματα της Ευρώπης και ο τρίτος γύρος στο Λιγκ Καπ μας κρατούν σήμερα σε εγρήγορση και μας δίνουν ορισμένα Προγνωστικά. Πάμε να τις δούμε.

Οι σημερινές αποδόσεις είναι από την Stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Νωρίς στις 20.00 στην Γαλλία, η Ντιζόν υποδέχεται την Μαρσέιγ και με λίγη τύχη ο ρυθμός μπορεί να είναι γρήγορος και να περάσει το Over 2.5. Τέρματα εκατέρωθεν και την εμφάνιση του Goal/Goal περιμένουμε λίγο αργότερα στο ντέρμπι της Μονακό με τη Νις.

Τρεις αναμετρήσεις στην Λα Λίγκα της Ισπανίας και αρκετά αμφίρροπα δείχνουν αρχικά τόσο Βαγιαδολίδ – Γρανάδα, όσο και το Μπέτις – Λεβάντε. Ενδιαφέρον ματς στο «Καμπ Νου» ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Βιγιαρεάλ, όπου θα ρισκάρουμε στο Over 3.5.

Αρκετά παιχνίδια στο Λιγκ Καπ της Αγγλίας, όπου παίζονται ορισμένα φαβορί. Πρόκειται για το διπλό της Λέστερ στην έδρα της Λούτον, τον άσο της Γουότφορντ, με αντίπαλο την Σουόνσι και όχι μόνο.

Τύχες να περάσει έχει και το διπλό της Έβερτον, που στοχεύει στην διοργάνωση, παίζοντας εκτός έδρας με την Σέφιλντ Γουένσντεϊ, ενώ ίσως να μην συναντήσουν δυσκολίες η Τότεναμ μέσα στο Κόλτσεστερ, αλλά και η Άρσεναλ εντός με τη Νότιγχαμ.

Ξεχωριστή ενότητα απόψε τα ματς στην Ιταλία, καθώς υπάρχει μπόλικη δράση στην Serie B, αλλά και δύο αναμετρήσεις για την Serie A.

Στο Καμπιονάτο υπάρχει αρχικά η αμφίρροπη αναμέτρηση της Βερόνα με την Ουντινέζε, όπου οι δύο ομάδες μπορούν να σκοράρουν από μία φορά για το Goal/Goal, ενώ αργότερα η πρωταθλήτρια Γιουβέντους δοκιμάζεται στην έδρα της νεοφώτιστης Μπρέσια.

Φουλ δράση στην δεύτερη κατηγορία της Ιταλίας, όπου προκύπτουν ορισμένες επιλογές. Πρόκειται για τον άσο της Κροτόνε, με αντίπαλο την Γιούβε Στάμπια, ενώ μπορεί να περάσει και ο άσος της Βίρτους Εντέλα κόντρα στην Βενέτσια.

Τι επιλέγω για προγνωστικά σήμερα

Η βασική μας πρόταση έχει να κάνει με το διπλό της Λέστερ, το Goal/Goal στο Μονακό – Νις, αλλά και τον άσο της Κροτόνε σε απόδοση 5.69 στην Stoiximan.gr

Δεύτερη πρόταση, με τον άσο της Γουότφορντ, το Over 3.5 στο Μπαρτσελόνα – Βιγιαρεάλ και το Goal/Goal στο Βερόνα – Ουντινέζε, τριάδα που πληρώνει 4.80 στην Stoiximan.gr

Από την ομάδα του Άρχοντα

*Διαβάστε τα καθημερινά προγνωστικά picks του Άρχοντα στις ειδικές στήλες: ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ – ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ – Άρχοντας Στοίχημα Live – Στοίχημα Μπάσκετ – Στοίχημα Μπόμπες – Στοίχημα Ισοπαλίες – Σύστημα 10 Άρχοντας

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE