background_opap_2
background_opap_1

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας Bundesliga Σάββατο 8η αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας Bundesliga Σάββατο 8η αγωνιστική

Προγνωστικά στοιχήματος Γερμανίας Bundesliga για τους αγώνες του Σαββάτο στην 8η αγωνιστική, με σημαντικές αναμετρήσεις τόσο για τη κορυφή όσο και για την ουρά της βαθμολογίας.

Όλες οι αποδόσεις σήμερα στο arxondasbet.com της Bundesliga από το Stoiximan

Stoiximan καθημερινές προσφορές* για όλα τα μέλη!

Ουνιόν Βερολίνου – Φράιμπουργκ

Με μόλις μια νίκη στους  7 αγώνες που έχει δώσει η Ουνιόν θα προσπαθήσει στο σημερινό αγώνα να πάρει τους τρεις βαθμούς προκειμένου να ξεφύγει από την ζώνη του υποβιβασμού. Χαρακτηριστικό είναι πως στους 5 τελευταίους της αγώνες ήταν ισόπαλη στο ημίχρονο.

Από την άλλη πλευρά, σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται η Φράιμπουργκ η οποία δεν έχει χάσει στους 6 από τους 7 αγώνες. Η άμυνά της παρουσιάζει μια εξαιρετική σταθερότητα για τα δεδομένα της εποχής.

Πρόταση

Θα προτείνω το διπλό με απόδοση 2,80 από το Stoiximan

Άουγκσμπουργκ – Μπάγερν Μονάχου

Μόλις μια νίκη πανηγύρισε η Άουγκσμπουργκ μετά από επτά αγωνιστικές. Στις υπόλοιπες σημείωσε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Χαρακτηριστικό είναι ότι στα πέντε τελευταία ματς έχουν σημειωθεί πάνω από 2,5 γκολ.

Πριν από τη διακοπή για τις εθνικές ομάδες, η Μπάγερν γνώρισε την πρώτη ήττα στο πρωτάθλημα. Ο προπονητής της ομάδας αναμένεται να προχωρήσει σε ένα μικρό rotation εν’όψει και του αγώνα με τον Ολυμπιακό μεσοβδόμαδα.

Πρόταση

Εύκολο το διπλό με απόδοση 1,20 από το Stoiximan

Βέντερ Βρέμης – Χέρτα Βερολίνου

Χωρίς αμφιβολία η Βέντερ αποτελεί ομάδα της ισοπαλίες αφού στα δύο τελευταία ματς έχει το ίδιο σκορ (2-2). Δεν αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σκοράρισμα, αλλά παρουσιάζει αστάθεια στα μετόπισθεν. Θέλει τη νίκη για να μη μπλέξει σε περιπέτειες.

Σε παρόμοια κατάσταση βρίσκεται η Χέρτα, η οποία προέρχεται ωστόσο από τρεις σερί νίκες. Πληρώνει ακόμα όμως το κακό της ξεκίνημα στο πρωτάθλημα. Δείχνει σταδιακά να έχει δέσει ως σύνολο.

Πρόταση

Αρκετά πιθανό το Χ στο 3,45 από το Stoiximan

Ντόρτμουντ – Γκλάντμπαχ

Σε κακή αγωνιστική κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι οι οποίοι μέχρι ώρας παραμένουν μακριά από τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Σε αντίθεση με την Ευρώπη παρουσιάζουν μια ασταθή πορεία στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Δύσκολο κανείς να σταματήσει την εντυπωσιακή πορεία της φετινής Γκλάντμπαχ. Με μόλις μια ήττα ταξιδεύει στη Βεστφαλία προκειμένου να πάρει ένα σημαντικότατο διπλό ώστε να παραμείνει στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Πρόταση

Δύσκολος στοιχηματικά αγώνας. Θα προτείνω το Χ και την πρώτη ισοπαλία των φιλοξενούμενων στο 4,50 από το Stoiximan

Λειψία – Βόλφσμπουργκ

Χωρίς νίκη παραμένει η Λειψία στις τρεις τελευταίες αναμετρήσεις. Βρίσκεται στη 5η θέση της βαθμολογίας παρουσιάζοντας μια σχετική δυσκολία στο γκολ. Ακολουθεί παράλληλα και αγώνας μεσοβδόμαδα για το Europa League.

Η Βόλφσμπουργκ αποτελεί τη μοναδική αήττητη ομάδα του πρωταθλήματος μετά από επτά αναμετρήσεις. Χαρακτηριστικό ότι στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια έχουν σημειωθεί λιγότερα από 2,5 γκολ.

Πρόταση

Το Χ στο 4,05 συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες από το Stoiximan

Από την ομάδα του Άρχοντα >> Σωτήρης Κεφάλας

Δώσε 5 αστέρια στον Άρχοντα!

Average rating 0 / 5. Vote count: 0

Καθώς βρήκατε αυτήν την ανάρτηση χρήσιμη...

Ακολουθήστε μας στα κοινωνικά μέσα!

We are sorry that this post was not useful for you!

Let us improve this post!

Tell us how we can improve this post?

Related posts

≡ MENU LIVE